Podbijam pytanie i czy bonus(ugrana kasa ze spinów) znika po przelaniu kasy do buka albo pokera czy można dalej grać?Można przelewać nadwyżkę na konto główne?
mozna:d ja przelalem na pokera 33 .. ale potem zlecilem wyplate 27 na mb;d 24h na realizacje mi napisali:d a nigdy depozytunie rpobilem tutaj...Można przelewać nadwyżkę na konto główne?
mowia ze podobno nikt nie moze dlatego sie pytamjak nie mozesz to zagadaj na chat
ja czekam od około 12 i dalej nic, napisałem maila,później zagadałem na czacie i Pani Izabel napisała,że problem może nie zostać rozwiązany dzisiaj.mowia ze podobno nikt nie moze dlatego sie pytam
skąd masz takie info?Ok ,wszystko wiem , dziś o 22:00 spiny będą aktywne.
dziecko, opanuj się ????Do mnie zadzwoniła jakaś Pani wczoraj i tłumaczyła że mieli jakies problemy i spiny już są.. Sprawdzam i znów nic.. Wiec wczoraj jeszcze napisałem email (bo live chat był offline - ciekawe dlaczego?) i dzisiaj odpowiedź, że muszę wejść w jedną z trzech gier .. .. .. i wykorzystać spiny. I chu.. było...
Sami nie wiedzą co robią i w dodatku kłamią! To nie jest firma godna zufania!
Nie tym tonem dziecko... A że sprawiasz wrazenie nader glupiutkiego to ci odpowiem ze firma pierwsza klasa, z wyplatami nie mam zadnych problemów, a taka awaria zdarzyc sie mozego kazdemu i co w tym niezwyklego? wiem ze bedzie ci trudno ale postaraj sie nie myslec o kasynach, bo jak widzimy to nie jest dla ciebie. ksiazki bys poczytal, wyluzowal sie...sam sie ku...a opanuj i dzieciaków poszukaj sobie w rodzinie!
Reakcja jest taka, bo na nią zasługują. Lecą w kulki! Po kij do mnie dzwonią i wysyłają maile skoro nic nie dodali?? Mniemam, że to samo by się działo jak bym wpłacił kase i coś wygrał, bo ten ich cały support to amatorka..
Widocznie prowadzenie kasyna ich przerasta, bo są nieudolni!!! Niestety takie są fakty