tez tak miales dziwne :mrgreen:
panowie trza grac w turnieju jacpot ktory trwa np 1dzien i najlepsze chyba 5 czy 3 wyniki wygrywaja ja mialem chyba 23tys punktow i bylem 114 rzeklina:
najlepsze 30 wyników wygrywa, zalezy jaki tur? Ja niestety jestem minus 1euro bo przez pomyłke zagrałem za swoją kase :najlepsze 30 wyników wygrywa, zalezy jaki tur? Ja niestety jestem minus 1euro bo przez pomyłke zagrałem za swoją kase :[
Ludzie, Ludzie Ludzie. Kto na opowiadał wam takich pierdół, że możecie grać z Bonusa tylko w 2 gry czy tam 5. Uwierzcie mi z bonusu możecie grać we WSZYSTKIE gry! Oczywiście chodzi o Jackpoty...
dobra mam te 10 EUR na koncie ale powiedzcie mi co mam zrobic żeby zagrac w jakąś gre?? cały czas wyskakuje że nie mam wystarczającej kwoty na koncie żeby zagrac ;/
Ludzie, Ludzie Ludzie. Kto na opowiadał wam takich pierdół, że możecie grać z Bonusa tylko w 2 gry czy tam 5. Uwierzcie mi z bonusu możecie grać we WSZYSTKIE gry! Oczywiście chodzi o Jackpoty...
Mam za slaby komputer, zeby grac w te gry od siebie. Jak bede u kogos na lepszym komputerze to wykorzystam ten bonus. ????
Ale w zwiazku z tymi grami mam do Was pytanie. Czy wersje "wyprobuj za darmo" tych gier, roznia sie np. poziomem trudnosci, od gier w pojedynkach lub o jackpota?
Gdzie mozna znalezc aktualne wyniki ludzi grajacych o jackpota w danej grze bo nigdzie takich nie widze-chodzi mi o pelne wyniki a nie o czolowa dziesiatke?
Ile razy chce zagrac w jakims jackpocie to przenosi mnie na jednoosobowe i mam napisane ze nie mam wystarczajacych srodkow by rozpoczac gre a bonus wyraznie jest dopisany. Niezle porycie. pozdro