Hej Parę słów o de mnie, jak widać w Polskiej piłce wiele się dzieje. Piast liderem a Lech na dole tabeli. Tak tak to nie było do przewidzenia przed rozpoczęciem sezonu jak widzimy Lech w końcu się przełamał i Skorża może w końcu powiedzieć uff... udało się wygrać pierwszy mecz sezonu oby los nam sprzyjał a kolejnym rywalem jest Górnik ten, którego lejemy od paru sezonów i nie widzę dobrej gry Żaboli. Więc i tym razem wygramy i zaczniemy piąć się w górę. Co do absencji to nie ma ich w naszym zespole więc zaczniemy grać jak należy i wygramy ten mecz.
Spotkanie: Lech - Górnik
Typ: Lech
Ako: 1.62 (Sts)
Drugim meczem wartym gry jest Cracovia, która gra z Ruchem. Bardzo ciekawe spotkanie, być może będzie sporo bramek ja tutaj gram na Cracovię. Ekipa z Krakowa ma bardzo korzystny bilans z drużyną z Chorzowa i tym razem nie może być inaczej ponieważ Ruch na wyjeździe jest bardzo słabe i nie potrafią zagrażać bramkarzom rywali tak więc mój typ na ten mecz to wygrana Cracovii.
Spotkanie: Cracovia - Ruch
Typ: Cracovia
Ako: 1.75 (StS)
Ps. ja podałem tutaj single jednak gram u legalnego buka dubla po kursie łącznym 2.84
Spotkanie: Lech - Górnik
Typ: Lech
Ako: 1.62 (Sts)
Drugim meczem wartym gry jest Cracovia, która gra z Ruchem. Bardzo ciekawe spotkanie, być może będzie sporo bramek ja tutaj gram na Cracovię. Ekipa z Krakowa ma bardzo korzystny bilans z drużyną z Chorzowa i tym razem nie może być inaczej ponieważ Ruch na wyjeździe jest bardzo słabe i nie potrafią zagrażać bramkarzom rywali tak więc mój typ na ten mecz to wygrana Cracovii.
Spotkanie: Cracovia - Ruch
Typ: Cracovia
Ako: 1.75 (StS)
Ps. ja podałem tutaj single jednak gram u legalnego buka dubla po kursie łącznym 2.84