>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10 Kolejka Championship

Status
Zamknięty.
karabadziacha 131

karabadziacha

Użytkownik
Typ jak już wspomniałeś wydaje się oczywisty. Bolton benjaminek, powrócił do championship, w zeszłym sezonie awansowali z 2 miejsca i awansowali klasę wyżej, póki co bez zwycięstwa i grają słabo. Drużyna z Bristolu nieźle weszła w sezon, zważywszy na to że w poprzednim broniła się przed spadkiem. Póki co przegrali tylko jedno spotkanie, zremisowali aż pięć i trzy wygrali. Uważałbym na to spotkanie bo championship jest jeszcze bardziej nieprzewidywalna niż Premier League. Tu często oczywiste przechodzi w nierzeczywiste. A kurs bez szału.

gokusiek 5,5K

gokusiek

Użytkownik
Barnsley -0,5 rożnego vs QPR @ 1,90 Uni ⛔
Liczby rożnych QPR na wyjazdach: 1,3,2,1. Zdecydowanie lepszy zespół u siebie. Gospodarze średnio 6,5 rożnego u siebie. Po takim kursie polecam, moim zdaniem powinno być w okolicach 1,3-1,4.
Bristol -1,25 vs Bolton @ 2,06 Uni✅

Bolton przypomina trochę drużynę Rotherhamu z poprzedniego sezonu, która też w pewnym momencie przegrywała wszystko jak leci. Zakaz transferowy, kontuzje, nic nie wskazuje na to, aby akurat dziś przeciwko dobrze dysponowanej drużynie Bristolu miało się cokolwiek zmienić.

Otrzymane punkty reputacji: +656
czarnotowidze 44

czarnotowidze

Użytkownik
Birmingham - Sheffield Wed
BTS TAK 1.83

Tutaj opieram się tylko na statystyce, ale jakby nie spojrzeć Sheffield nie ma problemu ze strzelaniem bramek, ale za to ma problem z utrzymaniem czystego konta. Od początku sezonu w 11 meczach, które rozegrali tylko 2 razy nie było bts&#39;u. Birmingham gra w kratkę, ale myślę, że atut własnego boiska pomoże im w zdobyciu bramki, a może nawet punktu lub trzech. Wynik dla mnie to wielka niewiadoma, ale bts i 2-3 bramki to dla mnie bardzo prawdopodobne zdarzenie w tym meczu.

karabadziacha 131

karabadziacha

Użytkownik
To prawda. jednym z przykładów to Hull. Zespół z aspiracjami żeby wrócić do PL a grają taką padakę że szok.
Jeśli chodzi o typowanie poszukałbym czegoś w spotkaniu Leeds - Derby. Jednak ostrożny typ bo tak jak zauważył kolega Jones ciężka liga do typowania. Ja tutaj widzę niezły kurs w typie że na Elland Road w drugiej połowie zobaczymy więcej bramek.
połowa z większą ilością bramek 2@@@@@ 2.07 fortuna
siadło ****** 1-0 # 1p. 0-2 # 2p.

O 0

olimpijczykk

Użytkownik
Sunderland - Bolton typ -1
Kurs 1,72
Według mnie tu pewna jedynka, Sunderland nie wygral domowego meczu od 17.12.2016 kiedy jak nie dzis?
Bolton strzelil w tym roku 8 bramek w 14 spotkaniach i stracil 25. Zespoly zajmuja kolejno Sunderland przedostanie i Bolton ostanie miejsce w lidze. Rowniez kadrowo Sunderland wyglada o wiele lepiej np Aiden McGeady grajacy w takch klubach jak Celtic , Spartak Moskwa , Everton strzelajacy srednio 10 goli na sezon, Luis Grabban ktory w sezonie 12/13 strzelil 13 goli 13/14 22 goli 14/15 12 goli dla Bournemouth i Norwich. Uwazam, ze ten mecz bedzie przełamaniem Sunderlandu w lidze.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom