0 malutki_194 Użytkownik Wrzesień 22, 2007 #21 to jak działa to czy nie .. ?? Kliknij aby rozwinąć... Działa, przynajmniej ja kase dostałem więc myśle że inni także.
to jak działa to czy nie .. ?? Kliknij aby rozwinąć... Działa, przynajmniej ja kase dostałem więc myśle że inni także.
0 0 0vers Użytkownik Wrzesień 22, 2007 #22 Ja kasy nie dostalem pomimo rejestracji karty . Rejestrowalem sie ok. miecha temu takze to roznie z tym dostawaniem pieniedzy.
Ja kasy nie dostalem pomimo rejestracji karty . Rejestrowalem sie ok. miecha temu takze to roznie z tym dostawaniem pieniedzy.
0 malutki_194 Użytkownik Wrzesień 22, 2007 #23 Ja kasy nie dostalem pomimo rejestracji karty . Rejestrowalem sie ok. miecha temu takze to roznie z tym dostawaniem pieniedzy. Kliknij aby rozwinąć... A grałeś w jakąś gre? Ja też stan konta miałem 0 ale jak wszedłem w jakąś grę to tam kasa już była
Ja kasy nie dostalem pomimo rejestracji karty . Rejestrowalem sie ok. miecha temu takze to roznie z tym dostawaniem pieniedzy. Kliknij aby rozwinąć... A grałeś w jakąś gre? Ja też stan konta miałem 0 ale jak wszedłem w jakąś grę to tam kasa już była
0 0 0vers Użytkownik Wrzesień 23, 2007 #24 Malutki gralem w kasynie w blackjacka czy bacarata, ale i to nie pomoglo. O dziwo support pisal mi to samo. Nie wiem czemu tak jest, jestem tylko pewien, ze formularz wypelnilem prawidlowo.
Malutki gralem w kasynie w blackjacka czy bacarata, ale i to nie pomoglo. O dziwo support pisal mi to samo. Nie wiem czemu tak jest, jestem tylko pewien, ze formularz wypelnilem prawidlowo.