>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10. kolejka La Liga [28/10-31/10/2016]

Status
Zamknięty.
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
13:00 Sporting - Sevilla
Typ: 2
Kurs: 1.95
buk: bet365
Wynik: 1:1
⛔

Ekipa gości z każdym spotkaniem wygląda coraz to lepiej. Drużyna Jorge Sampaoliego pokonała w ostatniej kolejce Atletico Madryt 1:0. Nie chce pisać, że było to niespodzianka gdyż Sevilla potrafi stawić czoła Barcelonie czy Realowi i zagrać jak równy z równym. Sposób gry jaki prezentują goście to posiadanie piłki aby mieć więcej okazji do strzelenia bramek. Sevilla wygrała już piąty mecz z rzędu we wszystkich rozgrywkach i awansowała do czołówki tabeli. Teraz przyjdzie im się zmierzyć z Sportingiem Gijon, z zespołem, który okupuje dolną część tabeli. Gospodarze ostatnio formą nie zachwycają, gdyż pokazują to ostatnie wyniki i miejsce w tabeli. Dlatego też idę w stronę gości, którzy wyglądają obiecująco przed jutrzejszym spotkaniem, a po takim kursie jest grzech nie zagrać na nich.
20:45 Barcelona - Granada
Typ: powyżej 4.5 gola w meczu
Kurs: 1.88
buk: unibet
Wynik:
Drugi Typ: Barcelona Handicap (0:3)
Kurs: 1.77
Wynik:

W ostatnim spotkaniu, Katalończycy nie bez problemów pokonali na Mestalla Valencię. Był to mecz pełen kontrowersji, ale zostawmy już to. Teraz czas skupić się na meczu z Granadą. Do świetnej formy po kontuzji powrócił Messi, który z meczu na mecz wygląda coraz lepiej i strzela minimum jedną bramkę w meczu. Gospodarze do tego spotkania przystąpią trochę osłabieni. Nie zagrają Iniesta,Mathieu, Alba, Pique i prawdopodobnie Turan, który nabawił się kontuzji na treningu. Jednak Enrqiue dysponuje takimi zawodnikami, że każdą lukę może załatać. Na to spotkanie wybrałem gole oraz handicap. Po pierwsze gospodarze są w gazie i przed przerwą reprezentacyjną będą chcieli potwierdzić swoją formę. Granada na dzień dzisiejszy to najsłabszy zespół La Liga, który okupuje ostatnie miejsce w tabeli tylko z trzema punktami, i bilansem bramek 8-23!. Trzeci argument jest takie, że Barcelona wygrała dotąd wszystkie pięć spotkań z Granadą u siebie, które zostały rozegrane w ostatnim 15-leciu, strzeliła w nich aż 21 bramek i nie straciła ani jednego gola w ostatnich czterech spotkaniach.
16:15 Alaves - Real Madryt
Typ: 1 DNB w przypadku remisu zwrot Kurs: 11.00 Wynik: 1:4 ⛔
Typ: 1X Kurs: 4.35 Wynik: 1:4 ⛔

O goście niema co się zbytnio rozpisywać. W wysokiej formie są nie do zatrzymania i być może będzie tak i tym razem. Ja jednak chce się skupić na beniaminku. Gospodarze nie przegrali u siebie jeszcze spotkania, i jutro zapewne będą chcieli sprawić wielką sensację. W drużynie gospodarzy świetnie spisuje się wypożyczony z Realu Madryt Diego Llorente, który jutro zapewne też będzie chciał coś udowodnić. Najbardziej martwi mnie to, że Alaves przegrało trzy ostatnie spotkania, i po świetnym początku sezonu zderzyli się z rzeczywistością jaka panuje w La Liga. A więc, jutro albo sprawią miła niespodziankę i Typ wejdzie, albo dostaną srogie lanie. Ja wybrałem to pierwsze, gdyż przeczucie podpowiada mi, że Real jutro straci punkty.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Dokładnie Marcosa Llorente zabraknie, bo Real sobie zapisał taką możliwość w umowie wypożyczenia i dla Alaves to nie jest pierwszyzna, bo gdy grali z Atletico, to nie mogli skorzystać z Theo Hernandeza, to tak w roli ciekawostki.

---

Na dzisiaj delikatnie próbujemy:

Leganes-Real Sociedad

Dzisiaj zaczynamy 10. kolejkę pod Madrytem i w sumie nie najnudniejsze spotkanie się szykuje. Leganes przed tygodniem dostało potężne lanie od Malagi i widać, że w defensywie nie jest zbyt różowo, chociaż najgorzej wygląda to w domu: 10 bramek straconych na Butarque, chociaż tutaj rywale mocni - Barca, Sevilla, Valencia oraz Atletico. W ofensywie nie jest źle, a centralną częścią jest Alexander Szymanowski, który na swoim koncie ma 3 gole i jedną asystę, czyli udział niemal przy połowie trafień Ogórków. I liczę dzisiaj na jego trafienie, a kurs na takie zdarzenie jest naprawdę wysoki, więc warto spróbować, zwłaszcza że Real Sociedad na wyjazdach nic specjalnego nie pokazuje. Jedyna wygrana była w Pampelunie m.in. dzięki bramce samobójczej gospodarzy... Poza tym porażki w Vila-real, Eibar i Bilbao i w każdym z tych spotkań tracili, co najmniej 2 bramki. Kłopotem Txurri-Urdin jest fakt, że na wyjazdach goli jeszcze nie strzelali Vela i Willian Jose. Mimo wszystko w dobrej dyspozycji wydają się być Zurutuza czy Mikel Oyarzabal, czyli idzie ku dobremu i dyspozycja La Real wydaje się być na fali wznoszącej.
Kursy na bramki dzisiaj naprawdę wysokie, a patrząc na statystyki wcale nie są to mega underowe drużyny, więc moim zdaniem warto spróbować, bo w ostatnich tygodniach w La Liga wpada mnóstwo bramek, więc liczę na utrzymanie tej tendencji.

Over 2,5 @ 2,29 Betsafe⛔0:2
Alexander Szymanowski strzeli @ 4,00⛔

K 103

kuchar1988

Użytkownik
Leganes - Sociedad
Cytat:
Napisał xMAGNATx -&gt;
Ciężko mi powiedzieć kto wygra to spotkanie a wątpie żeby zakończyło się remisem , bardziej statystyki przemawiają na korzyść gośći gdyż zespół gospodarzy na swoim podwórku zdobyli zaledwie punkt od początku sezonu a przyjezdni na wyjeździe mają ich 3 , też niewiele ale przegrywali z takimi zespołami jak villareal czy bilbao więc cięzko tu było o ich wygraną

Typ na ten mecz mam taki sam, więc jeśli juz za póżno to proszę usunąć. A jeśli nie za póżno to proszę przeniesc do działu Liga Hiszpańska. Najpierw odniosę się do zacytowanego fragmentu. Piszesz, że Sociedad grał na wyjazdach z takimi druzynami jak Bilbao czy Villarreal wiec ciezko tam o punkty. No ok, można sie z tym zgodzic. Ale spojrzmy z kim Leganes przegrywalo u siebie: Sevilla, Barcelona, Valencia. Remis z Atletico Madryt. Te porazki (i remis) ujmy nie przynoszą. W kazdej tej porażce strzelali gola ! Typ na BTS bo dziurawe obrony, a nikt tu o remis walczył nie będzie. Choć statystycznie remis tu jest prawdpodobny bo obie druzyny maja po 1 X na koncie. Ale uwazam ze nawet jesli remis to bramkowy
BTS
1.95
Bet365
0:2

lukas88 498,2K

lukas88

Forum VIP
29.10.2016 g. 16.15 Alaves- Real Madryt
-
Typ: under 1,5 HT
Kurs: 1,84
Marathonbet
Stawka 7j

W sobotnie popołudnie beniaminek La Liga podejmuje &quot;Królewskich&quot;, widzę w tym spotkaniu ciężką przeprawę podopiecznych ZZ. Trzeba mieć na uwadze że zawodników z Madrytu czeka arcytrudny wyjazd do Warszawy na mecz z Legią w ramach LM w tygodniu, gdzie będzie bardzo ciężko o jakiekolwiek punkty i powinni się oszczędzać na ligowym podwórku..... No dobra, żartowałem....:grin:
Teraz na poważnie, Real jak na razie nie gra nic wielkiego, mam wrażenie że lepiej zagrali w CdR rezerwami aniżeli podstawowym składem w La Liga czy LM.
Jedyny dobry mecz Realu jaki widziałem w tym sezonie to remis w Dortmundzie z miejscową Borussią, gdzie pokazali kawałek fajnego futbolu, ale mieli ku temu okazję bo rywal wyjątkowo ofensywnie usposobiony. Trudno jednak oczekiwać że jutro Alaves zagra z takim polotem i parciem na bramkę rywala jak BVB, zapewne gospodarze skupią się na zamurowaniu własnej bramki i będą czekać na kontrę czy też stałe fragmenty gry. Alaves potrafił wytrrzymać do 93 minuty bez starty gola z Atletico który padł po rzucie karnym, mimo to w 95 minucie potrafili wyrównać. Ograli Barcelonę na Camp Nou, co nie należy do codzienności. W spotkaniu z Sevillą, która szturmowała bramkę rywali całą pierwszą połowę, wytrzymali z czystym kontem do 74 minuty.
Reasumując nie spodziewam się innego niż huraganowe ataki Królewskich od początku spotkania i heroiczną obronę gospodarzy. Nie sądzę aby w 1 połowie padła więcej niż jedna bramka.

------------------------------------------------------------------------------

29.10.2016 g. 20.45 Barcelona- Granada
-
Typ: 1(-1,5) HT
Kurs: 1,97
Pinnacle
Stawka 5j

Drugie spotkanie, które biorę pod lupę to pojedynek Barceony z Granadą. Barca boryka się ze sporymi problemami kadrowymi w defensywie, mianowicie nie zagrają: Alba, Pique, Mathieu, Cillessen oraz ważne ogniwo w pomocy Iniesta. Przebieg spotkania przewiduję podobny jak powyższego, z tą różnicą że Barcelona lepiej radzi sobie z &quot;autokarem&quot; rywala. Real za to słynie z gry z kontry, natomiast Barcę cechują prostopadłe piłki zaskakujące obronę do &quot;tridente&quot;. Zapewne MSN będą chciali szybko ustawic spotkanie aby nieco zluzowac w II połowie przed ciężkim pojedynkiem w tygodniu an Etihad Stadium. Nawiązując do historii spotkań pomiędzy zespołami to za bardzo nie ma z czym dyskutować.....
09.01.16 LL Barcelona Granada 4 : 0
27.09.14 LL Barcelona Granada 6 : 0
23.11.13 LL Barcelona Granada 4 : 0
22.09.12 LL Barcelona Granada 2 : 0
20.03.12 LL Barcelona Granada 5 : 3​

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Niestety nudy na początek kolejki i mimo że zabrakło jednej bramki to over raczej był bez szans. Gospodarze niewiele zrobili żeby zdobyć punkty, bo poza dwoma strzałami Szymanowskiego zza pola karnego, to nic nie zrobili, więc zasłużone punkty dla Basków.

---

Barcelona - Granada

Zasadniczo nie grywam takich rzeczy, ale tutaj szkoda nie spróbować. Barca z kłopotami kadrowymi, ale głównie w defensywie, bo z przodu jest trio MSN, więc poza Iniestą i Turanem jest dobrze, bo w pomocy Rakitic, Denis czy Rafinha zrobią swoje. Naprzeciwko Granada, gdzie w tym tygodniu były jakieś kłopoty żołądkowe u kilku zawodników. Ale największym problemem jest obrona, która wpuściła już 23 gole, z czego zdecydowana większość na wyjazdach. Uważam, ze jeśli Atletico było w stanie strzelić im 7 goli, to i Barca może zrobić im dobre lanie, dlatego spróbuje pograć kilka linii na wysokie overy gospodarzy, bo coś czuje powtórkę z meczu Atleti-Granada albo Real-Granada z ubiegłych sezonów.

Barca over 4,5 @ 2,25 Bet365⛔
Barca over 5,5 @ 3,75⛔
Barca over 6,5 @ 6,50⛔

Otrzymane punkty reputacji: +11
crisronaldo 2,7K

crisronaldo

Użytkownik
Panowie, tak troszkę z innej beczki ????
Mógłby ktoś podrzucić tutaj badz na PW stronkę, ze statystykami sędziów ? Przede wszYstkim chodzi mi o to ile kartek rzucają na mecz ????
Oraz wykaz sędziów na weekend oczywiście w topowych ligach, nie tylko w PD ????
Z góry dzięki i sorry za spam !

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Toni Kross strzeli gola @@ 5,50 Bet365 ⛔
Już dziś zespół Realu Madryt zmierzy się z Alaves który gra mocno defensywnie, nie liczę dzisiaj na BBC ponieważ będą mocno kryci natomiast Kross będzie miał wolny środek pola, strzał z dystansu ma niezły o czym przekonała się Celta Vigo. Kurs zachęcający dlatego warto spróbować za drobne moim zdaniem.

B 13

bukmacher1111

Użytkownik
Alaves - Real
Typ Real -1HA
Co do wypowiedzi wcześniejszych zgodzę się z tym, że Real nie gra porywającej piłki od początku sezonu, ale zajmują co najważniejsze pierwsze miejsce w tabeli. Pomału odnoszę wrażenie, że więcej dobrego wnoszą zmiennivy Realu jak Chociażby Morata niż podstawie piłkarze. Jednak takich Grajkow jak CR, Banzema czy Bale nie można nigdy Lekceważyć i w każdym momencie mogą oni odpalić. Wiadomo jest, że CR nie znajduje się w swojej najlepszej formie widać jest to gołym okiem. Jednak co tutaj dużo mówić Królewscy są o dwie klasy lepszym zespołem i mam nadzieję, że to potwierdza podczas tego meczu grając w dodatku na własnym obiekcie. Wyniki wynikami, ale styl i skuteczność to inna kwestia. Warto jest podkreślić, że podopieczni ZZ nie.maja żadnych problemów, aby tak naprawdę dochodzić do sytuacji bramkowych. Wystarczy zobaczyć na ostatni mecz gdzie to.mierzyli się z Baskami i mieli bodajże 24 akcje bramkowe z czego oddali osiem celnych strzałów. Jednak nie.mozna Baskow porównywać do tego beniaminka... Jeżeli Królewscy zagrają skutecznie nie powinni mieć tak naprawdę większych problemów tutaj z wybraniem.
Alaves owszem ograło Barcę, ale jakoś to mnie nie przekonuje. Po pierwsze to było kilka tygodni temu, po drugie Dumą Katalonii w tamtym czasie miała jakiś dołek, a po trzecie chyba jeszcze bardziej ważniejsze Deportivo wówczas radzilo sobie znacznie lepiej. Na chwilę obecną z meczu na mecz grają coraz słabiej i notują gorsze wyniki. Przed tygodniem dostali ostre lanie od Sociedad, gdzie oddali zaledwie dwa celne strzały. Nie chcę.mi się wierzyć, żeby tutaj mogliby coś zdziałać

aman 139

aman

Użytkownik
Na wstępie przepraszam za czytelność posta, pisze z telefonu.

Dziś w oko wpadło mi spotkanie Barcelona-Granada.
Barca jest zdecydowanym faworytem i prawdopodobnie wygra. Pytanie brzmi, czy wysoko?
Na bet365 znalazłem Granada handi +4 po kursie 2.0 oraz handi+5 kurs 1.66.
Dla mnie są to bardzo prawdopodobne typy, z dwóch powodów.

Barcelona gra trudny mecz wyjazdowy w Lidze Mistrzów z Manchesterem City w tym tygodniu, który może decydować o rozstawieniu w kolejnej fazie rozgrywek.

Drugim powodem jest plaga kontuzji i problemy w defensywie.

Niestety nie mam teraz czasu, ale może ktoś pociągnie ten temat dalej i przeanalizuj moja propozycje.
Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +11
A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Gratulacje dla tych, którzy pograli w stronę Granady. Barcelona dziś pokazała minimalizm w stylu Juventusu z najgorszych czasów. Totalna kompromitacja całej ofensywy. Jak dla mnie to kpina z kibiców. W sumie tak żałosnej Barcelony w tym roku jeszcze nie widziałem. Rozumiem oszczędzanie sił, ale dziś poziom ich gry to była Ekstraklasa a nie La Liga. I jeszcze te komentarze piłkarzy po meczu, że zagrali dobry mecz ;) Ogarnia pusty śmiech.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Źle nie grali Granada miała jasny plan na ten mecz autobus i walka o punkt.Nie udało się ale było blisko.
Czy to najsłabszy mecz Barcy?Mylisz się po prostu nie grali jeszcze z drużyną tak nastawioną na defensywę jak dzisiaj Granada.
Druga sprawa to masówa na over...

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Źle nie grali Granada miała jasny plan na ten mecz autobus i walka o punkt.Nie udało się ale było blisko.
Czy to najsłabszy mecz Barcy?Mylisz się po prostu nie grali jeszcze z drużyną tak nastawioną na defensywę jak dzisiaj Granada.
Druga sprawa to masówa na over...
Ostatnio tak słabą Barcę widziałem w Gran Derbi, kiedy Real w 10 wcisnął im bramkę w końcówce. Wtedy mieli za 3 dni mecz z Atletico. Tempo i zaangażowanie były podobne do dzisiejszego. Granada zagrała mega defensywnie, ale gospodarze wcale jakoś nie cisnęli. Jak widać obie drużyny zadowolone, Granada przegrała minimalnie a Barca ma 3 punkty. Inna sprawa, że w żenującym stylu.
Barcelona to nie Manchester United, który męczy się na potęgę, gdy ktoś postawi autobus. Ta ekipa jest stworzona do rozbijania takich autobusów, tym bardziej, że naprzeciw staje tak beznadziejna ekipa jak Granada. Defensywny styl to jedno, ale tą taktykę realizowali nadal ci sami goście, którym strzela każdy kiedy chce i jak chce. W tydzień nie nauczyli się bronić jak Atletico. Zwyczajnie gospodarze przy 1-0 olali dalszy przebieg meczu.

martins20 74

martins20

Użytkownik
Mnie dzisiaj kusi gra na Betis, mimo ostatniego lania z Realem. Espanyol &quot;klepie&quot; wyjazdowe punkty w sposób nieprzekonujący dla mnie, szczególnie w ostatnim meczu z Las Palmas, gdzie powinni przegrać. Wydaje mi się, że Betis jednak się otrząsnie i wygra, bo rywal jak najbardziej w zasięgu.
Betis 1 @ 2,25 fortuna

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
martins20 a nie lepiej zagrać na o1.5 gola Betisu? Espanyol ma dziury w defensywie, ale od czasu do czasu może się odgryźć w ataku i jakieś 2-2 by mnie nawet nie zdziwiło.
W tygodniu grali mecz o superpuchar Katalonii z Barceloną, a właściwie z rezerwami Barcelony, bo większość tam była z zespołu rezerw. Espanyol wziął bardziej poważnie to spotkanie. Zagrali dość mocnym składem i wygrali 1-0.
Ja dzisiaj gram na bramki Athletic z Osasuną. Bardziej interesują mnie zdobycze gospodarzy, bo gra defensywna gości jest bardzo słaba. Nawet kiedy wydawało się, że wygrywają i dograją mecz to potrafili wszystko spartolić. Los Leones powinni ich wypunktować, bo u siebie grają bdb. W ostatnim meczu z Realem Madryt mieli sporo okazji, ale fatalną skutecznością popisywał się Williams. Dzisiaj liczę na przebudzenie Inakiego, ale też reszty drużyny.

o1.5 goals [email protected] b365 ⛔

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:45 Las Palmas - Celta Vigo
Typ: BTS Kurs: 1.72 Wynik: 3:3
Typ: powyżej 2.5 gola w meczu Kurs: 1.88 Wynik: 3:3

Zespół z Gran Canarii, który w świetnym stylu rozpoczął rozgrywki nie wygrał już piątego kolejnego spotkania i mocno obsunął się w tabeli ligowej. Teraz czas na spotkanie z Celtą, która już od kilku sezonów bije się o europejskie puchary. Gospodarze nadal grają ofensywnie co ostatnio nie przynosi zespołowi Quique Setiena tylu punktów co na początku sezonu, ale wydaje się, że zespół nadal będzie tak grał i kontynuował swoje założenia taktyczne. Trzeciego gola w tym sezonie strzelił Kevin Prince Boateng, który spełnia rolę jako największa gwiazda zespołu z Gran Canarii. Drużyna z Galicji na ostatnie dziesięć rozegranych spotkań przegrała tylko raz na El Madrigal z Villarreal. Jednak po tak wysokiej porażce goście zdołali się podnieść remisując z Ajaxem i wygrywając z Deportivo. Na gwiazdę tego zespołu wyrasta Iago Aspas, który w tym sezonie ma już na koncie cztery trafienia. Mecz zapowiada się na tyle ciekawie, że Celta przegrała trzy ostatnie spotkania na boisku przeciwnika tracąc w nich aż siedem goli, ale też w każdym meczu strzelając jedną bramkę. Teraz mają okazję poprawienia tego wyniku, który nie jest dla nich korzystny. Dlatego też zdecydowałem się na BTS i Over. Mecz zapowiada się interesująco, będzie stał na wysokim poziomie, do tego zapewne będzie otwarty, a to tylko zwiastuje nam gole.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Pora przerwać pechową passę i próbujemy iść w Athletic Bilbao, który tydzień temu idealnie rozpracowałem.

Athletic-Osasuna

Można powiedzieć o tym spotkaniu, że to klasyk, wszak ekipy, które napisały kawał historii w La Liga. Faworytem rzecz jasna gospodarze, którzy niemal w najmocniejszym składzie. Najważniejsze, że wraca Aduriz, bo to mnie interesuje najbardziej. Mimo jego braku tydzień temu potrafili stworzyć trochę okazji na Bernabeu, ale tak jak Vidal pisał, Williams podarował punkty Realowi. Dzisiaj już nie wyjdzie na szpicy, więc mam nadzieję, że i skuteczność do Los Leones wróci. Powinna, bo u siebie to mega mocna ekipa, co udowodniła w tym sezonie. Przegrali z Barceloną, a potem wygrywali z Valencią, Sevillą i Realem Sociedad, więc zestaw rywali nie łatwy. Jak wygrywali to strzelali minimum 2 gole, a dzisiaj rywali taki, który lubi tracić gole. Osa w 7 z 9 spotkań traciła minimum 2 gole, więc dzisiaj innego scenariusza nie widzę.

Ale uważam, że powinni gości nabić kilka rogów, bo w tym są nieźli. Wystarczy spojrzeć na mecze z mocnymi rywalami, gdzie potrafili nabić 7 sztuk na Realu czy 5 na Villarrealu. Athletic też raczej sporo robi rogów u siebie, więc dwucyfrówka powinna pęknąć lekką ręką. Do tego dorzuciłbym kartki, bo mimo wszystko traktować ten mecz można jako derby, a linia 5,5 nie jest wysoka, tym bardziej, że wiadomo jak Osa gra, a i w Athleticu kilku chętnych na żółtka zawsze się znajduje.

Athletic over 1,5 @ 1,50 Bet365⛔
Over 10,5 RR @ 2,00⛔
Over 5,5 kartek @ 1,85⛔

Las Palmas-Celta

Niestety Eleven nie pokaże tego meczu, mimo że spotykają się dwie ekipy, które grają mega atrakcyjny futbol i ich starcie zapowiada się naprawdę bardzo ciekawie. Po obu stronach prawdopodobnie bez absencji, a przynajmniej ja takowych nie zauważyłem. Galisyjskie media anonsują, że od pierwszej minuty zagra Pione Sisto zamiast Bongondy i bardzo dobrze, bo reprezentant Danii ma liczby grając na skrzydle, a Belg jedynie biega i drybluje - głównie nieudanie - a pożytku z tego nie ma. Poza tym tradycyjnie Tucu Hernandez, Daniel Wass, Iago czy Orellana, a więc mocna paczka. Po stronie gospodarzy jest Livaja, Tana, Jonathan Viera, Boateng, a więc również zawodnicy będący w gazie. Tydzień temu nieźle grali na El Madrigal, ale potem zbytnio się wycofali i dostali karę w postaci porażki. Teraz powinni już zakończyć niekorzystną passę, bo mimo wszystko trochę głupio punktów potracili, a przeciwko nim wychodzi ekipa, która gubi się w obronie i okazji Amarillos nie zabraknie, tyle że Las Palmas u siebie nadziewa się często na kontry, a w tych Celestes też mają szybkich zawodników.

Jeśli tutaj nie będzie kalkulacji, to powinno być mnóstwo okazji po obu stronach i naprawdę dobre zawody z wieloma bramkami. Ja już zacieram ręce i pobieram poniższy zakład z fajnym kursem.

Over 2,5 + BTS @ 2,10 Bet365✅3:3

Otrzymane punkty reputacji: +17
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:45 Deportivo - Valencia
Typ: BTS
Kurs: 1.85
Wynik: 1:1
✅
Kolejne spotkanie z tych gdzie wybieram BTS. W ostatniej kolejce Valencia walczyła dzielnie z Barceloną, lecz przed błędy Pana sędziego ostatecznie przegrała 2:3. Bolączką gości jest to, że tracą dużo goli i nowy trener musi zdecydowanie poprawić grę w obronie. W sumie jednak w ostatnich pięciu spotkaniach drużyna z Mestalla wygrała trzykrotnie, przegrywała wyłącznie z drużynami z czołówki jak Atletico i Barcelona, a pod wodzą nowego trenera Cesare Prandellego zagrała dwa niezłe spotkania, które przynoszą rąbek nadziei , że Valencia powalczy o coś więcej w tym sezonie. Deportivo w ostatniej kolejce przegrało u siebie z Celtą 1:4. Zapewne spotkanie z Nietoperzami będzie należało do tych żeby jak najszybciej zapomnieć o tej porażce. Wybieram BTS bo jak wspomniałem obie drużyny mają problem w grze obronnej, a to powinno zwiastować tylko gole. W bezpośrednich spotkaniach tych goli napadało trochę, a więc liczę, że dziś będzie podobnie.

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom