6 marchwiak5 Użytkownik Kwiecień 17, 2009 #61 dziękuje multi-kontowcom i dzieciom neo.jak komus zostal kod nich sie podzieli! Kliknij aby rozwinąć... w tym przypadku chyba będzie to dzięki multisimowcom:-D
dziękuje multi-kontowcom i dzieciom neo.jak komus zostal kod nich sie podzieli! Kliknij aby rozwinąć... w tym przypadku chyba będzie to dzięki multisimowcom:-D
M 0 marcinxxx Użytkownik Kwiecień 17, 2009 #62 jak zwykle nie zdazylem ???? a pewnie polowa dzieci neo pozakladala konta na dzaidkow babcie, chomiki kozy wszystko na co mozna. ???? Kliknij aby rozwinąć... racja........
jak zwykle nie zdazylem ???? a pewnie polowa dzieci neo pozakladala konta na dzaidkow babcie, chomiki kozy wszystko na co mozna. ???? Kliknij aby rozwinąć... racja........
B 0 bajeczny111 Użytkownik Kwiecień 17, 2009 #63 Nie ma co plakac polowa z nas by pewnie pozakladala i tyle tym co sie udalo to brawo tym co nie to nie i tyle.Mi sie nie udalo i nie ma co narzekac
Nie ma co plakac polowa z nas by pewnie pozakladala i tyle tym co sie udalo to brawo tym co nie to nie i tyle.Mi sie nie udalo i nie ma co narzekac
S 24 snuz123 Użytkownik Kwiecień 17, 2009 #64 Ulotki roznosic jest gorzej niz zbierac psie kupy, wiec nie mam nic do tego, ze ktos tu szuka zarobku
Ulotki roznosic jest gorzej niz zbierac psie kupy, wiec nie mam nic do tego, ze ktos tu szuka zarobku
4 uzytkownik-7288 Użytkownik Kwiecień 17, 2009 #65 Jak zwykle puściły wam nerwy po otrzymaniu "grubej" kasy więc temat zamykam.