>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

$10 Free w Kasynie.

Status
Zamknięty.
K 0

kibic1920

Użytkownik
Panowie ostatnie pytanie z działu &quot;wypłata&quot;.
Jeśli takie coś wyskakuję mi w Redeposit to o co do końca biega. ?

endriu 361

endriu

Forum VIP
Panowie ostatnie pytanie z działu &quot;wypłata&quot;.

Jeśli takie coś wyskakuję mi w Redeposit to o co do końca biega. ?

tam gdzie pisze 75$ to jest nierozstrzygnięta wypłata, a ta ramka niżej to po prostu ramka w której wpisujesz kwotę, którą chcesz z powrotem wpłacić na swoje konto gracza

sebix84 5

sebix84

Użytkownik
Mam pytanie czy wogule ktos wyplacil cos z tego kasyna aki obrot jest wymagany czy potrzebny jest depozyt? czy wymagaja scanow dokumentow potwierdzajacych tożsamość?

K 0

kibic1920

Użytkownik
sebix nie baw sie tam nawet wygrałem 250 $, i próbowałem na początku wypłacić chociaż 50 dolców, zleciłem wypłatę, poblokowali mi konto, a kasy nie ma.⛔⛔????????⛔⛔

sebix84 5

sebix84

Użytkownik
jaki jest minimalny obrot? zeby modz wyplacic?
juz sie dowiedzialem zeby wyplacic trzeba najpierw wplacic 30$ dla moneybrokers, 10$ dla neteller,
ale minimalnie mozemy wyplacic 50$ na moneybrokers cos mi tu smierdzi śledziami??
niby raz trzeba obrocic i mozna wszystko wyplacic tu jest gdzies haczyk

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
bonus wykorzystałem i w balance mam $7,71
już wiem wszystko ????
maksymalna wypłata z bonusu to 50 a minimum do wypłato dla mooneybookers to 30

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
Shudeska: Instant approval as long as you have a funded Moneybookers account. Fund your Moneybookers account by bank transfer.
Shudeska: Only available to players outside of the United States.
Shudeska: Moneybookers is the world wide expert in electronic money transfer.
Shudeska: Moneybookers provides you with a tool that allows you to safely send and receive money via email - instantly.
Shudeska: If you don&#39;t already have an account simply go to http://www.moneybookers.com and sign up.
Shudeska: Withdrawals are processed Monday – Friday from 9:00am – 4:00pm EST and Saturday 9:00am – 2:00pm EST . Withdrawal requests can be submitted Monday through Friday by 3:00pm EST and Saturday by 2:00pm EST .
Shudeska: Moneybookers is a safe and trusted option, regulated as an electronic money issuer by the Financial Services Authority of the United Kingdom (FSA). FSA Register No: 214225
Shudeska: Please note – as we are covering the 2% transfer fee on these transactions, we reserve the right to pass these on to you if you do not wager your total deposit at least once before you request a withdrawal.

problemy będą z wypłatą bo mooneybookers jest tylko dla Stanów Zjednoczonych

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
dodam ze maxymalna wypłata bez depozytu to 50$ ... a zaraz się dowiem jak z tym mb ????

no porozmawiaj tam ... bo u mnie z angielskim ciężko ???? i tylko te info mam co wyżej. Pogadaj jak Polacy mogą wypłacić kasę

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
no ok ???? czyli w końcu ile minimum jest? 50 ? zeby wypłacić
i 50 to maksimum ? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom