Dyscyplina:
Piłka nożna –
Anglia
Godzinna: 21:00
Spotkanie: Nottingham F. - Aston V.
Typ: Aston
Kurs: 2.18
Bukmacher:
fortuna
Analiza:
Gospodarze w ostatnim czasie zanotowali aż pięć porażek z rzędu, a mimo wszystko włodarze tego klubu podpisali nowy kontrakt z trenerem Stevem Cooperem, który według medialnych doniesień, był bliski zwolnienia. Taka seria nie może trwać wiecznie, ale tym razem przyjeżdża do nich zespół, który podobnie jak gospodarze szuka przełamania. Aston jest jednym z najsłabszych zespołów jeśli chodzi o spotkania wyjazdowe. Na terenie gości jeszcze nie wygrali, a teraz jest ku temu najlepsza okazja aby ta fatalną serie w końcu przełamać. Mecz moim zdaniem będzie tutaj na styku i wcale się nie zdziwię jak jedna akcja zadecyduje tutaj o zwycięstwie. Goście zaledwie z dwoma golami na wyjeździe. Gospodarze z najgorszą obrona u siebie, czy jest to mecz na przełamanie gości?. Mam nadzieje, że tak. Steven Gerrard ma przecież w składzie ludzi, którzy powinni wziąć na siebie takie mecze i zrobić różnice. Jednak chyba każdy z tych kluczowych graczy szuka dalej formy.
Jestem ciekaw jak wpłynie na zespół gospodarzy informacja, że nie będzie zmiany trenera, tylko jedzie dalej z tym co jest. No nic, czekam do poniedziałkowego wieczora i liczymy tutaj na gola/gole gości, które mam nadzieje, że dadzą im zwycięstwo.