34 kamil00 Użytkownik Wrzesień 16, 2010 #1 http://www.betvillafortuna.com po rejstacji kasjer i wbijacie ten kod TR10FS ????
34 kamil00 Użytkownik Wrzesień 16, 2010 #3 nie działa kod... invalid Kliknij aby rozwinąć... ja zalozylem 30 minut temu i mialem
53,1K TommyTSW Forum VIP Wrzesień 16, 2010 #4 w tych kasynach jest chyba tak że jak się korzystało z jakiegoś free kodu trzeba wpłacić depo by mieć kolejne (to nie jest tak że oni wam będą dawać kody puki nie wypłacicie i nara)
w tych kasynach jest chyba tak że jak się korzystało z jakiegoś free kodu trzeba wpłacić depo by mieć kolejne (to nie jest tak że oni wam będą dawać kody puki nie wypłacicie i nara)
K 0 karoo Użytkownik Wrzesień 16, 2010 #5 nie działa kod... invalid Kliknij aby rozwinąć... u mnie również nie działa, ale miałem już wcześniej tam konto i korzystałem z jakiegoś bonusa, wiec realne, ze było wcześniej na forum
nie działa kod... invalid Kliknij aby rozwinąć... u mnie również nie działa, ale miałem już wcześniej tam konto i korzystałem z jakiegoś bonusa, wiec realne, ze było wcześniej na forum