>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

$10 FREE No deposit required

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
ja kurcze nie mam nic w cashier ????

cos takie mi pisze
To play with a promotion, make sure to claim your promotion before making a deposit.
Please note that if the promotion is not listed here, it has been discontinued.
New promotions are coming soon!

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
odświeżam, właśnie znalazłem post w sieci że dali komuś 10$ i po zalogowaniu się w cashierze obok innych bonusów mam także &quot;claim 10$ free&quot; które mam już na koncie ????
ej endriu gdzie to znalazłeś ? bo ja wchodze w cashiera i tak jak kolega, nic nie ma tam, zadnego CLAIM ani nic :/:kwasny4565::kwasny4565:

K 0

kibic1920

Użytkownik
10 dolców miałem, ale to jest beznadzieja ...
od 1-5 dolców, żeby wykonac obrót x50, trzeba grać pół roku z nyslą że bedzie non stop wchodziło...

endriu 361

endriu

Forum VIP
w sumie jeszcze słowa że jestem oszustem nie padły, ale wolę temu zapobiec, ponieważ zrobiłem screena aby sobie poczytać warunki !

deivid 286

deivid

Użytkownik
Wszedłem w gre &quot;As The Reels Turn 1&quot; zagralem 3 razy i dostalem 20 free spinów i ze samych spinów 20$

endriu 361

endriu

Forum VIP
Wszedłem w gre &quot;As The Reels Turn 1&quot; zagralem 3 razy i dostalem 20 free spinów i ze samych spinów 20$
ja wiem że np. na grze &quot;scarry rich 2&quot; przy stawce 0.40 jak się trafi free spiny to można przykosić nawet i z 500$ jak dopisze szczęście !

endriu 361

endriu

Forum VIP
endriu thx za info, z ciekawosci wszedlem na ta gre wygralem 13 spinow i wygralem 100 $
nie ma za co ... polecam także &quot;secret garden&quot; spiny tandeta, ale jak wpadnie bonus na stawce minimum 1$ to aż miło patrzeć, i nie wiem czy widzieliście już taki bonus :spokodfhgfh:

jk 0

jk

Użytkownik
spoko tez wejde , zobaczymy moze znowu szczesliwie.
tylko teraz nie wiem jak nie przgrac tej kasy i wyplacic chociaz czesc...

endriu 361

endriu

Forum VIP
spoko tez wejde , zobaczymy moze znowu szczesliwie.
tylko teraz nie wiem jak nie przgrac tej kasy i wyplacic chociaz czesc...
jak masz 100$ i chcesz grać na slotach, to graj w &quot;secret garden&quot; jak siądą 3 klucze czyli bonus, to może ci wpaść za 1 dolara nawet 150-250$ wiem co mówię :-D

piatddz 68,9K

piatddz

Użytkownik
konrad musisz ustawic odpowiednia date na komputerze. Musi byc zgodna z rzeczywistoscia. ja tak mialem na Mansion Poker. zmienilem i w 1 sek wszystko sie naprawilo.

Do góry Bottom