Camilla P.
Forum VIP
10 drużyn na remis/ 5 prób
Zakładam dodatkowy wątek, żeby wszystko
miało ręce i nogi.
Postanowiłam spróbować sił w remisach grając jedynie 5 progów.
10-20-30-40-60 jednostek to stawki.
Wybranych dziesięć drużyn zagram więc tylko pięć razy. Jeżeli za piątym razem drużyna nie zremisuje meczu to ją "odsprzedam" innemu naiwniakowi )
Traktuję ten test jako długoterminowy. Jeśli drużyna przeze mnie wybrana osiągnie remis to na jej miejsce wybiorę kolejną.
Zasada jaką będę się kierować przy wyborze zespołu, to w zasadzie nic odkrywczego. Drużyna, która do tej pory osiągnęła niewiele remisów w swojej lidze.
Wybieram też rozgrywki, które na chwilę obecną notują jedne z większych procentowo osiągnięć w kwestii rozstrzygnięć remisowych ale nie tylko.
Drużyny, którymi rozpocznę zabawę:
W nawiasie kolejno:
(Ilość remisów/rozegrane mecze/ilość ostatnich spotkań bez remisu)
Real Sociedad (1/8/7)
Girona (1/11/10)
Nantes (1/9/7)
Kasimpasa (1/7/6)
Volos (0/6/6)
Xanthi (0/6/6)
Troyes (1/10/6)
Osnabrük (1/9/2)
Raków (0/11/11)
Hertha Berlin (1/7/6)
Spotkania łącznie z datami wyszczególnię w wolnej chwili.
Zakładam dodatkowy wątek, żeby wszystko
miało ręce i nogi.
Postanowiłam spróbować sił w remisach grając jedynie 5 progów.
10-20-30-40-60 jednostek to stawki.
Wybranych dziesięć drużyn zagram więc tylko pięć razy. Jeżeli za piątym razem drużyna nie zremisuje meczu to ją "odsprzedam" innemu naiwniakowi )
Traktuję ten test jako długoterminowy. Jeśli drużyna przeze mnie wybrana osiągnie remis to na jej miejsce wybiorę kolejną.
Zasada jaką będę się kierować przy wyborze zespołu, to w zasadzie nic odkrywczego. Drużyna, która do tej pory osiągnęła niewiele remisów w swojej lidze.
Wybieram też rozgrywki, które na chwilę obecną notują jedne z większych procentowo osiągnięć w kwestii rozstrzygnięć remisowych ale nie tylko.
Drużyny, którymi rozpocznę zabawę:
W nawiasie kolejno:
(Ilość remisów/rozegrane mecze/ilość ostatnich spotkań bez remisu)
Real Sociedad (1/8/7)
Girona (1/11/10)
Nantes (1/9/7)
Kasimpasa (1/7/6)
Volos (0/6/6)
Xanthi (0/6/6)
Troyes (1/10/6)
Osnabrük (1/9/2)
Raków (0/11/11)
Hertha Berlin (1/7/6)
Spotkania łącznie z datami wyszczególnię w wolnej chwili.