>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10 kolejka Bundesligi [4-6.11.2016]

Status
Zamknięty.
J 15

jogabonito

Użytkownik
Frankfurt nie jest pionkiem do bicia. Tylko dwie, nieznaczne wyjazdowe porażki. U siebie zatrzymali zarówno Herthe jak i Bayern, ponadto nie mają znaczących kontuzji. W Kolonii mają mocny zespół, ale nie zagra Bittencourt i Maroh. Modeste w formie, ale dwa ostatnie mecze piłkarze Eintrechtu zakończyli z czystym kontem. Szykuje się wyrównany mecz, dlatego obstawiam remis @3.1 na Bet365. ⛔ No cóż...

lukas88 583,9K

lukas88

Forum VIP
06.11.2016 g.15.30 RB Lipsk- Mainz
-
Typ: 2 (+1)
Kurs: 1,82
Marathonbet
Stawka 7j

Jak na razie Lipsk rewelacja sezonu, jeśli dziś wygrają zrównają się ilością punktów z liderem Bayernem Monachium, ja jednak nie wierzę w taki scenariusz. Gospodarze w tym sezonie jeszcze bez porażki, a grali już z Gladbach, BVB czy Wolfsburgiem, mają również serię 4 zwycięstw z rzędu, jednak taka sytuacja nie będzie trwała wiecznie.
Na drugiej stronie boiska staną zawodnicy Mainz, którzy sa zespołem nieobliczalnym, szczególnie z zespołami z czołówki. Zespół z moguncji słynie z łatwości tworzenia sytuacji bramkowych, przez co strzelają sporo bramek.
Wszyscy sugerują się porażką z Anderlechtem az 6-1, warto jedna zauważyć że to Mainz przeważało w tym meczu, a do 89 minuty był wynik 3-1.
Dzisiaj zapewne idzie masówka na zespół z Lipska, a ja idę zupełnie w przeciwnym kierunku.

Alternatywnie:
Typ: X2
Kurs: 2,43
Unibet
Stawka 5j

Typ: 2
Kurs: 6,00
Bet 365
Stawka 2j

Typ: Mainz over 1,5 gola
Kurs: 3,72
Marathon