>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

10 darmowych spinow w kasynie betsson

Status
Zamknięty.
celahim 4

celahim

Użytkownik
Panowie, ten obrot przy odrobinie szczescia nie jest trudny, ale widze, ze gracie na automatach. Ja to, co ugralem z tych darmowych spinow obrocilem szybko na blacjkacku, na betssonie blackjack nie jest bardzo podkrecony.
pozdrawiam;-)

S 13

serek92

Użytkownik
mam pytanie,nie wiecie moze czy liczy sie obrot kasy na ruletce?w gre wygrałem 0.57 euro ???? pozniej zagralem w gre Voodoo Vibes za o,50 euro i cos trafiłem,zacząłem pozniej wybierac jakies miśki no i patrze a tu zrobilo sie z tego 19 euro:O Jak mowicie obrot jest 25x,a ja juz zagrałem na ruletce ok 30 zetonow po jeden euro i dalej mam aktywny bonus..Liczy sie obrot na ruletce?

typper 2

typper

Użytkownik
na 99% NIE liczy się, bo pomyśl...stawiesz 1 euro na czarne i 1 euro na czerwone i sobie obracasz bonusik;] czasem padnie &quot;0&quot;, ale to skrajny przypadek;]

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Panowie nie jest to temat do chwalenia się wygranymi. Proszę o posty na konkretny temat. Kolejne posty, nic nie wnoszące do dyskusji będą usuwane.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom