>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1 kolejka Primera Division 29-31 sierpnia 2009r.

Status
Zamknięty.
C 0

cinkowskii

Użytkownik
Ej TBM widac zes na bierzaco nie jestes Valencia grala z Sevilla w meczu Towarzyskim fakt ze ten mecz sluzyl poszukiwaniom trenerowi Valencii optymalnego ustawienia ale motywacja byla i u jednego i drugiego zespolu to byl mecz rozegrany 14 sierpnia o jakies trofeum obaj trenerzy przed tym meczem juz dawno znali temrinarz wiec wiedzieli ze zagraja ze soba takze mecz mimo ze towarzyski to troszku bardziej na powaznie rozegrany

----------------------------------------------------

Ej a co lepsze over 2.5 czy obie druzyny strzelą jak myslicie ? oczywiscie w meczu Valencia vs Sevilla Valencia bankowo cos ustrzeli natomiast nie wiem kompletnie jak Sevilla sobie poradzi niby pelnym skladem wyjda oprucz Adriano ale nie wiem nawet jakim ustawieniem oni graja

180michal 17

180michal

Użytkownik
Mallorca - Xerez
Na pierwszy rzut oka Mallorca powinna byc faworytem, lecz gdy sie bardziej przyjrzymy tej druzynie to zobaczymy ze klub stracil duzo w okienku transferowym. Odeszlo 5 kluczowych graczy i nie zostali oni niestety zastapienie przez rownie wartosciowych graczy. Xerez jest jednym z beniaminkow tego sezonu i na starcie jest spisywany na spadek poniewaz goscie nie maja doswiadczenia w tej randze rozgrywek w Hiszpanii. Ja jednak dopatruje sie tutaj niespodzianki malej i wydaje mi sie ze goscie sa w stanie wywiesz pkt z tego meczu.
Typ:
x2 ⛔
------------
Reszte tak po krotce:
W meczu Almerii z Valladolid wydaje mi sie ze moze byc under. Gospodarze stracili swoje najwieksze działo z zeszlego sezonu wiec bedzie im trudniej strzelac teraz bramki. ✅
W meczu Valencii z Sevilla powinien pasc over. Dwie druzyny mocno ofensywne wiec mam nadzieje ze kilka bramek zobaczymy. ⛔
Altetico powinno sobie poradzic z Malagą, nie ma sie co rozpisywac przy tym meczu, z takim składem nie ma innego wyjsc jak nie 3 pkt. ⛔
W pozostalych meczach nie umiem sie zdecydowac co bylo by najlepsze, wiec pozostawiam bez stawiania ????

mlh 0

mlh

Użytkownik
wiadomosc dla tych co jeszcze nie postawili na Barcelone - Leo Messi na 100% nie wystapi w meczu ze Sportingiem Gijon!

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Nie zmienia to faktu, że zagra Ibrahimović i Henry więc Barca powinna sobie spokojnie poradzić z GIjonem. Pewnie wszyscy dzisiaj grają handi, zresztą ja też. Myślę, że dobrym typem może też się okazać gol Ibry. Śledząc ustawienie widać , że gra on typowo na szpicy i nie wyobrażam sobie żeby Barca nie wygrała przynajmniej dwoma golami a jednego z nich nie zdobył szwed.

Barca -1 ~1,45
Ibrahimovć gol ~1,70

180michal 17

180michal

Użytkownik
Ja dzisiaj rowniez probuje z typem ze Ibra strzeli bramke ✅. W poprzednim sezonie oba mecze barca wygrała 3-1 oraz 6-1 wiec mam nadzieje, ze w dzisiejszym meczu nawet gdy nie ma Messiego to powinni sobie poradzic. Licze na to ze Ibra wreszcie sie przelamie i strzeli bramke slabemu przeciwnikowi. Over ✅ równiez jest dobra opcja w tym meczu.
✅✅

olo 2,4K

olo

Użytkownik
To wg mnie już prędzej Bojan strzeli, zagra dziś pewnie w 1 składzie, co ułatwia sprawę, a Ibra ostatnio coś pokazał trochę nieskuteczności. No i na Bojana lepszy kurs.

180michal 17

180michal

Użytkownik
Bojan raczej nie zagra w 1 składzie, ponieważ Messiego powinien zastapic Pedro, ale kto to wie. Pep lubi zaskakiwac składem, wiec kto zastapi Messiego okaze sie przed samym meczem. Z tego co widzialem na kilku portalach to bardziej stawiaja na Pedro.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Bojan raczej nie zagra w 1 składzie, ponieważ Messiego powinien zastapic Pedro, ale kto to wie. Pep lubi zaskakiwac składem, wiec kto zastapi Messiego okaze sie przed samym meczem. Z tego co widzialem na kilku portalach to bardziej stawiaja na Pedro.

No na to że Pedro strzeli też jest niezły kurs więc też można zaryzykować :p

C 0

cinkowskii

Użytkownik
Ostroznie z tą Barcelona pozwole sobie mala analize przytoczyc Barcelona jak to Barcelona potrafi wygrac wysoko ale w mocnym skladzie zakladajac ze Inniesta bedzie siedzial tylko na lawce bez Messiego Zauwazcie ze pierwszy mecz wygrany przez Barcelone 1:6 potem juz tylko 3:1 i to u siebie Barcelona sie jeszcze nie rozkrecila a na pelnych obrotach nie zagra gdyz brak najlepszego &quot;muzgu&quot; w tej druzynie Inniesty no chyba ze wejdzie sobie na powiedzmy ostatnie 20 min oraz brak Messiego podsumowujac Barcelona sie rozkreca a w przegranych Sportingu Gijon z Barcelona widac tendencje spadkowa jesli chodzi o strzelanie bramek wygrac powinna wygrac ale balbym sie stawiajac z Handi mysle ze lepszym rozwiazaniem bedzie under 3.5 gola ale czas pokaze kto mial racje Watpie by Barca chociaz te 3 gole strzelila juz nie mowiac o Sportingu dodam jeszcze ze Barcelona w swoich pierwszych meczach nie spisywala sie dobrze w sezonie 2008/2009 pierwszy mecz przegrala z nie byle kim bo ... spadkowiczem Numancia w sezonie 2007/2008 Swoj pierwszy mecz Barcelona zremisowala 0 : 0 z Racingiem Santander takze pierwsze mecze nie sa ciekawe zreszta mecz z Shachtarem pokazal ze gra Barcy byla szczegolnei w tej pierwszej polowie przewidywalna i tym bardziej niezbyt skuteczna Inna sprawa ze ten kto ogladal ostatni mecz o Superpuchar Hiszpani wie ze Barcelona byla bliska wygrania tego meczu 6:0 z athletic Bilbao swoje &quot;100 %-towki&quot; nie wykorzystali Henry , Ibrachimowic ktoremu zgranie zajmie jeszcze pare meczy takze to by bylo na tyle jesli Pedro i Ibra oraz Xavi nie beda mieli zbytnio przeblysku i zagraja nie lepiej niz w meczu z Athletic Bilbao to bankowo gradu bramek nie bedzie
UNDER 3.5 GOLA KURS w Bet365 1.61

M 19

manyolo

Użytkownik
Widzę że zdania na temat meczu Barcy są podzielone. kurs 1.15 odstrasza a na handi 1.45 grałbym pewnie gdyby nie początek sezonu i wielka niewiadoma jeśli chodzi o formę zawodników mistrza Hiszpanii .Ponadto jeśli nie zagrają Messi i Iniesta to Barca może mieć problemy z konstruowaniem akcji ofensywnych a co za tym idzie straty piłek czy niecelne podania które narażą gospodarzy na kontrataki ze strony gości . Oczywiście sensacji się nie spodziewam ale sądzę że drużynę gości (grającą bez większego obciążenia, bo to Barca musi ten mecz wygrać!) stać w tym meczu na strzelenie bramki .

Barcelona-Gijon
Goście strzelą gola - TAK
Kurs 1.99 Expekt

C 0

cinkowskii

Użytkownik
Widze ze lubisz ryzykowac ostatnio jak ogladalem mecz to Barca sie wogole tak jakby nie przejela strzeleniem gola wiec pewnie byli lekko rozluznieni ale dobry stosunek kursu do ryzyka jesli chodzi o ten typ

M 19

manyolo

Użytkownik
Widze ze lubisz ryzykowac ostatnio jak ogladalem mecz to Barca sie wogole tak jakby nie przejela strzeleniem gola wiec pewnie byli lekko rozluznieni ale dobry stosunek kursu do ryzyka jesli chodzi o ten typ
Lubię ryzyko ale w małych dawkach:-D Co do tego typu to bardzo chciałem zagrać na Barcelonę tyle że kursy mnie nie przekonały . W sumie taki typ na przełamanie ( do trzech razy sztuka ?) . Dwa poprzednie typy opisane na forum okazały się nietrafione:cry:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom