>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

$10 FREE No deposit required

S 117

stanleey

Użytkownik
Pobieramy soft Absoluteslots , rejestrujemy się, logujemy i wchodzimy w &quot;cashier&quot; tam klikamy na &quot;claim your Free $10&quot;

$10 FREE Welcome Bonus
No deposit required to play or withdraw.
Wagering is 25x bonus. Max cashout is 5x bonus.
Pobieramy soft, rejestrujemy się, logujemy i wchodzimy w &quot;cashier&quot; tam klikamy na &quot;claim your Free $10&quot;
Gracze z pewnych krajów muszą postawić podwójnie określone potrzeby wszystkich premii z powodu historii nadużycia premii. Te kraje są jak następuje:
Albania, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, China, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, Hungary, Israel, Japan, Latvia, Lithuania, Macedonia, Moldova, Montenegro, Poland, Serbia, Slovakia, Slovenia, Turkey, Russian Federation, Ukraine, United Kingdom.

S 117

stanleey

Użytkownik
trzeba zrobić obrót 50x bonus.
Gracze z pewnych krajów muszą postawić podwójnie określone potrzeby wszystkich premii z powodu historii nadużycia premii. Te kraje są jak następuje:

Albania, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, China, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, Hungary, Israel, Japan, Latvia, Lithuania, Macedonia, Moldova, Montenegro, Poland , Serbia, Slovakia, Slovenia, Turkey, Russian Federation, Ukraine, United Kingdom.

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
promocja nieaktualna!! nie ma już &quot;&quot;claim your Free $10&quot; &quot; ;]
dobra jest;] tylko nie dałem DOLARÓW xD

pokerzysta 98

pokerzysta

Użytkownik
Zagrałem w Poker 3 - kartowego, miałem 30$ i za tyle zagrałem (nie będe się bawił w drobne, jak już wygrywać to coś więcej), dealer rozłożył mi 3 karty tego samego koloru czyli flush, pojawiły się dwa przyciski - fold i raise - nie mogłem raisować bo wszystko dałem na to rozdanie, kliknąłem więc fold i komputer wygrał z high card O_O

endriu 361

endriu

Forum VIP
lipa,chciałem grać na ruletce progresją i dobrze mi szło dopóki nie zobaczyłem że tam jest limit i max to 5$ ???? więc poszedłem na sloty,a sloty są tak podkręcone że nie wiem... i ten obrót heh !

L 0

longman

Użytkownik
Ja mam w tej chwili 42 $ i obrót zrobiony w 1/2 . Przerywam grę bo pewnie druga 1/2 będzie już mocno podkręcona. Zastanawiam się nad slotami - wie ktoś może na czym warto pograć żeby zaraz nie zejść na 0 ? Z BJ rezygnuje bo już zaczyna soft &quot;myśleć&quot; więc 1/2 obrotu musi zostać na czymś innym wykonana. Dzięki z góry za info

OK PROMO SUPER - obrót zrobiony dosyć łatwo , teraz czekam czy wypłacą mi 70,5 $$$ . BJ spokojnie do ogrania ( zdarzały mi się serie x5 &quot;21&quot; ) . Resztę ugrałem na slotach ( polecam 5 Reel Circus - często wypadają Free Speens ) . Nie dotykałem ruletki bo jak widać po wpisach ciężko coś ugrać
Jak kasa dojdzie na MB dam znać
Stanleey dzięki

L 0

longman

Użytkownik
No i pięknie było do momentu wypłaty . Mam w tej chwili 110$ ( mogę pokazać skan) lecz nie mogę wypłacić. Do tego na live powiedziano mi że BJ nie jest wliczany do obrotu ???? . Szybkie wklejenie regulaminu i dziewczyna przyznała mi rację. Teraz tak jeśli wpłacę 25$ mogę od razu wypłacić 135 $. Tylko obawiam się tego ( mam skan rozmowy z livechatem że nie muszę obracać wpłaty ) że jak wpłacę dostane kolejny obrót :p . Wypłacał ktoś z tego kasyna ? Bo nie wiem czy gra jest warta świeczki ????

L 0

longman

Użytkownik
lipa,chciałem grać na ruletce progresją i dobrze mi szło dopóki nie zobaczyłem że tam jest limit i max to 5$ ???? więc poszedłem na sloty,a sloty są tak podkręcone że nie wiem... i ten obrót heh !
Jeśli nawet coś uda Ci się ugrać pewnie będziesz miał problemy takie jak ja . W regulaminie jest napisane : Play at the following games, and any variants, does not count towards playthrough requirements and winnings may be considered null and void: Roulette, Baccarat, Craps, DoubleUp.

Więc ludzie czytajcie regulamin bo takie kasynka mają to do siebie że przy naszej wygranej robią ze wszystkiego problem :zoltakartka:.

Ja miałem te szczęście że nie gram prawie nigdy ruletki ( złe doświadczenia ) tylko BJ - a ten się wlicza ^^

Do góry Bottom