trudno sie nie zgodzicNie wiem co wy myslicie o tym ich duplicate pokerze, ale jak dla mnie to on jest zwyczajnie glupi. Z dwoch osob w danym pojedynku(na roznych stolach) tak naprawde wygrywa nie ta, ktora gra lepiej swoimi kartami, ale ta osoba, ktoray ma slabszego przeciwnika. Jak sie trafi na pokerowego idiote na swoim stoliku to jest sie zwyciezca w pojedynku z osoba na innym stoliku. A jak osoba z ktora sie gra na stoliku wie cokolwiek o pokerze, to male szanse wygrania pojedynku bo nasz rywal trafil na drugim stoliku na idiote.
w pokera gra sie nawet fajnie ale z tą wypłatą czekiem to przesada????
Najlepsze jest to : zlecilem wyplate 20$ przelewem na konto bankowe...pisalo caly czas PENDING ..po paru dniach zmienili wlasnie sposob wypłaty na CZEK, wiec sobie mysle ze bedzie OK i dostane na konto kase...pisalem mejle itd ..a tu dzis dostalem tajemniczą koperte z NOWEGO YORKU a w niej co ?! CZEK na 20$ ;/ troche sie wkurzylem bo teraz nie wiem gdzie go zrealizowac... macie jakies info gdzie takie czeki przyjmują ? czy banki pobierają prowizje na reazlizacje takiego czeku ?
dobre - ja czekam na czek na cale 72$ ciekawe jak bedzie ????raczej nie wiele ci z tego zostanie, ztego co się orientuje to banki pobierają sporawą prowizje za realizacje takich czeków... chyba lepiej oprawić go i zostawić na pamiątke, potem będziesz mógł się wnukom chwalić jaki to dziadek był zaje... w pokera ????