>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1 konto bankowe, a kilka kont na buku.

misterfister 2

misterfister

Użytkownik
Witam. Czy mogę używać jednego konta bankowego do wypłaty z kilku kont u jednego buka.

Przypuśćmy że mam konto na bah, a konto także ma tam mój kumpel.
Czy możemy wysyłać kasę na jedno konto czy buk może coś działać w tej sprawie.

I jeszcze druga opcja: Jeśli np. na bahu zablokują mi konto na którym wypłacałem kasę na konto, to czy wysyłając kasę na drugim koncie na to samo konto w banku mogą się w przyczepić? (teoretycznie multikonto, ale tylko nr. konta w banku będzie ten sam)

P 1,8K

patced

Użytkownik
Toretycznie mozesz wyplacac na konto mamy. Podajesz numer konta, na ktore chcesz wplacic i swoje dane. Buk nie ma podgladu do kogo nalezy konto. Jednak pomysl, ugrasz troche kasy, poprosza o screna i lezysz ...nie prosciej zalozyc skrilla ?

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Trzeba mieć 18 lat żeby założyć skrilla ;) A po tym, jak MisterFister napisał że ma konto na mamę to śmiem twierdzić, że do osiemnastki mu jeszcze brakuje.

misterfister 2

misterfister

Użytkownik
Konto już mam i jest wszystko elegancko tylko jest taka sprawa.
Czy mogę wpłacić pierwszą kasę z innego konta, a potem wypłacać na takie dane jakie jest konto w bahu?

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
A po co kombinujesz? Jak chcesz już wałki robić to wpłać przez paysafecard czy ukash i będziesz mógł wypłacić na konto które chcesz, bez obaw że buk coś wyczuje

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Toretycznie mozesz wyplacac na konto mamy. Podajesz numer konta, na ktore chcesz wplacic i swoje dane. Buk nie ma podgladu do kogo nalezy konto. Jednak pomysl, ugrasz troche kasy, poprosza o screna i lezysz ...nie prosciej zalozyc skrilla ?
Jasne ze nie ma ale z reguły nie ktorzy bukmacherzy wymagaja wyciagu bankowego w celu potwierdzenia danych.

Do góry Bottom