Camilla P.
Forum VIP
10 drużyn na remis/ 5 prób
Zakładam dodatkowy wątek, żeby wszystko
miało ręce i nogi.
Postanowiłam spróbować sił w remisach grając jedynie 5 progów.
10-20-30-40-60 jednostek to stawki.
Wybranych dziesięć drużyn zagram więc tylko pięć razy. Jeżeli za piątym razem drużyna nie zremisuje meczu to ją "odsprzedam" innemu naiwniakowi
)
Traktuję ten test jako długoterminowy. Jeśli drużyna przeze mnie wybrana osiągnie remis to na jej miejsce wybiorę kolejną.
Zasada jaką będę się kierować przy wyborze zespołu, to w zasadzie nic odkrywczego. Drużyna, która do tej pory osiągnęła niewiele remisów w swojej lidze.
Wybieram też rozgrywki, które na chwilę obecną notują jedne z większych procentowo osiągnięć w kwestii rozstrzygnięć remisowych ale nie tylko.
Drużyny, którymi rozpocznę zabawę:
W nawiasie kolejno:
(Ilość remisów/rozegrane mecze/ilość ostatnich spotkań bez remisu)
Real Sociedad (1/8/7)
Girona (1/11/10)
Nantes (1/9/7)
Kasimpasa (1/7/6)
Volos (0/6/6)
Xanthi (0/6/6)
Troyes (1/10/6)
Osnabrük (1/9/2)
Raków (0/11/11)
Hertha Berlin (1/7/6)
Spotkania łącznie z datami wyszczególnię w wolnej chwili.
Zakładam dodatkowy wątek, żeby wszystko
miało ręce i nogi.
Postanowiłam spróbować sił w remisach grając jedynie 5 progów.
10-20-30-40-60 jednostek to stawki.
Wybranych dziesięć drużyn zagram więc tylko pięć razy. Jeżeli za piątym razem drużyna nie zremisuje meczu to ją "odsprzedam" innemu naiwniakowi
Traktuję ten test jako długoterminowy. Jeśli drużyna przeze mnie wybrana osiągnie remis to na jej miejsce wybiorę kolejną.
Zasada jaką będę się kierować przy wyborze zespołu, to w zasadzie nic odkrywczego. Drużyna, która do tej pory osiągnęła niewiele remisów w swojej lidze.
Wybieram też rozgrywki, które na chwilę obecną notują jedne z większych procentowo osiągnięć w kwestii rozstrzygnięć remisowych ale nie tylko.
Drużyny, którymi rozpocznę zabawę:
W nawiasie kolejno:
(Ilość remisów/rozegrane mecze/ilość ostatnich spotkań bez remisu)
Real Sociedad (1/8/7)
Girona (1/11/10)
Nantes (1/9/7)
Kasimpasa (1/7/6)
Volos (0/6/6)
Xanthi (0/6/6)
Troyes (1/10/6)
Osnabrük (1/9/2)
Raków (0/11/11)
Hertha Berlin (1/7/6)
Spotkania łącznie z datami wyszczególnię w wolnej chwili.