>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10 $ bez depozytu

Status
Zamknięty.
ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Ja pierdziele, to wyślij jeszcze raz... dla wybranych? Nie miałem tam konta i mi dali... wypłaciłem 120$ ... ludzie, narzekacie i nic nie robicie, ktoś daje wam promo, to jeszcze krytykujecie. Własnej inicjatywy, parę maili wysłać do supportu, a jak nie dadzą to też się nic nie stanie. Macie po lat 13? 10$ to nie majątek i nikogo nie zbawi. Do pracy, a nie... dzieciaki hazardziści. Nie obrażając dojrzalszych, gdyż na forum aż nieraz żal czytać, niektóre tematy. Ludzie kłócą się o głupie 1 euro, bo im promocja nie działa i jest wielki płacz. Czy tak robią ludzie dorośli, dla których to przeznaczony jest hazard? Brak promocji bez depozytu, to wpłaćcie depozyt ???? Promocje są lepsze.

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Najpierw zleciłem wypłatę, niby poszła, następnie zastanawiałem się czy nie trzeba depozytu, napisałem do supportu, odpowiedzieli, że trzeba. Ale wypłata doszła ???? . Oni chyba sami nie wiedzą...

Pancerny : oczywiście, tak jak Ty, robię screeny z każdej wypłaty... hehe tylko po co je robić? są ludzie, którzy ugrali po paręset $, a promo dawało około 3$... to mi się nigdy nie udało, ale zapewniam Cię, z 10$ da się dużo zrobić...swojego czasu była promocja begawin, która dawała 5 euro na zakłady...z tamtej zrobiłem 200 parę euro... da się

pancerny 0

pancerny

Użytkownik
Zwracam honor i wielkie uznanie dla Ramzi .Zobaczyłem parę postów w twoim wykonaniu i muszę powiedzieć że bardzo zazdroszczę tobie tych wszystkich zysków zrobionych z promocji bez depozytu .z 5E zrobić 200 to nie lada wyczyn .Gratuluję i życzę wysokich wygranych .
Ps. Nikogo nie obrarażam poprosto wyczyn którego dokonał Ramzi wydawał mi się wcześniej wręcz Nie możliwy - a jednak .Jeszcze raz wyrazy szacunku i podziwu .

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Nie chodziło mi o przechwałki, nie jestem tego typu człowiekiem, większość promocji no deposit traktuję jak zabawę, idę na maxa, albo wygrywam, albo przegrywam. Dużo darmowych depozytów straciłem, na paru zyskałem dużo... tak w skrócie, zwykle to wpłacam własne depozyty, a w Twoim poście czuć żywą ironię ... ;)

J 53

jaqbts

Użytkownik
no bo Ramzi jest prze kozak i tyle ???? Ja tam mialem 20$ i przegralem, ale i tak nie zalowalem bo pojawily sie plotki ze ta firma nie wyplacalna.

PS: Pancerny nie podniecaj sie tak, Ramzi i tak Ci nic nie odpali. Predzej mi prawda ramzi ? :jezora:

dindek 41

dindek

Użytkownik
no bo Ramzi jest prze kozak i tyle ???? Ja tam mialem 20$ i przegralem, ale i tak nie zalowalem bo pojawily sie plotki ze ta firma nie wyplacalna.
PS: Pancerny nie podniecaj sie tak, Ramzi i tak Ci nic nie odpali. Predzej mi prawda ramzi ? :jezora:
posmyrał po rowie ????

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
Chyba jest teraz taka moda,że nowy użytkownik stosuje ślizg wazelinowy ile tylko się da, w celu bycia &quot;kul&quot; :idea:
No tak podobno nie te czasy ;-)
Co do promocji to jest jak najbardziej okej.Z wypłatą nie ma problemów

radek03 90

radek03

Forum VIP
Polecam tą promocję. W 15 min. na ruletce z tych 10$ wygrałem 60$ zleciłem wypłatę na mb 50$, kasa po 24h jest na koncie i dalej gram za te 10$. Bez żadnych depozytów, skanów dokumentów.

bludek 367

bludek

Użytkownik
kiedy otrzymales $ na konto, bo ja czekam i nic
Jezeli to Cie pocieszy to ja tez juz sporo czekam. Wysłałem maila w piatek po 14. Po jakimś czasie dostałem odpowiedź, ze bunus bedzie dopisany, ale jak narazie kasy nie widać.

Pozostaje spokojnie czekac i liczyc na to, ze będą spełnią obietnice ;).

P 0

peele

Użytkownik
no i juz lipa...
wyslalem maila tak jak w instrukcji i dostalem w odpowiedzi:
I am very sorry but the $10 non deposit bonus promotion has finished.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom