12 kamikatze Użytkownik Lipiec 1, 2009 #1 Tak jak w temacie. Gry: The Super Eighties Secrets Of Horus Powodzenia
43 kriters Użytkownik Lipiec 1, 2009 #3 Wie ktos czy nadwyrzke mozna przelac na zaklady bez straty bonusa ? czy po przelaniu bonus sie kasuje ?
Wie ktos czy nadwyrzke mozna przelac na zaklady bez straty bonusa ? czy po przelaniu bonus sie kasuje ?
12 kamikatze Użytkownik Lipiec 1, 2009 #4 nadwyżka może iść na zakłady ale bonus tzreba wtedy anulować
T 31 tmkksc Użytkownik Lipiec 1, 2009 #6 mi siadlo na jednym 1 euro na drugim ponad 30, co z obrotem ? prosze o jakies info
T 31 tmkksc Użytkownik Lipiec 1, 2009 #9 Jeanette You have completed the bonus and can now either transfer the winnings to another product or you can make a withdrawal. czyli wyglada na to ze to co ze spinów to juz nasza kasa ????
Jeanette You have completed the bonus and can now either transfer the winnings to another product or you can make a withdrawal. czyli wyglada na to ze to co ze spinów to juz nasza kasa ????
89 ziomtom Użytkownik Lipiec 1, 2009 #10 No raczej nie bo z 1 gry trzeba na 35 euro obrócić a z 2 gry na 25 euro.
T 31 tmkksc Użytkownik Lipiec 1, 2009 #11 no ale z tego co mi napisała jasno wynika że moge juz wypłacic albo przelac gdzie chce, a nie kręciłem nic po spinach
no ale z tego co mi napisała jasno wynika że moge juz wypłacic albo przelac gdzie chce, a nie kręciłem nic po spinach
89 ziomtom Użytkownik Lipiec 1, 2009 #12 No przelać możesz na konto podstawowe ale tego nie wypłacisz
C 3 cinek Użytkownik Lipiec 1, 2009 #14 Czyli to co ugrałem moge przelać na zakłady? bo nie bardzo rozumiem o co chodzi xD
T 31 tmkksc Użytkownik Lipiec 1, 2009 #15 ja również namieszała troche ta pani z supportu angielskiego bo napisałą że moge przelac na zaklaady oraz zlecic wypłate a tu wchodze w aktywne bonusy i rzeczywiscie widac potrzebny obrot, to jak wkoncu? wie ktoś ?
ja również namieszała troche ta pani z supportu angielskiego bo napisałą że moge przelac na zaklaady oraz zlecic wypłate a tu wchodze w aktywne bonusy i rzeczywiscie widac potrzebny obrot, to jak wkoncu? wie ktoś ?
43 kriters Użytkownik Lipiec 1, 2009 #16 musisz wykonac obrot jesli niechcesz to mozesz nadwyzke przelac ale tracisz bonus i jest odejmowany... ja juz 60 euro przelalem na zaklady pozdro
musisz wykonac obrot jesli niechcesz to mozesz nadwyzke przelac ale tracisz bonus i jest odejmowany... ja juz 60 euro przelalem na zaklady pozdro
T 10 tosiek Użytkownik Lipiec 1, 2009 #17 Skoro opcja transferu na zakłady jest aktywna to można przelewać bez obrotu. Jeszcze spytam na czacie EDIT: A co się stanie jak klikne w 'Anuluj bonus' ? ????
Skoro opcja transferu na zakłady jest aktywna to można przelewać bez obrotu. Jeszcze spytam na czacie EDIT: A co się stanie jak klikne w 'Anuluj bonus' ? ????
4,8K doberman Forum VIP Lipiec 1, 2009 #18 Potwierdzam bonus jest mi niestety się udało wygrać zaledwie 2,64 które potem przegrałem ale śmiesznie te gry wyglądają.
Potwierdzam bonus jest mi niestety się udało wygrać zaledwie 2,64 które potem przegrałem ale śmiesznie te gry wyglądają.
C 3 cinek Użytkownik Lipiec 1, 2009 #19 Czyli jeśli mam 7E z darmowych spinów, to mmoge zagrać (obojętnie jaka gra?) i jeśli coś wygram to przelać na zakłady?
Czyli jeśli mam 7E z darmowych spinów, to mmoge zagrać (obojętnie jaka gra?) i jeśli coś wygram to przelać na zakłady?
4 artur202 Użytkownik Lipiec 1, 2009 #20 jeśli ktwota nie będzie zarezerwowana w bonusie można ją przelać na konto główne tyle sie dowiedziałem
jeśli ktwota nie będzie zarezerwowana w bonusie można ją przelać na konto główne tyle sie dowiedziałem