kostek1916
Użytkownik
Dla mnie te 10$, że tak się tu chwalisz???:-D
Pancerny widac ze jestes tu nowy i niewiesz nic o uzytkowniku ktorego obrazasz mowiac w ten sposob.Albo jesteś tak dobry , albo coś ściemniasz - może screena z wypłaty pokażesz to zwrócę ci honor !
A wpłacałeś depozyt? Bo ja gram na ruletce i już mam 50$ i chce dobić do 60$ i wyplacic na mb (zostawiając na koncie bonus 10$ bo nie zdobyłem punktów aby je wyplacic)wypłaciłem 120$ ...
posmyrał po rowie ????no bo Ramzi jest prze kozak i tyle ???? Ja tam mialem 20$ i przegralem, ale i tak nie zalowalem bo pojawily sie plotki ze ta firma nie wyplacalna.
PS: Pancerny nie podniecaj sie tak, Ramzi i tak Ci nic nie odpali. Predzej mi prawda ramzi ? :jezora:
Długo czekałeś na wypłatę od momentu jej zlecenia ?firma jak najbardziej wyplacalna:-D
rejestrowałem się 10. czerwca i na drugi dzien dostałem kasekiedy otrzymales $ na konto, bo ja czekam i nic
Jezeli to Cie pocieszy to ja tez juz sporo czekam. Wysłałem maila w piatek po 14. Po jakimś czasie dostałem odpowiedź, ze bunus bedzie dopisany, ale jak narazie kasy nie widać.kiedy otrzymales $ na konto, bo ja czekam i nic