>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

10 Euro do Unibetu na gry

Status
Zamknięty.
drago 108

drago

Użytkownik
najlepsze 30 wyników wygrywa, zalezy jaki tur? Ja niestety jestem minus 1euro bo przez pomyłke zagrałem za swoją kase :najlepsze 30 wyników wygrywa, zalezy jaki tur? Ja niestety jestem minus 1euro bo przez pomyłke zagrałem za swoją kase :[

R 18

rcsade

Użytkownik
Ja niestety sobie nie pogram, nie moge uruchomic gier.. Zainstalowalem ponownie IE6.0 i dalej nic, zaczyna ladowac gre i dupa blada..

drago 108

drago

Użytkownik
Ludzie, Ludzie Ludzie. Kto na opowiadał wam takich pierdół, że możecie grać z Bonusa tylko w 2 gry czy tam 5. Uwierzcie mi z bonusu możecie grać we WSZYSTKIE gry! Oczywiście chodzi o Jackpoty...

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
dobra mam te 10 EUR na koncie ale powiedzcie mi co mam zrobic żeby zagrac w jakąś gre?? cały czas wyskakuje że nie mam wystarczającej kwoty na koncie żeby zagrac ;/

K 0

krawi

Użytkownik
Mam za slaby komputer, zeby grac w te gry od siebie. Jak bede u kogos na lepszym komputerze to wykorzystam ten bonus. ????
Ale w zwiazku z tymi grami mam do Was pytanie. Czy wersje &quot;wyprobuj za darmo&quot; tych gier, roznia sie np. poziomem trudnosci, od gier w pojedynkach lub o jackpota?
Gdzie mozna znalezc aktualne wyniki ludzi grajacych o jackpota w danej grze bo nigdzie takich nie widze-chodzi mi o pelne wyniki a nie o czolowa dziesiatke?

C 174

cezi77

Użytkownik
Ile razy chce zagrac w jakims jackpocie to przenosi mnie na jednoosobowe i mam napisane ze nie mam wystarczajacych srodkow by rozpoczac gre a bonus wyraznie jest dopisany. Niezle porycie. pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom