>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1 kolejka Primera Division (BBVA)

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
Na dzisiaj proponuje Atletico Madryt, który zagra z beniaminkiem Malagą. Gospodarze awansowali w Pucharze UEFA do dalszej fazy rozgrywek i teraz moga skupić sie na dobrym rozpoczeciu sezonu w lidze.
Atletico Madryt awansowało do fazy grupowej Ligi Mistrzów, a nie Pucharu UEFA. Tak więc sukces jest tym większy, że po latach posuchy, Los Colchoneros wreszcie zaprezentują się na najwyższym szczeblu rozgrywek europejskich ;)

180michal 17

180michal

Użytkownik
Tak, miałem cały czas na mysli LM a tu napisałem P. UEFA, dzieki za zwrócenie uwagi ???? już poprawiłem.
Atletico wreszcie dopieło swego i znalazło sie w LM i to bez Torresa ???? Zawsze mieli bardzo dobry skład z ogromnym potencjałem i wreszcie go wykorzystali.

A 23

adam2173

Użytkownik
Depertivo La Coruna - Real Madryt
Typ: 1 :!:
Kurs: 3,55
Buk: Expekt

Dzisiaj o godzinie 21:00 dojdzie do prawdziwego klasyku w Primera Division.
Depertivo la Coruna zmierzy się z Realem Madyt.
Faworytem bardzo często jest Real, jednak w ostatnich bodajże 30 latach &#39;&#39;Królewscy&#39;&#39; nie mogą wygrać na tym stadionie. Mało tego , ostatni remis miał miejsce w 2002 roku, wtedy padł bezbramkowy remis, a tak to za każdym razem lepsi byli gospodarze.
Mimo, że jest to rozpoczęcie sezonu, to moim zdaniem ten mecz to &#39;peffka&#39;&#39;.
Prawdziwa okazja na inaugarację Primera Divison.
To jest dopiero początek sezonu, więc nie ma co więcej pisać o obu drużynach.
Moim zdaniem, nie można przejśc obok koło takiego wyniku.
POLECAM!!!!!!!!!

Pozdrawiam!

beau 1

beau

Forum VIP
Atletico Madrid-Malaga CF 1 1,45 Betgun
Atletico Madryt rozbilo Shalke aż 4-0 i awansowało do LM.Forlan zagrał w końcu ze swoim partnerem Aguero i obaj pokazali klasę.Malaga awansowała do Primera z 3 miejsca BBVA ale nie dysponuje składem, który zagwarantuje spokojne utrzymanie się w 1 lidze.Atletico poważnie wzmocniło linię obrony oraz pomocy.Heitinga i Ujfalusi grają od kilku sezonów na dobrym poziomie.Na środek pomocy Aguirre kupił dwóch defensywnych pilkarzy: Paulo Assuncao i Evera Banege.Z wypożyczenie wrócił Maniche.Rojblancos z takimi piłkarzami będzie sie liczyć w Hiszpani i Europie.Zespół Malaga zatrudnił trenera Tapia, który z Malagą w sezonie 2004/05 w Primera zajął 10 lokatę ale ciezko będzie powtórzyć ten wyczyn gdyż z zespołu ubyło kilku kluczowych graczy.Atletico ma konretny zespół poważnie wzmocniony mądrymi transferami oraz w dobrej formie i nie powini mieć problemów z pokonaniem beniaminka.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Adam2173 faktycznie Deportivo ma swego rodzaju patent na wygrywanie z Realem Madryt na El Riazor, ale cytując słowa pewnej piosenki &quot;nic nie może przecież wiecznie trwać&quot; uważam, że Real może dziś tą niemoc przełamać. Deportivo już od pewnego czasu gra mecze o stawkę najpierw Intertoto, potem kwalifikacje do Pucharu UEFA, ale mimo to uważam, że dziś raczej z Królewskimi nie wygra. Depor wydostało się już z kryzysu jaki panował w tej druzynie i wydaje się, ze teraz idzie lepsze, ale to wcale nie musi oznaczac wygranej z super ofensywnym Realem. 4 bramki w superpucharze z Valencią + 5 bramek w sparingu ze Sportingiem przynajmniej jak na mnie robi wrazenie. Teraz z Depor takiej strzelaniny nie będzie, ale uwazam, ze to Real ma większe szanse na odniesienie zwycięstwa. Tak czy siak osobiscie uwazam, ze chyba najlepszym typem na ten mecz jest no bet. Bo co z tego, ze Real ma szanse przelamac tą passę Depor, ale... no moze ta magia El Riazor znow zadziala ;P

spinache 96

spinache

Forum VIP
TBM ja jednak sklonilbym sie ku typowi kolegi Adama. Własnie te 2 mecze w Superpucharze pokazały że Real napewno nie jest jeszcze w galaktycznej formie. Przegrana w wyjazdowym spotkaniu z Valencia to znak, ze ta druzyna jest jak najbardziej do ogrania. A że Deportivo potrafi z Realem wygrywać, dowodów w poprzednich latach można znaleźć aż nadto. Osobiście stawiam dziś 1x , kurs 1.70 jest wart ryzyka.

J 19

jajo

Użytkownik
zdecydowanie NO BET dla mnie, chyba że ktoś ma konto w unibecie!
za poprawne wytypowanie zwycięzcy za minimalną kwotę 5zł, buk rozdaje 50zł bonusu jako prezent na rozpoczęcie rozgrywek Primera Division

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
zdecydowanie NO BET dla mnie, chyba że ktoś ma konto w unibecie!
za poprawne wytypowanie zwycięzcy za minimalną kwotę 5zł, buk rozdaje 50zł bonusu jako prezent na rozpoczęcie rozgrywek Primera Division
Nie za wytypowanie zwcięscy tylko poprawnego wyniku a to mała różnica

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Widze że o meczu Realu trwa zażarta dyskusja więc i może ja się przyłącze;)
Jeśli chodzi o Real to w dzisiejszym meczu trener Schuster nie będize mógł skorzystac z takich zawodników jak van der Vaart, Sneijder, Salgado, Saviola i nie wiadomo jak tam dalej z Robinho. Jednak w meczach z Valencią czy Sportingiem z których widziałem skróty jedynie, a w zasadzie bramki ;) To Królewscy w ofensywie spisywali się świetnie, gorzej z obroną, ale jak kiedyś mawiano za czasów Zidane czy Figo że to co straci defensywa Real jest w stanie nadrobic ofensywną siłą;)
Kadre mają szeroką , w formie widac że jest Higuain, szaleje także Robben. W ataku duet Raul-van Nistelrooy. Jak dla mnie w tym meczu statystyka może nie odgrywac aż tak znaczącej roli. Ciężko jest tutaj o jakiś typ bo Deportivo u siebie jest silne, w zespole nie ma większych braków.

Prawdopodobne składy

▶Deportivo : Aranzubia-Laure,Lopo,Castro,Filipe Luis-Verdu,Gonzales,de Guzman,Valeron- Riki,Guardado

▶Real : Cassilas- Ramos,Pepe,Heinze,Torres- Higuain,Gago,Guti,Robben- van Nistelrooy, Raul

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom