>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10 free spinów w Betsafe

Status
Zamknięty.
W 0

wrotek

Użytkownik
witam. czy moglby mi ktos wytlumaczyc, skoro z tych 10 spinow udalo mi sie nagrac 3,69 euro to czy moge cos przelac na zaklady ? czy musze ta kwote obrocic w kasynie ? jesli moge cos przelac z kasyna na zaklady bez obracania to ile to bedzie ?
Mozesz przelac wszystko co bedziesz mial wiecej niz 3.69 E

I już przestancie spamowac ...ja wygrałem 1 grosz a ja 2 grosze.
Niech mod zamnknie temat , bo tu juz nie ma oczym pisać-robi sie tylko bałagan.

W 0

wrotek

Użytkownik
Panowie to nie jest czat!!! chciaż z drugiej strony jak czyta sie takie posty to słowo PANOWIE ....jest za bardzo na wyrost .Raczej pasuje dzieci przestancie zaśmiecać temat.

nales 2

nales

Użytkownik
Panowie to nie jest czat!!! chciaż z drugiej strony jak czyta sie takie posty to słowo PANOWIE ....jest za bardzo na wyrost .Raczej pasuje dzieci przestancie zaśmiecać temat.
a co ty sie tak bulwersujesz chlopie ;D ? niech sobie pisza co chca ;D admini jezeli beda uwazac to za jakis spam albo cos to zaaraguja ????

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
nadwyżkę nie musisz obracać ???? mozesz ją przelać ????
Nie oto mi chodziło przelałem nadwyżkę na sport resztę w kasynie przewaliłem ????
I Pytanko,czy tą kasą co mam w Sport muszę obracać te 25X ???? oto Kman ;d

W 0

wrotek

Użytkownik
a co ty sie tak bulwersujesz chlopie ;D ? niech sobie pisza co chca ;D admini jezeli beda uwazac to za jakis spam albo cos to zaaraguja ????
Ty wyobrażasz sobie chyba, że moderzy non stop siedza na Forum i kase za to biorą... i wszystko widzą i momentalnie reagują.Czat to na interii.

K 0

kosa001111

Użytkownik
na LC mi piszą, że kase można przleać dopiero po obrocie inaczej złamie się regulamin:p dobrze, że się wstrzymałem ????
Polish Support: Witam, w czym mogę pomóc?
Robert: Witam. Zagrałem u was bonus 10 spinów na grze devil delight
Robert: z tego bonusu ugrałem 1,05
Robert: potem troche pograłem i udało mi sie dojsc do 5,01
Robert: przy próbuje przelania nadwyzki na zakłady sportowe wyskoczył komunikat abym skontaktował się z supportem
Robert: a wiec kontaktuje się
Polish Support: Proszę wybrać dowolną grę naszego kasyna a następnie zakłądkę &quot;Bonus info&quot;, która zostanie wyświetlona w prawej części naszej strony.
Robert: ale z tego ci mi wiadomo nadwyzke mozna przelac
Robert: co*
Robert: ludzie na forach piszą, że nadwyżke mozna przelac i że to zrobili
Polish Support: Należy dokonać pełnego obortu bonusem, przed możliwością transferu środków.
Robert: dlaczego innym się udało przelac?
Robert: nadwyżke
Polish Support: Informujemy, iż bonus należy obrócić zgonie z regulaminem.
Polish Support: Przedwczesne przetransferowanie środków nie jest możliwe.
Robert: a co jesli przedwczesnie przelałem?
Polish Support: Wówczas kwota bonusu wraz z wygraną zostanie odjęta z Pańskiego konta gracza.

W 0

wrotek

Użytkownik
No tak Polacy jak zwykle będą 100 razy pisać do supportu i niestety na tym sie skonczy ,że wszystkim bonus zabiora komu udało się wcześniej przelać na zakłady lub na poker...po co o takie pierduły do nich pisać ehhhhh:-?

Wygląda to tak ,że ktoś inny bedzie sie wieszał lub się powiesił ,bo napisał to na Forum i ......dlaczego ja nie mogę wziąśc sznurka i iść się powiesić.SZOK.

endriu 361

endriu

Forum VIP
dobra temat zamykam, wszystko jest, już dość się pochwaliliście swymi mega wygranymi ... ps. ja miałem prawie 2e ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom