>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10 Free Spin BETSSON MEGA FORTUNE

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Panowie mam wielka Prosbe Ugralem z tych spinow 0,53 E,Zagralem za calosc przyfarcilem i trafilem na bonus,teraz mam 30Euro i obrot zrobilem juz ze 100 razy takze bez problemu powinienem wyplacic bo przed chwila czytalem ze mam 99% obrotu.....teraz patrze a tam 20% obrotu..:/o co chodzi&gt;?? i komunikat &quot;Twoje fundusze sa zablokowane w bonusie&quot; bede mega wdzieczny za odp na moje pytanie bo Wy jestescie obeznani!dzieki!

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
w betssonie zawsze są wszystkie linie ;) i nie za niajnizsza stawke

a w betsafe nie dość ze tylko 3 spiny były to najnizsza stawka i syfiasta gra ... nawet polowy lini nie bylo
akurat w tej promocji bylo tylko 10 liniiiiii i to w najnizszej stawce ????

midel 189

midel

Użytkownik
Panowie mam wielka Prosbe Ugralem z tych spinow 0,53 E,Zagralem za calosc przyfarcilem i trafilem na bonus,teraz mam 30Euro i obrot zrobilem juz ze 100 razy takze bez problemu powinienem wyplacic bo przed chwila czytalem ze mam 99% obrotu.....teraz patrze a tam 20% obrotu..:/o co chodzi&gt;?? i komunikat &quot;Twoje fundusze sa zablokowane w bonusie&quot; bede mega wdzieczny za odp na moje pytanie bo Wy jestescie obeznani!dzieki!
Może z innej promocji masz jeszcze do obrócenia ?

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
No dokladnie Panowie bylo tak jak piszecie ale obrocilem juz na szczescie i przelalem 113zl na zaklady...sprobuje dobic chociaz do 500zl i wyplacic.Pozdro!

Do góry Bottom