>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10. kolejka 1. Bundesligi (29-31.10.2010r.)

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP

Przez zamieszanie z pucharami zapomniałem o lidze ???? Najciekawiej zapowiada się spotkanie lidera z vice, którzy obaj odpadli w pucharze w tym tygodniu. Kolonia z nowym trenerem za wszelką cenę będzie chciała odbić się od dna a także Borussia M. umotywowaną po przejściu Aptekarzy. Zapowiada się ciekawa kolejka i kilka roszad w tabeli

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
St.Pauli-Eintracht Frankfurt ✅
Pierwsze co mi wpadło to BTS w pojedynku Piratów z Frakfurtem. Tutaj nie ma co grać 1 x 2 najrozsądniejszym rozwiązaniem wydaje się właśnie zagranie tego typu i tak zrobiłem. Eintracht lepiej spisuję się na wyjazdach a niżeli w domu. Jak do tej pory grając w roli gościa zawsze strzelali bramki co się dziwić jak potrafią sobie stwarzać sytuacje i mają w składzie jednego z liderów strzelców Gekasa. Przyjeżdżają do Hamburga na gorący teren gdzie gospodarz może pokonać każdego. Piraci jak dotychczas pokazali , że potrafią grać ofensywnie jak i popełniać błędy w obronie. Zapowiada się mała strzelanina i wyrównany pojedynek ciężko wskazać jednoznacznego faworyta a strzelenie bramek przez obie ekipy nie powinno stanowić dla nich problemu...
Both to Score
@1,66
Bet365
4/10
FT 1-3
+2,64 ????

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Po tym co ostatnio zobaczyłem wydaje mi się że 2,90 na zespół Mainz to lekka przesada.Moim zdaniem taki kurs warto brać w ciemno.Borussia ostatnio spuszcza z tonu.Lista nieobecnych w zespole z Dortmundu jest dosyć długa.Piłkarze mają 120 minut beznadziejnej pucharowej potyczki w nogach a Mainz atut własnego boiska.Borussia jeszcze nie przegrała meczu wyjazdowego więc kiedyś powinno to w końcu nastąpić.W historii spotkań od 2004 roku zespół Dortmundu ani razu nie wygrał na stadionie Mainz a ostatnie dwie potyczki kończyły się zwycięstwami Mainz.
Mainz 2,90
Mainz 1x 1,60

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
vs.

Bayern Monachium - SC Freiburg
Bayern -1.5 ✅✅✅
1.95 | Bet365

Freiburg nie strzeli ⛔⛔⛔
2.2 | Unibet

Spotkanie mistrza Niemiec z drużyną, która w tym sezonie gra nadspodziewanie dobrze.Na Allianz Arena zagra Bayern z Freiburgiem.Wpadły mi dziś dwa typy w oko.Bayern słabo spisuję się w lidze słabo, zajmuję miejsce w drugiej połowie tabeli.Większość już przekreśliła zespół z Bawarii w walce o tytuł, ale ja uważam, że jeśli się zepną i będą wygrywać to mogą doszlusować do Mainz i BVB.Dziś będzie okazja ku temu, na pewno drużyna Van Galla jest faworytem mimo wielu kontuzji i problemów w zespole [ do &#39;&#39;stałych&#39;&#39; kontuzjowanych dołączył Klose, który będzie wyłączony na trzy tygodnie ].Wydaje się, że w dość przyzwoitej dyspozycji jest Gomez, który wydaje się być w wyższej formie aniżeli Olić.Nie trzeba podkreślać, że pod nieobecność Van Bommela liderem środkowej linii jest Bastian, który również jest w dobrej dyspozycji co m.in potwierdził w DFB Pokal strzelając dwie bramki.Ostatnie ligowe spotkanie u siebie to przekonujące zwycięstwo nad Hannoverem, który też jest w lepszej sytuacji aniżeli sezon temu.Jeśli chodzi o gości to jadą do Monachium bez presji, mogą się pokazać i nie jest koniecznością zwycięstwo, każda zdobycz punktowa zadowoli gości.Mają w zespole kilku ciekawych zawodników i na pewno do nich należy jak na razie najlepszy strzelec Bundesligi - Papiss Demba Cisse, który ma już osiem bramek.Na niego będą musieli uważać najbardziej stoperzy Bayernu.Z kłopotami jadą do południowych Niemiec goście bo zabraknie kilku graczy - podstawowego bramkarza Pouplina, a także Butschera, Krmasa, Jägera, Rosenthala i Bechmanna.Wszyscy są kontuzjowani.
Przechodząc do podsumowanie to moje odczucia są takie i Bayern wygra to spotkanie dość przekonywująco [ nie chce pisać, że w cuglach ] i strzeli co najmniej dwie bramki.Moim zdaniem opcja handicap jest jak najbardziej możliwa, a i kurs kuszący.Drugim typem to można się pokusić o to, że Freiburg nie strzeli bramki.Unibet oferuje wysoki kurs na to zdarzenie i mimo, że historia ostatnich spotkań pokazuje, że goście regularnie strzelali bramki Bayernowi to dziś uważam, że będzie inaczej.

Awizowane składy ( kicker.de ) :

Butt - Lahm, Tymoshchuk, Badstuber, Pranjic - Ottl, Schweinsteiger - Hamit Altintop, Kroos, T. Müller - Gomez

Baumann - Mujdza, Barth, Toprak, Bastians - Schuster - Nicu, Makiadi, Caligiuri, Abdessadki - Cissé

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Mecz Bayern München - SC Freiburg ma tylko jednego zdecydowanego faworyta a mianowicie gospodarzy. Jednak kurs nie powala (1,30) a pchać się w jakieś hendicapy przy formie Bawarczyków jest dość ryzykowne. Przeglądając ofertę Betssona dostrzegłem, że po raz kolejny mają oni najwyższy kurs na rynku na zdarzenie &quot;strzeli bramkę&quot;. Idąc dalej tym tropem i analizując skład Mistrza Niemiec nie widać w ich składzie jakiegoś super pewnego w tym roku snajpera. W dzisiejszym składzie najbardziej wysuniętym zawodnikiem na 99,9% będzie Mario Gomez i to w nim upatruje dzisiejszego strzelca przynajmniej jednej bramki. W ostatnim meczu ligowym z Hamburgiem bramki nie zdobył jednak we wcześniejszym meczu z Hannoverem na listę strzelców wpisał się aż 3 razy. Mimo tego że nie jestem jego wielbicielem i upatruję w nim, obok &quot;Abrakadabry&quot;, kandydata do nagrody &quot;najbardziej przepłacony napastnik świata&quot;, liczę jednak że w dzisiejszym meczu znajdzie drogę do bramki przeciwnika i udowodni, że się mylę. :razz:
Mecz: Bayern München Vs SC Freiburg
Typ: Mario Gomez strzeli bramkę
Kurs: 2,50
Buk: Betsson ✅

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Wolfsburg- Stuttgart ✅
Wilki ostatnio w lidze zawodzą w 3 ostatnich spotkaniach zdołali zdobyć zaledwie 1 pkt. W zespole drzemie ogromny potencjał ale podopieczni McClarena są w kryzysie. Zdecydowanie problemem tej drużyny jest ostatnio defensywa i utrzymywanie przewagi , którą sobie wypracowują. W tym sezonie prowadząc 3:0 potrafili przegrać 3:4 ostatnio podobna sytuacja miała miejsce gdzie grając zdecydowanie lepiej przez większą cześć z Leverkusen prowadząc 2:0 stracili 3 bramki w 10minut i w efekcie pożegnali się z jakąkolwiek zdobyczą punktową w tamtym meczu. U gospodarzy od paru spotkań nie grał Benaglio podstawowy bramkarz co jest dużym osłabieniem dla Wolfsburga ale są duże szanse, że jutro zagra po za tym inni w pełni dysponowany. Stuttgart po fatalnym starcie zaczyna zdobywać punkty...Z 4 ostatnich spotkań zdołali wygrać 3 spotkania w tym jedno w DFB. Warto podkreślić , że obie ekipy ostatnio grały w pucharze. Wolfsburg w środę zdołał się uporać w ciągu 90min z Victorią Hamburg 1:3 , Stuttgart zagrał dzień później i to ponad 120 min pokonując Chemnitz 1:3. Myślę, że 2 dni przerwy dla gości to zdecydowanie za mało z pewnością odczują zmęczenie po tamtym spotkaniu a sfrustrowane Wilki po ostatniej przegranej na własnym terenie będą zdeterminowane do zdobycia 3 pkt. Gospodarze powinni sobie spokojnie poradzą tym bardziej , że rywal zmęczony i osłabiony brakiem Mathieu Delpierra, Philipa Degena, Audela, Niedermeiera, Gentnera, Elsona, Dadiviego.
Dali radę i bez Benaglio mimo paru błędów Hitza...:razz:
Wolfsburg AH(-0,5)
@2.17
bet365
4/10
FT 2-0
+4,68
????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Dziś niestety czasu nie mam a wczoraj nie byłem w stanie opisać sobotnich meczy.
Krótko:
Eintracht BTS, dużo prostych strat robią, do tego graja na wyjeździe, ale skonstruować szybki atak też potrafią. ✅
Lautern powinno wygrac. Borussia dużo sił zostawiła w ostatnim meczu , do listy nie obecnych doszedł Arango i Bobadilla (ale to raczej plus bo zastąpi go Idrissu.) ✅
Do tego Schalke powinno pyknąć Bayer ⛔który nie pokazuję nic specjalnego oraz Wolfsburg przeciw VfB osłabionemu, w obronie ich zagra dzisiaj 20latek nie zgrany z resztą defensywy. ✅
tak jak pisałem nie mam dziś czasu, i informacje wszystkie mogą nie być do końca prawdziwe ;)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Wczoraj Bayern może i wygrał 4:2 lecz gra pozostawiala wiele do życzenia. Dobrze zaprezentował się Daniel Pranjic autor trzech asyst. Nie ma co jeszcze mówic o jakimś przełamaniu Bawarczyków bo zagrali słabo. Do 40min w której to Demichelis zdobył prowadzenie po rzucie rożnym nie stworzyli nic sensownego. Grali monotonnie i bez pomysłu.
Dzisiaj ciekawe mecze mamy na rozkładzie. Tak patrze w oferte co by tu wyszukac i widze to mniej więcej tak :
VS
ST PAULI - EINTRACHT
Typ : Eintracht DNB @ 2,03 Pinnacle ✅1:3
Forma Eintrachtu w ostatnich meczach jest dobra. Mieli wielką przewage w meczu z Schalke lecz jej nie udokumentowali, w środku tygodnia nie dali żadnych szans HSV w Pucharze Niemiec wygrywając 5:2. Wcześniej również dobre rezultaty jak wygrane w STuttgarcie czy Kaiserslautern. St Pauli może i ma magiczny stadion, ale mnie jakoś swoją grą nie przekonuje. Licze na kolejny dobry mecz Gekasa, dobrze rozgrywa Caio, gdyby jeszcze Altintop poprawił skuteczność byłoby super, ale i tak wg mnie więcej przemawia za zespołem z Frankfurtu i to na nich zaryzykuje w opcji DNB.
VS
SCHALKE 04- LEVERKUSEN
Typ : Schalke DNB @ 1,901 Pinnacle ⛔0:1
W Champions League się jakoś przełamali. Pora na ogarnięcie tego co w Bundeslidze. Wkońcu Magath się przekonał do Jurado i ten ładne bramki strzelał w ostatnich dwóch meczach w LM i DFB Pokal. Raul odblokowany równiez, a Huntelaar to obecnie najlepszy piłkarz w tym zespole.
APtekarze zagrają osłabieni w tym starciu bez Hyypi, Renato Augusto, Castro, Kiesslinga i Ballacka. Leverkusen narazie też nie złapał odpowiedniego rytmu. Mecz powinien byc wyrównany. Licze tym razem na S04.

horus 129

horus

Użytkownik
vs

Bundesliga
Schalke 04 - Bayer Leverkusen
Typ: Schalke 04 DNB ⛔
Kurs: @1.80 |Bet365
Wynik: 0:1

• większe ubytki w postaci kontuzjowanych zawodników są po stronie gości. Nie zagrają: Michael Ballack, Sami Hyypia, Gonzalo Castro Renato Augusto i Stefan Kiessling. W zespole gospodarzy nie wystąpią: Christian Pander, Tim Hoogland, Levan Kenia i Jermain Jones.
  • Schalke jest coś winne swoim kibicom, muszą natychmiast zacząć wygrywać w lidze aby nie stracić szans na europejskie puchary w przyszłym sezonie. Lepszą dyspozycję pokazali już w rozgrywkach Ligi Mistrzów i DFB Pokal, teraz właśnie czas na ligę.
  • Bayer Leverkusen ma za sobą dogrywkę w DFB Pokal, dodatkowo swój mecz w tych rozgrywkach grał w środę, natomiast Schalke we wtorek, tak więc goście mieli zdecydowanie mniej czasu na regenerację sił, co może być widoczne w końcówce spotkania.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Nie za ciekawa kolejka dostawiania się trafiła Werder wydaje się pewny spotkanie na własnym stadionie powinni wygrać o ile nie zaliczą wpadki bo w ty sezonie grają w kratkę.

Wolfsburg- Stuttgart też dziwne spotkanie teoretycznie Wilki są zespołem faworyzowanym lecz Stuttgart powinien postawić mocne warunki i nie sądzę że tak łatwo odpuszczą, myślę że Stuttgart (+1) jest realny

A Schalke nie wiem dlaczego Ted i Robson ich faworyzujecie, oczywiście mecz przed własną publicznością ale Bayer nie odpuści mimo osłabień, zwłaszcza że piłkarze z Gelsenkirchen są kim innym w BL i nie sądzę żeby się obudzili już teraz, nawet ostatni mecz w Pucharze według mnie nie wskazuje na zwyżkę formy bo musieli go wygrać, niby teraz też muszą ale tak samo było w każdej kolejce jak do tej pory, Ja mam jakieś przeczucie że remis bramkowy będzie.

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Przed nami Hit 10 kolejki Bundesligi, mecz VfL Wolfsburg - VfB Stuttgart. Obie ekipy jak na razie poniżej oczekiwań, zajmują odpowiednio 13 i 14 miejsce w lidze, dzieli je 3 pkt różnicy. Moim dzisiejszym faworytem jest ekipa gospodarzy, bo:
po 1, Stuttgart &#39;podobno&#39; zagra bez Mathieu Delpierra, Philipa Degena, Audela, Niedermeiera, Gentnera, Elsona, Dadiviego
po 2, w zespole z pod znaku Volkswagena występują dwaj zawodnicy Edin Džeko (5 bramek)i Grafite (6 bramek).
I mój zakład będzie dotyczył punktu 2, a mianowicie, że Grafite strzeli bramkę. Z ciekawostek dodam, że w ostatnich 4 meczach miedzy tymi zespołami bramki dla Wolfsburgu strzelali tylko Džeko i Grafite. Dzisiaj stawiam na tego drugiego, gdyż jest on ostatni w nieco lepszej formie od kolegi i kurs jest wyższy. :razz:
Mecz: VfL Wolfsburg Vs VfB Stuttgart
Typ: Grafite strzeli bramkę
Kurs: 2,45
Buk: Betsson

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Schalke-Leverkusen⛔
Czasu już nie ma. Dobrym typem wydaję się tutaj Over lub BTS. Obie ekipy w defensywie ostatnio nie błyszczą. Schalke z Franfurtem cudem zdołało wywieść 1 pkt zawdzięczają to fatalnej skuteczności graczy z Eintrachtu w tamtym meczu. Goście bez podpory obrony czyli Hyypii, głodni zdobywania bramek ale bez głównych sił mimo to przy słabej postawie formacjo obronnej obu ekip zobaczymy parę bramek. Bayer zagra dzisiaj dwoma napastnikami a to dobry zwiastun do Overa.

edit: Na szybko to się kasę traci :rolleyes: Żenada w wykonaniu obu ekip, skuteczności brak u jednych i drugich. Gra Leverkusen usypia lepiej niech Eurosport zacznie puszczać ciekawsze mecze bo zmienię abonament...

Over 2,5
@ 2,02
bet365
2/10
FT 0-1
-2
---------------
Jutro nie ma nic ciekawego więc lepiej odpuścić...
---------------

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP

obie druzyny strz.gola typ:TAK kurs:1,55
ilosc bramek typ:+2,5 kurs:1,66​

Dzisiejszego dnia drużyna lidera Bundesligi podejmuje na własnym stadionie wicelidera drużynę z Dortmundu. W tabeli obie drużyny drużyny dzieli zaledwie dwa punktu i wszystko wskazuje że to spotkanie będzie kluczowe jeśli chodzi o fotel lidera po rundzie jesiennej. Jak przystało na drużyny wiodące w Bundeslidze obie strzelają dużo bramek: Mainz trafiło do siatki rywali 19-krotnie, Borussia 21 razy. Ostatnie spotkania, był to rozgrywki Pucharu Niemiec w których to obie ekipy odpadły, co według mnie wcale nie świadczy o spadku formy lecz o tym, że drużyny biorąc pod uwagę długość sezonu i w zmęczenie w późniejszych kolejkach potraktowały te spotkania z lekkim przymrużeniem oka, mimo że Borussia grała 120 min. Jeśli chodzi o historię to over w spotkaniach obu tych ekip było ostatnio pięć lat temu - liczę miedzy innymi na przełamanie, a w czterech z ośmiu ostatnich spotkaniach strzelały obie ekipy, najczęstszym wynikiem był bramkowy remis 1-1. Liczę w tym spotkaniu na bramki po obu stronach i mam nadzieję na Polski akcent.

Prawdopodobny skład:

Mainz: Wetklo - Bungert, Svensson, Noveski, Fuchs - Caligiuri, Polanski, Soto - Holtby - Allagui, Szalai

Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - S. Bender, Sahin - M. Götze, Kagawa, Großkreutz - Barrios

bartekwrocuaw 0

bartekwrocuaw

Użytkownik
Brak Blaszczykowskiego moze wplynac na wynik meczu, mysle ze mlodziutki Gotze nie bedzie asekurowal Piszczka w obronie tak jak Blaszczykowski, co znow spowoduje to ze Piszczek nie bedzie uczestniczyl w ofensywie, a jesli sprobuje to Borussia moze nadziac sie na kontre Mainz lewa strona boiska. Typuje zwyciestwo Mainz po bramce z dosrodkawania wlasnie po tej stronie murawy. ????
Mecz bede oczywiscie jak kazdy Borussii ogladal i postaram sie skrobnac cos o spotkaniu na jutro.

hertinho 3

hertinho

Użytkownik
Brak Blaszczykowskiego moze wplynac na wynik meczu, mysle ze mlodziutki Gotze nie bedzie asekurowal Piszczka w obronie tak jak Blaszczykowski, co znow spowoduje to ze Piszczek nie bedzie uczestniczyl w ofensywie, a jesli sprobuje to Borussia moze nadziac sie na kontre Mainz lewa strona boiska. Typuje zwyciestwo Mainz po bramce z dosrodkawania wlasnie po tej stronie murawy. ????
Mecz bede oczywiscie jak kazdy Borussii ogladal i postaram sie skrobnac cos o spotkaniu na jutro.
Nie zgodzę się z Tobą do końca, kiedy Gotze wszedł w meczu z Hoffenheim, gra BVB wyglądała o wiele lepiej. Kuba nic w tym sezonie wielkiego nie pokazuje. Myśle, że młody Gotze będzie chciał się pokazać z jak najlepszej strony. Bardziej się obawiam o Kagawe i Barriosa widać już zmęczenie sezonem, a po drugie na starcie Kagawa był lekceważony, a teraz kryją go o wiele lepiej. Spójrzcie jak jest on przy piłce od razu jest przy nim dwóch zawodników, no i Lucas spuścił z tonu. Mam nadzieję, że piłkarze Dortmundu wyjadą z 3 punktami, ale może być ciężko, a jeszcze w czwartek mecz z PSG.

bartekwrocuaw 0

bartekwrocuaw

Użytkownik
Nie zgodzę się z Tobą do końca, kiedy Gotze wszedł w meczu z Hoffenheim, gra BVB wyglądała o wiele lepiej. Kuba nic w tym sezonie wielkiego nie pokazuje. Myśle, że młody Gotze będzie chciał się pokazać z jak najlepszej strony. Bardziej się obawiam o Kagawe i Barriosa widać już zmęczenie sezonem, a po drugie na starcie Kagawa był lekceważony, a teraz kryją go o wiele lepiej. Spójrzcie jak jest on przy piłce od razu jest przy nim dwóch zawodników, no i Lucas spuścił z tonu. Mam nadzieję, że piłkarze Dortmundu wyjadą z 3 punktami, ale może być ciężko, a jeszcze w czwartek mecz z PSG.
W tamtym meczu Borussia nie musiala sie martwic o obrone po zejsciu Blaszczykowskiego bo Hoffenheim bronilo wyniku. Pierwsza polowa byla obfita w sytuajce w ktorych Blaszczykowski ratowal zespol asekurujac Piszczka blokujac dosrodkowanie czy tez przejmujac pilka okolo 30 metra, no ale dosc analizowania, ja tego meczu nie obstawialem gdyz rozum mowi Mainz a serce Borussia ???? , zobaczymy jak bedzie.

hertinho 3

hertinho

Użytkownik
W tamtym meczu Borussia nie musiala sie martwic o obrone po zejsciu Blaszczykowskiego bo Hoffenheim bronilo wyniku. Pierwsza polowa byla obfita w sytuajce w ktorych Blaszczykowski ratowal zespol asekurujac Piszczka blokujac dosrodkowanie czy tez przejmujac pilka okolo 30 metra, no ale dosc analizowania, ja tego meczu nie obstawialem gdyz rozum mowi Mainz a serce Borussia ???? , zobaczymy jak bedzie.
Ja też tego meczu nie obstawiałem, ale chodzi mi o siłę ofensywną, Kuba robi dużo szumu w przodzie, ale np. jego podania czy strzały wołają o pomstwę do nieba. Mam nadzieję, że Gotze w tym elemencie będzie lepszy.

M 0

mate_wpr

Użytkownik
zgadzam się z darius010. Obie drużyny grają całkiem przyjemny dla oka futbol, także typ na to, że i Mainz i BVB strzeli tego dnia gola jest jak dla mnie bardzo możliwy.
Co do braku Błaszczykowskiego w składzie na to spotkanie, nie powiedziałbym, że Goetze to zły zastępca. Już kilka razy w tym sezonie pokazał, że można na niego liczyć.
Obie drużyny strzelą TAK 1.571 (Sportingbet)
Zaryzykowałbym jeszcze, że Szalai zdobędzie w tym meczu bramkę. Ale to tylko tak &quot;na nos&quot;. Jak trener Smuda ;)
Strzelec gola: Adam Szalai 3.20 (Sportingbet)
Jesli kogoś interesuje, zapowiedź meczu z wypowiedzią Kloppa:
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/bundesliga/2010-2011/barrios-chcemy-lidera_sto2525430/story.shtml
pzdr

bartekwrocuaw 0

bartekwrocuaw

Użytkownik
&quot;Możliwe, że Borussia wystąpi osłabiona. Kontuzję uda leczy największe objawienie jesieni w Dortmundzie - Mario Goetze. Dopiero w niedzielę lekarze mają zadecydować, czy pomocnik Borussii będzie w stanie walczyć z Mainz. Obaw nie ma natomiast o Jakuba Błaszczykowskiego. Choć skrzydłowy Borussii w pucharowym spotkaniu nie wystąpił - narzeka na uraz pachwiny - według klubowego lekarza powinien być gotowy na hit Bundesligi.&quot;
Takie cos wyczytalem na gazeta.pl, co o tym myslicie? Kicker podawal ze Polak nie zagra, czy gazeta.pl ma tak nierzetelnych &quot;dziennikarzy&quot;?

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
&quot;Możliwe, że Borussia wystąpi osłabiona. Kontuzję uda leczy największe objawienie jesieni w Dortmundzie - Mario Goetze. Dopiero w niedzielę lekarze mają zadecydować, czy pomocnik Borussii będzie w stanie walczyć z Mainz. Obaw nie ma natomiast o Jakuba Błaszczykowskiego. Choć skrzydłowy Borussii w pucharowym spotkaniu nie wystąpił - narzeka na uraz pachwiny - według klubowego lekarza powinien być gotowy na hit Bundesligi.&quot;
Takie cos wyczytalem na gazeta.pl, co o tym myslicie? Kicker podawal ze Polak nie zagra, czy gazeta.pl ma tak nierzetelnych &quot;dziennikarzy&quot;?
Jak już miałbym ufać to Kickerowi i oficjalnej stronie BVB ???? Poszukaj i znajdziesz KLIK

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom