Też myslalem nad Szerszeniami, ale ostatecznie zrezygnowałem. Powody są 2: Teriery bez zwycięstwa w tym sezonie, ale terminarz mieli trudny i w kilku meczach zabrakło szczęścia do pozytywnego wyniku, więc może dzisiaj wreszcie odpalą, a drugim powodem jest h2h, w poprzednim sezonie zgarnęli 6pkt w dwumeczu z Watford. Dzisiaj powinno być inaczej, ale ryzyko jest niemałe. Powodzenia chyczy ????Watford win @1.7 fortuna
Nie wiem czy kursem chcieli odstraszyć, ale o ile znowu nie dostaną czerwonej kartki jak z Bournemouth to nie widzę opcji, żeby bardzo prosto grające Huddersfield miało wywieźć, nawet ten remis. Goście są w stanie ewentualnie się murowac i liczyć ze przetrzymaja. Watford co prawda trochę opadł z gazu, ale wciąż jest to mocna ekipa i wlasnie jedyny ich problem to brak skuteczności, jednak tutaj byłbym spokojny, bo na chwile obecna co najwyzej Cardiff ma mniej do zaoferowania niż przyjezdni.
w jaki sensie niezły mecz i ciekawy futbol? w 1 połowie chyba żadnego zagrożenia, w 2 jeden strzał pogby z dystansu w słupek, czy ja przysnąłem podczas meczu i ominęły mnie te genialne szachy murarza czy to tobie się mecze pomyliły?Manchester po porażce na swoim obiekcie z Juventusem po niezlym meczu ale przegranym pokazał naprawdę ciekawy futbol.
3-2 dla Wieśniaków i gra gitara ???? planuje obejrzeć początek i załadować z 5 płaskich na over 1.5 Wisienek, to może być hokej. Bournemouth draw no bet zagram lżejFulham - Bournemouth
Fulham DNB @ 2.04
Mam trochę inny pogląd na mecz niż kolega Kiks LFC.
"Wieśniaki" przystępują do dzisiejszego meczu po 3 dotkliwych porażkach z rzędu.
Łatwych rywali nie mieli: Everton, Arsenal i Cardiff (który jeszcze nie raz w Walii "wyłudzi" punkty bo jest to jedyna szansa dla nich na utrzymanie).
Liczę na odwrócenie trendu, na zakończenie serii bez zwycięstwa Fulham i na pierwszą porażkę od dłuższego czasu Bournemouth.
To Premier League, nawet Fulham nie może sobie tak pozwolić na ciągłe przegrywanie, to są pieniądze.
A zawodników złych nie mają, na czele z Mitroviciem czy młodym Sessegnonem, który przed tygodniem strzelił 1 bramkę w PL. Może to być taki bodziec i odpali na całego.
Nieco podobną sytuację mieliśmy już w kolejce 6.
Wiśnie z bilansem (3-1-1) pojechały na Burnley (0-1-4) , Zwycięstwo Burnley 4-0
Warto, nie warto.. To wkoncu dalej jest Arsenal, za Wengera w ostatnich latach też miewali świetne mecze. Każda seria kiedyś się kończy, a Orły tanio skóry nie sprzedadzą.Wypowie się ktoś na temat Arsenalu? Warto na nich grać?
Kurs @1.75 niech se wsadzą w ... Moim zdaniem nie warto, na tasiemce mam CPalace +1.5Wypowie się ktoś na temat Arsenalu? Warto na nich grać?
A jaki Ty byś chciał kurs na Arsenal grający z 15 drużyną w tabeli, która nawet nie zdobyła u siebie ani jednego gola? Według mnie to bardzo dobry kurs patrząc na obecną formę Arsenalu. Na chwilę obecną rozsądniejsze jest granie kanonierów na wyjeździe niż Man Utd na Old Trafford.Kurs @1.75 niech se wsadzą w ... Moim zdaniem nie warto, na tasiemce mam CPalace +1.5
Też sądzę że orły mogą coś ugrać zastanawiałem się over 1.5 gola Arsenalu ale widzę że zdania podzielone i poszłam w rogi orły zawsze nabijaja trochę jeśli mają walić glowa w mur i tak samo arsenalWarto, nie warto.. To wkoncu dalej jest Arsenal, za Wengera w ostatnich latach też miewali świetne mecze. Każda seria kiedyś się kończy, a Orły tanio skóry nie sprzedadzą.