246 mateuszcwks Użytkownik Luty 26, 2009 #21 dziwna sprawa, bo w temacie pisze że dają 10e a ja właśnie się zarejestrowałem, poprosiłem o bonus, ale nie pisałem że chcę 10e i dali mi 22e ???? Kliknij aby rozwinąć... heh to widze ze ładnie ci sie udalo ???? dala ci 12 $ za duzo heh ???? no ciekawego czego tak ci dali, ale nie ma cos sie zastanawiac tylko cieszyc ????
dziwna sprawa, bo w temacie pisze że dają 10e a ja właśnie się zarejestrowałem, poprosiłem o bonus, ale nie pisałem że chcę 10e i dali mi 22e ???? Kliknij aby rozwinąć... heh to widze ze ładnie ci sie udalo ???? dala ci 12 $ za duzo heh ???? no ciekawego czego tak ci dali, ale nie ma cos sie zastanawiac tylko cieszyc ????
2 matheenn Użytkownik Luty 26, 2009 #22 Zal tego casyna ;p dali ugrac 75 euro to się dowiedziałem że obrót 40 więc grałem dalej i nic nic nic nie wpadło ;]
Zal tego casyna ;p dali ugrac 75 euro to się dowiedziałem że obrót 40 więc grałem dalej i nic nic nic nie wpadło ;]
8 the-maro Użytkownik Luty 26, 2009 #25 Orientuje się ktos o co im chodzi z jakis kodem bonusowym ? przejrzałem cały temat ale nie ma nic o tym mowy
Orientuje się ktos o co im chodzi z jakis kodem bonusowym ? przejrzałem cały temat ale nie ma nic o tym mowy
R 7 reikai Użytkownik Luty 26, 2009 #26 Orientuje się ktos o co im chodzi z jakis kodem bonusowym ? przejrzałem cały temat ale nie ma nic o tym mowy Kliknij aby rozwinąć... Mam to samo.
Orientuje się ktos o co im chodzi z jakis kodem bonusowym ? przejrzałem cały temat ale nie ma nic o tym mowy Kliknij aby rozwinąć... Mam to samo.
K 0 klajfert9 Użytkownik Luty 26, 2009 #27 Ja czekam panowie na zgloszenie sie supprotu!!!!!!!!!! hmmmmmmm ????