>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10.kolejka Serie A 2025/2026 [1.11.2025 - 3.11.2025]

ibis 2,2M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2025-10-27 o 14.28.24.png

Nie masz konta w Betfan, nic straconego - załóż je z kodem FORUMBUK wchodząc na betfan.pl lub klikając w baner i odbierz bonus 3x 100% do 200 zł1000x200.png

krzysiek74 640,6K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Spotkanie : Napoli - Como
Typ : Napoli wygrana & obie strzelą
Kurs : 4,40
Bukmacher : Superbet

Pora ruszyć z 10 kolejką w Italii...
Na dziś widzę ciekawy mecz w Neapolu. Zmierzą się tu gospodarze z Como.Można sporo napisać o obu ekipach, ale ja tylko w skrócie.
Napoli wiadomo, gra co sezon o Scudetto zaś ciekawy rywal z Como z planami stania się w najbliższych latach jedną z czołowych ekip Serie A występując też regularnie w
Europie....brzmi mocno, ale jak ma się money, money...kto bogatemu zabroni...budowana ekipa jest zgrabnie z trenerem Fabregasem, czyni regularne postępy.
Tu wiadomo faworytem lider, jednak sporo krwi im napsują goście z pięknej miejscówki o nazwie Como.
Ja widzę wygraną miejscowych jednak z golem gości.

R 2,5M

rr62dga

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna - Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Lazio - Cagliari
Typ: superprzewaga: Lazio
Kurs: 1,61
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Dziesiąta kolejka i Lazio po słabszym starcie wprawdzie przestało przegrywać i w ostatnich pięciu spotkaniach ma bilans 2-3-0 to jednak daje to tylko miejsce w środkowej części tabeli. Lazio jako siódma drużyna poprzedniego sezonu ma spokojną głowę z pucharami i powinna solidnie skupić się na lidze. Cagliari po dość dobrym starcie w ostatnich pięciu meczach zdobyło tylko dwa punkty a teraz zagra dwa trudne mecze wyjazdowe z Lazio oraz z rewelacyjnym Como i o punkty będzie równie trudno. W poprzednim sezonie Lazio dwukrotnie wygrywało ze swym poniedziałkowym rywalem a chcąc poprawić swą sytuację w tabeli musi i teraz poszukać trzech punktów.

Otrzymane punkty reputacji: +1539
n3r0 2K

n3r0

Użytkownik
Fiorentina - Lecce 1 1.64

Tak samo jak kilka dni wcześniej na moim kanale próbowałem z Wolfsburgiem
:plus:
, z Juventusem
:plus:
czy też z Fiorentiną po raz pierwszy, tak teraz próbuję ponownie. Typ na przełamanie. Jakim potencjałem dysponują gospodarze każdy wie. W europejskich pucharach radzą sobie całkiem dobrze, gdzie wygrali dwa mecze z Raidem Wiedeń i Sigmą Ołomuniec, nie tracą gola. W Serie A zacięli się jednak totalnie. Fiorentina ma serię 9 meczów z rzędu bez wygranej w tym sezonie, czyli podsumowując nie wygrali w żadnym ze spotkań tej kampanii. Taka forma sprawiła, że zajmują przedostatnie miejsce w tabeli. Teraz nadarza się znakomita okazja na zwycięstwo, bo grają przed własną publicznością, a ich rywalem będzie Lecce. Goście w tym sezonie 1 zwycięstwo, 3 remisy i 5 porażek, co daje tylko dwa oczka więcej od Violi. Na sam koniec warto jednak spojrzeć na rywali, jakich Fiora miała do tej pory: Inter, Bologna, AC Milan, AS Roma, Napoli czy Como. Wszystkie z wyżej wymienionych drużyn to ekipy top 7 aktualnej tabeli Serie A (brakuje tylko Juventusu). Tym samym, uważam, że wygraną z Lecce, gospodarze zaczną marsz w górę tabeli.

ibis 2,2M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Spalletti w 90 minut naprawił Juventus?

Oglądał ktoś?. Kolejny sprawdzian w wtorek z Sportingiem w Lidze Mistrzów.

Psychosocial 1,9M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
"Alban56" :

Verona v Inter 2 +over 1,5 1,60 / piłka Włochy 12.30 /
Sabalenka v Paolini 1 1,35 / WTA Finals 15.00 /
Stawka 6/10 WIN

https://www.betexplorer.com/football/italy/serie-a/verona-inter/rehXk8Q0/

VERONA (3-5-2): Montipò; Nelsson, Bella-Kotchap, Valentini; Belghali, Serdar, Gagliardini, Bernede, Frese; Orban, Giovane.
INTER (3-5-2): Sommer; Akanji, de Vrij, Carlos Augusto; Dumfries, Barella, Calhanoglu, Sucic, Dimarco; Lautaro Martinez, Bonny.

Niby Inter gra w środę w LM ale u siebie z Kairatem i nie myślę aby dziś
miał rotować składem . Raczej rotacja nastąpi z Kairatem . Potem mają bardzo
ciężkie mecze z Lazio , Milanem i Atletico w LM . Inter z Veroną nie przegrał
od 28 meczów !

https://www.betexplorer.com/tennis/...adh/sabalenka-aryna-paolini-jasmine/EiWXp9uf/

4 ostatnie mecze z Paolini Sabalenka wygrała po 2-0 w tym w zeszłym sezonie w Finals .
Alternatywą 2-0

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2124
sztukaroztropnosci 26

sztukaroztropnosci

Użytkownik
Spalletti w 90 minut naprawił Juventus?

Oglądał ktoś?. Kolejny sprawdzian w wtorek z Sportingiem w Lidze Mistrzów.
Można powiedzieć, że zaczął naprawiać... Więcej podać progresywnych, mniej bezsensownego klepania, inne ustawienie, inny Juventus. Po przerwie niepotrzebnie oddali inicjatywę, stare przyzwyczajenia może, może taktyka, Vardy podgrzał temperaturę, ale widać zdecydowana poprawę w konstruowaniu akcji.

krzysiek74 640,6K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Spotkanie : Sassuolo - Genoa
Typ : Wygrana Sassuolo
Kurs : 2,42

Najgorszy obok Fiorentiny zespół Serie A zawita dziś na Mappei Stadium. Gospodarze jak na beniaminka dobrze sobie radzą po powrocie do najwyższej klasy rozgrywkowej w Italii. Po 9 kolejkach zajmują 10 miejsce z bilansem 4-1-4 gole też równo 10:10. Będą dziś faworytem, bo Genoa gra beznadziejny futbol i jakoś nie wierzę, że nagle dziś to się zmieni. Dużo tu goli nie padnie raczej, ale jakieś 1:0 czy 2:0 to typuję, gracze miejscowi osiągną.
Mój typ to wygrana Sassuolo i każdy inny wynik mnie zdziwi.

M 14,9K

makalele007

Użytkownik
Spotkanie : Sassuolo - Genoa
Typ : Wygrana Sassuolo
Kurs : 2,42

Najgorszy obok Fiorentiny zespół Serie A zawita dziś na Mappei Stadium. Gospodarze jak na beniaminka dobrze sobie radzą po powrocie do najwyższej klasy rozgrywkowej w Italii. Po 9 kolejkach zajmują 10 miejsce z bilansem 4-1-4 gole też równo 10:10. Będą dziś faworytem, bo Genoa gra beznadziejny futbol i jakoś nie wierzę, że nagle dziś to się zmieni. Dużo tu goli nie padnie raczej, ale jakieś 1:0 czy 2:0 to typuję, gracze miejscowi osiągną.
Mój typ to wygrana Sassuolo i każdy inny wynik mnie zdziwi.
Najlepszy typ to overek fauli

Do góry Bottom