>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10 Euro W Kasynie "unibet"

G 3

gachu

Użytkownik
Witamy serdecznie!

Dziękujemy za kontakt z Unibet. Uprzejmie informuję, że informacje zostaną sprawdzone i jeśli spełnia Pan wszystkie warunki bonus zostanie przyznany na konto gracza Kasyna.

W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta.

Pozdrawiam,
Aneta
Biuro Obsługi Klienta

Mi na razie tylko to przysłali, więc trzeb czekać

endriu 361

endriu

Forum VIP
właśnie otrzymałem takiego meila:

Witamy serdecznie!

Dziękujemy za kontakt z Unibet. Informujemy, że bonus w kasynie oferujemy od wpłaty depozytu. Wiecej informacji na ten temat można znależć na polskiej stronie Unibet. Oferta 10 euro bonus w kasynie skierowana jest do pewnej grupy graczy. Jeśli otrzymał Pan maila z tą informacją proszę o przesłanie nam oryginalnej wiadomości.
czyli nie wiem czy coś z tego będzie, ale w każdym bądź razie wysłałem im wiadomość z pierwszego postu którą otrzymał damianczyk !

M 41

mrzoob

Użytkownik
właśnie otrzymałem takiego meila:

Witamy serdecznie!

Dziękujemy za kontakt z Unibet. Informujemy, że bonus w kasynie oferujemy od wpłaty depozytu. Wiecej informacji na ten temat można znależć na polskiej stronie Unibet. Oferta 10 euro bonus w kasynie skierowana jest do pewnej grupy graczy. Jeśli otrzymał Pan maila z tą informacją proszę o przesłanie nam oryginalnej wiadomości.

czyli nie wiem czy coś z tego będzie, ale w każdym bądź razie wysłałem im wiadomość z pierwszego postu którą otrzymał damianczyk !

Również dostałem tego meila .

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
Z tego co wiem, jeśli ktoś jużkorzystał ze SPinów w kasynie to niestety nie dostanie tych 10 euro z tego wynika. Specjalnie pytałem babke z LiveChatu i powiedziała mi jasno że taka promocja istnieje i kazała mi czekać gdyż wysłała mój numer ID konta do supportu, który ma mi sprawdzić moje konto.
Z drugiej strony dziwne akcje robią z tą promocją. MI babka powiedziała, że niby wszystko w porządku i mam czekać wiec czekam.. jak coś bede wiedzial wiecej to dam znac.

xonlyx 3

xonlyx

Użytkownik
Witamy serdecznie!

Dziękujemy za kontakt z Unibet. Prosze o przesłanie mailaz informacja o promocji, którego pan otrzymał w formie maila zwrotnego z oryginalna wiadomością.

W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta.

Pozdrawiam,

Monika

Biuro Obsługi Klienta
Nie da rady niestety ..

Do góry Bottom