jak jest monster fish to czemu z toba wygral? swoje strategie pokerowe mozesz sobie wsadzic miedzy bajki bo one nie sprawdzaja sie w pokerroomach internetowych i nieudawaj tu zawodowca bo wczoraj gralem z toba i wcale nim nie jestes
Chyba nie zrozumiałeś co napisałem. Słowo "monster" w języku angielskim oznacza, monstrualny,potworny, natomiast słowo fish oznacza rybe- w slangu pokerzystów mówimy tak na osoby słabo znające się na pokerze, które zazwyczaj mają głupie szczęście jeśli można tak to określić. Napisałeś "Jak jest monster fish to czemu z tobą wygrał" - moja odpowiedź -wygrał bo miał więcej szczęścia niż rozumu co więcej z tak słabą ręką powinien swoje K 6 sfoldować przy moim przebiciu. Natomiast on skolował a następnie wszedł all in z kickerem 6 . Idąc typ tropem twoje pytanie jest nieuzasadnione,ponieważ nazwałem tego gracza"monster fish"- potworną rybą co jest w pełni zrozumiałe dla bardziej doświadczonych graczy od Ciebie. Rozumiem,że ty dopiero grasz od kilku dni w pokera a więc pamiętaj,że kicker odgrywa dużą rolę w pokerze.
PS. co do zawodowca to nim nie jestem. Podaj swój nick z
England Poker League
Klammer wszędzie gdzie nie wejdziesz do jakiegos tematu to zawsze jest jakaś awanturam kłótnie. Idź sobie pobiegaj 10km i wyrzuć z siebie tą agresję, tą złą energie i potem loguj się na forum i pisz posty.