>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10 Euro za darmo w Betsafe !

A 15

artiz5

Użytkownik
nie jestem pewien czy aktualne, bo miałem 0,05zł na koncie, ściągnąłem oprogramowanie i zrobiłem alias ale kasy nie dostałem ...

alkoterror 1,4K

alkoterror

Użytkownik
nie jestem pewien czy aktualne, bo miałem 0,05zł na koncie, ściągnąłem oprogramowanie i zrobiłem alias ale kasy nie dostałem ...
Spróbuj zalogować się przez poker instatnt , mi dopiero wtedy dodali 10E do konta w wersji download też nie dostałem za pierwszym razem.

A 15

artiz5

Użytkownik
dobra już się dowiedziałem na live chacie, że mi grosza brakuje, bo jednak miałem 0,04PLN i napisała jakaś Ewa, że to nie jest 0,01 e :? hah

B 202

-bp-

Użytkownik
dobra już się dowiedziałem na live chacie, że mi grosza brakuje, bo jednak miałem 0,04PLN i napisała jakaś Ewa, że to nie jest 0,01 e :? hah
hehe dziwnym trafem jakos po zmiane strony ja i koledzy rowniez mielismy na kontach po 0,04 a napewno Ja i 1 z nich pamietamy ze powinno byc ok 50-80 groszy na naszych kontach gracza wyglada to na specjalny ruch betsafe, zebysmy nie mogli wyjac sobie tego bonusa w pokerze FAST przed wpłata... inna sprawa ze dla paru euro niema co sie strzepić ;)

Do góry Bottom