>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

10$Bingo i Poker!!!DO sprawdzenia!!

W 33

wroclawiak

Użytkownik
konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
TERMS FOR WELCOME BONUS FREE10:

* Maximum bonus is $10.
* Bonus FREE10 is only available to first-time players who have not claimed a bonus before, or who have already redeemed any previous Atlantic Lounge Non-deposit Welcome Bonuses.
* You must wager 25X your bonus before requesting a withdrawal.
* Only Real-Series Video Slots, Slots and Keno count towards wagering requirements. All other games are excluded from fulfillment of wagering requirements.
* If you have previously enjoyed any of our non-deposit Free Promotional offers, you will not be eligible to redeem the FREE10 or any successive non-deposit free offers.
* The bonus amount is non-cashable.
* Max withdrawal is 10X deposited amount
* Standard Promotional Terms apply
Wyglada że trzeba obrucić 25x. Tylko
Real-Series Video Slots, Slots and Keno
są zaliczane do obrotu.

PS
Max withdrawal is 10X deposited amount
Tego trocge nie rozumeim. Max wypłata 10x wartość depozytu czyli tego free 10$??

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
New Account Error:
You are not allowed to log in. Please contact customer service for more information.

Ciekawe, nie mogę stworzyć konta, obojętnie jakie dane bym nie podał i jaki kraj ...

rykos 0

rykos

Użytkownik
Niestety ja patrze na warunki obrotu dopiero jak juz cos ugram, a jak sie nie uda to nie zawracam sobie glowy :p.

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
Ja już nie instaluje tych nieznanych. System się sypie potem. A ten komunikat hmmm może sprubuj uzyć programu do odinstalowywania Your Uninstaller 2006. A potem czyść rejestr programem jv16 PowerTools(tam ci pokazuje sprawność systemu. Ja po zainstalowaniu tych kasyn miałem 1/100 :;/: ).

bodi 70

bodi

Użytkownik
Wywal Folder w Program Files jak kolega wyzej napisał, a pozniej usun wpis w &quot;dodaj usun programy &quot; i ma byc OK

Do góry Bottom