>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1 kolejka Primera Division 28-30 sierpnia 2010 r.

Status
Zamknięty.
P 95

piotrek_

Forum VIP

Inauguracja sezonu zapowiada się bez wielkich hitów ale na pewno jesteśmy ciekawi jak potoczą się losy każdej drużyny a zwłaszcza Realu i Barcelony
w tych meczach.
Na początek Baskowie zawitają na Estadio José Rico Pérez by zmierzyć się z drużyną Hercules. Następne mecze będą coraz ciekawsze . Zwłaszcza mecz Valencii oraz Sevilli. Jak wiemy Levante ostatnio gra naprawdę dobrze a na dodatek dokonano w tej drużynie wiele ciekawych i przemyślanych transferów. Z pewnością dobrym akcentem rozpoczną sezon zwłaszcza , że ostatnio pokonali Almierę w meczu towarzyskim a ponadto również w innych meczach towarzyskich zaprezentowali się bardzo dobrze.
Najbardziej może ciekawić mecz Realu Madryt z Mallorcą , która już musi sobie radzić bez znakomitego Aritza Aduriz&#39;a.
Strasznie wysoko bukmacherzy oceniają szanse wygranej Barcelony w meczu z Racingiem co bynajmniej nie dziwi.
Myślę, że z niecierpliwością można wyczekiwać meczu Atletico , które na pewno w tym sezonie powalczy o jak najwyższą pozycję a zwłaszcza TOP 4 i myślę, że jeżeli mecze 28 i 29 sierpnia nie zadowolą na dobrym i długo oczekiwanym świetnym widowiskiem to na pewno zrekompensuje nam to mecz Atletico z Sportingiem Gijon.

Wszystkie mecze będą na pewno obfitowały w bramki i to nie ulega wątpliwości.

Bet365

Zapraszam do dyskusji !​

P 0

przezor

Użytkownik
Mallorca - Real M. X
X 4.00Expekt
Under 2.5 2.25
Drużyna J. Mourinho naszpikowana gwiazdami i kasą nie jest jeszcze skompletowana i zgrana, pokazują to chociażby mecze towarzyskie chociażby z Bayernem. Real gra bez pomysłu, polotu, ciężko od nich wymagać lepszej gry po przyjściu nowego trenera, Mourinho w Chelsea też na początku nie zachwycał, ale trzeba mu dać czasu, aby zaczęło to wszystko z sobą współgrać, dlatego taki typ na remis. Można też postawić na under po kursie 2.25 wExpekcie , Real z Mourinho będzie preferował minimalistyczny styl wygrywania, pokazał to w Chelsea i Interze, po sparingach Galacticos nie zapowiada się by miało być inaczej, stąd moje typy to remis i under 2.5

katalonczyk 480

katalonczyk

Użytkownik
Ciekawy kurs na Seville, powinna wygrać. Ciekawie zapowiadają się chyba tylko dwa mecze Mallorca z Realem i Espanyol z Getafe... Oczywiście liczę na wygraną Barcy ???? Troche zaniżony ten kurs na Real... gra na trudnym terenie.. zobaczymy;)

tbm 642

tbm

Forum VIP
Troche zaniżony ten kurs na Real... gra na trudnym terenie.. zobaczymy;)
A na Barcelonę to zaniżony nie jest ;P? 1,20 na wyjeździe bądź co bądź nie wygląda zbyt ciekawie ;)
Sporo roszad w Valencii, gdzie nie zagrają już m.in David Villa, David Silva, Nikola Zigic... ale są nowi, którzy mogą być równie skuteczni - Roberto Soldado, Aritz Aduritz... Zastanowię się jeszcze, ale wydaje mi się, ze Nietoperze mogą zaskoczyć już w pierwszej kolejce, a kurs na dwójkę kusi.
Nie grałbym przeciwko beniaminkom tj. Hercules, Sociedad i Levante... zapewne w pierwszej kolejce, przed własną publicznością utrą nosa np. Bilbao, czy Villarreal.

dwight18 1

dwight18

Użytkownik
A na Barcelonę to zaniżony nie jest ;P? 1,20 na wyjeździe bądź co bądź nie wygląda zbyt ciekawie
Wiesz , Barca każdy zespół z PD przewyższa o klase , w dodatku widać że są w świetnej formie (Sewilla się o tym przekonała) i nie ma szans aby przeciętny Racing miał z nimi jakiekolwiek szanse , tym bardziej że ekipa z Santanderu akurat w tamtym sezonie na swoim boisku grała dużo gorzej niż na wyjazdach i o ile w meczach wyjazdowych Racing był 5 drużyną ligi to w meczach u siebie grał fatalnie i był pod względem meczów rozegranych na własnym stadionie najgorszą ekipą.
Jak dla mnie to w tym meczu:

Barca (-1.5 g.)
Messi strzeli

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
VS

Racing Santander - FC Barcelona
Typ: FC Barcelona @ 1,21 Tobet ✅0-3​
Już w niedzielę piłkarze Barcelony zagrają pierwszy mecz w nowym sezonie ligi Hiszpańskiej. Rywalem będzie Racing Santander, klub niewątpliwie wymagający, choć dal Barcy nie powinien stanowić większego problemu, goście są mocno podbudowani, za nimi dobry okres przygotowawczy, zdobywcy superpucharu, spotkania towarzyskie klubów również mogą zaliczyć do udanych, sprowadzenie bramkostrzelnego Davida Villi z Valencii, prawdopodobne odejście Zlatana, dobra forma Messiego, kilku piłkarzy rezerwowych zostało powołanych na kadrę U21 Hiszpanii. Ostatnie spotkania pomiędzy tymi klubami zostały zakończone zwycięstwami Barcelony 1-4, 1-2, myślę, że w Niedzielę będzie podobnie.

VS

Mallorca - Real Madryt
Typ: Real Madryt @ 1,40 Tobet ⛔0-0​

Niedzielnym wieczorem Królewscy zagrają swoje pierwsze w tym sezonie spotkanie ligowe, wyjazdowy mecz z Mallorcą, z zespołem któremu ostatnimi czasy wiedzie się kiepsko, w okresie przygotowawczym przegrana z Tenerife, Ultrechtem,Heerenveen nie wróży im sukcesu w Niedzielnej potyczce. Piłkarze z Madrytu pod wodzą nowego dobrego trenera Mourinho, za cel obrali wygranie ligi i pewnie Ligi Mistrzów. Jeżeli chcą realne myśleć o tego typu zdobyczach mecze takie jak ten muszą wygrywać zdecydowanie, czysta 2 w moim przekonaniu to słuszny wybór.

P 531

paolo_

Użytkownik
Dobrym typem na pierwszą kolejkę jest wygrana Realu Madryt. Pierwszy mecz rozegrają z Mallorcą na ich terenie. CO słychać w drużynie gospodarzy, a więc: Malorca z problemami finansowymi musiała pozbyć isę czołowych zawodników takich jak: Aduriz (przeszedl do Valencji), Borja Valero,Diaz, Bruno China ,Josemi, Julio Alvarez, Mattioni, Trejo, Guerra, Pezzolano, Mario Suarez, Varela. Dodatkowo przez kłopoty finansowe UEFA zdecydowałą sie wykluczyć drużynę z LE więc jak widzimy sytuacja nie za ciekawa. Goście: jak każdy wie najgłośniejszy transfer w tym sezonie to Mourinio, do tego kilka wzmocnień takich jak: Di Maria, Carvalho, Ozil, Khedira, Pedro Leon, Canales. Jeżeli chodzi o sparingi to nie zachwycali wynikami ale inna sytuacja będzie w pierwszej kolejce i wygrana Realu jest w miarę pewna, bardzo ciekawie wyglada Real (-1) z kursem w granicach ~2, więc warto łapać gdyż do niedzieli zapewne spadnie.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Nie ma to jak kolejni zagorzali fani... micolinho, żenujący to jesteś TY przede wszystkim, że tak piszesz. Gadałeś z działaczami, że już to wiesz ? Liga będzie długa i ciekawa a Twoja pewność już niedługo Cię zgubi, to jest jedyna pewna rzecz. Ściągnięcie Mourinho do Realu było świetnym posunięciem, jednak zobaczymy, czy aby na pewno. Zarówno Barcelona, jak i Real mają równe szanse. &quot;żenujący jesteś ! &quot; i do tego również marna prowokacja z twojej strony.

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Nie ma to jak kolejni zagorzali fani... micolinho, żenujący to jesteś TY przede wszystkim, że tak piszesz. Gadałeś z działaczami, że już to wiesz ? Liga będzie długa i ciekawa a Twoja pewność już niedługo Cię zgubi, to jest jedyna pewna rzecz. Ściągnięcie Mourinho do Realu było świetnym posunięciem, jednak zobaczymy, czy aby na pewno. Zarówno Barcelona, jak i Real mają równe szanse. &quot;żenujący jesteś ! &quot; i do tego również marna prowokacja z twojej strony.

Nie zgrywaj króla Salomona, z jego strony pisząc, że Barca przewyższa PD o klase nie ma żadnej prowokacji i lekceważenia?? Ciekawe czego nowego od tych działaczy bym się dowiedział... &quot;ekspert&quot; z ciebie.

Co do typów to kurs na Barce to żenada, powinni wygrać, ale to jednak wyjazd, ogólnie z tej ligi robi się powoli jakaś estońska liga - 2 mocne drużyny, a reszta nie ma nic do powiedzenia. Real to wygra, ponieważ Mallorca ma ogromne kłopoty finansowe i wyprzedano połowe zawodników, a kurs przyzwoity.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Nie zgrywaj króla Salomona, z jego strony pisząc, że Barca przewyższa PD o klase nie ma żadnej prowokacji i lekceważenia?? Kolejny &quot;fan&quot; Barcy z cb, takich &quot;sprawiedliwych&quot; kiboli jak ty to mi serdecznie żal!
To konkretnie trafiłeś : pudło. Nie lubię ligi hiszpańskiej, więc nie jestem ani kibicem Barcelony, ani Realu, a po moim avatarze widać, że kibicuję Norymberdze. Właśnie po takich &quot;fanach&quot; jak TY widać, jakich to extra kibiców ma ta drużyna. Puszycie się tylko na każdą informację, że wasz klub może być gorszy. Podobnie jest z kibicami Barcelony, ale niestety, zasmucę Cię - z wami znacznie gorzej, co potwierdziłeś. Co tu więcej pisać? Ciebie mi nie żal, bo się nie zmienisz, więc żyj dalej w swoim urojonym świecie i pisz głupie posty ???? .

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Nie ma takiego czegoś że Real na początku może stracić punkty albo Barcelona. Poprzedni sezon pokazał że każde punkty się liczą, a przede wszystkim w bezpośrednim meczu. Mallorca to gorący teren ale ta ekipa ma spore problemy, ich skład nie wygląda tak dobrze jak kiedyś. Real nie powinien mieć problemów ze zwycięstwem, co inne sparingi co inne mecz o stawkę.
Myślę że można śmiało stawiać na dwie najlepsze ekipy, a co do całego sezonu to szanse są 51-49% dla Barcelony jako że ona ma już zespół a Real jeszcze nie, jednak że Barcelona ma fenomenalny pierwszy skład, ale ich ławka rezerwowych nie równa się do ławki Realu i to może mieć spore znaczenie. Ale co będzie zobaczymy.
&quot;Barca każdy zespół z PD przewyższa o klase&quot; - daj spokój, każdy ? na pewno nie Real, również nie Atletico czy Seville. Także zastanów się, nad tym co piszesz bo są to brednie, ale cóż dzieci co kibicują Realowi i Barcelonie tak już mają...

bayern91 0

bayern91

Użytkownik
Mnie osobiscie ciekawi postawa Sevilli w meczu z Levante. Druzyna ma kilka ciekawych twarzy w swoim skladzie, ale ciekawe jak duze pietno na druzynie odcisnely porazki z Barcelona i Braga. Kurs fajny, ale jeszcze nie wiem do konca czy grac ten mecz.
Moze warto poczekac az liga rozkreci sie na dobre.....
Ostatecznie mozna zagrac X2, ale kurs juz nie ten:;/:

P 95

piotrek_

Forum VIP
Napiszę dzisiaj kilka ciekawych, krótkich i treściwych analiz. Trzeba jednak przyznać, że nie warto patrzeć na to w taki sposób jak wy. To pierwsza kolejka. Lepiej odpuścić stawianie za duże pieniądze, i poczekać na 5,6 kolejkę kiedy każdy z zespołów wyjdzie bądź też nie na prostą. I skończcie dyskusje o tym , że Barcelona wszystkich przewyższa. Sevilla ostatnio miała ostry młyn dlatego tak z nimi polegli w superpucharze Hiszpanii. Duża presja spowodowała , że ani nie wygrali superpucharu i muszą na dodatek się teraz zadowolić LE. Nie mniej kilka ciekawych typów na dziś i jutro się znajdzie i je tutaj wkleję. Widać, że na wczorajszy typ na Atletico wygra 2 połowę było strzałem w dziesiątkę.

kuba_rmcf91 0

kuba_rmcf91

Użytkownik
Malaga - Valencia
Typ: Valencia
Kurs: 2.60
✅
Valencia znacznie osłabiona przed sezonem - odeszli dwaj zawodnicy ciągnący atak nietoperzy, lecz inni ważni zawodnicy pozostali. Mowa tu o Pablo, Macie, Joaquinie, oraz nowym nabytku Soldado. W meczu z Fiorentiną, Valencia pokazała bardzo dobry futbol. Fakt, ten, że grając z dobrym zespołem po przebudowie zespołu i oddaniu ważnych graczy może napawać optymizmem. Ich gra się &#39;kleiła&#39;, ładne szybkie akcje, zakończone strzałami na bramkę Boruca. To właśnie gdyby nie Artur Valencia cieszyła by się z o wiele wyższego zwycięstwa niż 2 do 0. Malaga natomiast nie była nigdy łatwym przeciwnikiem, jednakże na pewno prezentuje gorszy futbol aniżeli włoska Viola. Valencia będzie chciała wygrać swój pierwszy mecz, ich trener lubi piłkę ofensywną i pokazał już że i bez Villi i Silvy jego zespół jest w stanie wygrywać i prezentować ładny futbol.
-------------
Mallorca - Real Madryt
Typ: X do przerwy

Real Jose Mourinho nie prezentuje futbolu jaki by wszyscy chcieli. W pierwszych połowach grali wolno, nie naciskając na przeciwnika z wielkim impetem. Starali się go wymęczyć, grając szybkie i krótkie podania z pierwszej piłki na zmianę z długimi crossami do Ronaldo czy Di Marii z pominięciem drugiej linii. Szybkie skrzydła sprawiają, że przeciwnicy muszą być czujni przez całe 90 minut. Efektem nieuwagi był gol Di Marii z Penarolem. W drugiej połowie, na zmęczonego przeciwnika Mourinho wpuszcza zazwyczaj Karima Benzemę który lubi grę z dala od bramki - czyli styl różniący się od stylu Higuaina. Stwarza się wtedy wielka wymienność pozycji Karima - Ronaldo - Di Marii i Pedro Leona, zawodników dosc szybkich i wyszkolonych technicznie.
Mallorca u siebie jest bardzo groźna, nie daje soba pomiatać. W tamtym sezonie odprawiła z kwitkiem kilka klasowych zespołów nie dajac im cienia szans. Zostali odsunieci od europejskich pucharów za długi, dlatego moga się skupić na lidze. Odszedł Aduriz, jeden z lepszych graczy Mallorci. Jednak obrona została niezmieniona. W starej, zgranej obronie oraz braku zgrania Realu Madryt upatruję powodzenia mojego typu na remis do przerwy.

P 95

piotrek_

Forum VIP
Real Sociedad – Villarreal Obie drużyny jak wszyscy wiemy poczyniły wiele transferów. Nie mniej każda z tych drużyn w tym zbliżającym się pojedynku jest pewna swojej wygranej. Co ciekawe Joseba Llorente właśnie odszedł z Villarrealu do Realu Sociedad. Ciężko stwierdzić, jak się zaprezentuje w meczu inauguracyjnym i jak długo będzie grał. Real Sociedad , beniaminek oczywiście trafił na dosyć wyrównanego rywala moim zdaniem. Martin Lasarte przyznał , że inauguracja sezonu czyni wszystkie mecze jedną wielką niewiadomą i nawet wielcy faworyci mogą niespodziewanie ulec. Zawodnicy Realu Sociedad ciężko trenowali przed sezonem . Ostatni mecz towarzyski rozegrali z Osasuną, z którą wygrali 0:1. Niezbyt optymistycznie zakończyli poprzedni sezon gdyż ulegli drużynie Elche aż 4:1. Nie mniej występują teraz w PD i na pewno priorytetem jest zająć jak najwyższe miejsce i stawiać opór nawet najsilniejszym. W związku z tym, że obie drużyny preferują dosyć ofensywny futbol i mają kim postraszyć z przodu myślę, że warto postawić następujące typy:
Obie strzelą - @ 1.83
Villarreal over 1.5 gola -- @ 2.37
Over 2.5 -- @ 2.10

Malaga – Valencia
W meczu najprawdopodobniej nie ujrzymy Roberta Soldado . Ponadto nie ujrzymy w Maladze również Manuela Fernandes’a, Sophiane Feghouli, Angel Dealbert’a, bramkarza Vicente Guaity . Na mecz z Malagą zostali powołani : Moya, Miguel, Bruno, David Navarro, Maduro, Ricardo Costa, Mathieu, Jordi Alba, Albelda, Topal, Banega, Tino Costa, Pablo, Joaquín, Vicente , Mata i Aduriz.W wywiadzie trener Valencii podkreślił , że jadą wyłącznie po 3 pkt. Dodał, że jego podopieczni nie zamierzają fundować kibicom przykrej niespodzianki. Valencia ogólnie nieźle radziła sobie w meczach towarzyskich przygotowujących ich do sezonu. Ostatnia wygrana z Lecce 0:2 z Fiorentiną 2:0. Wcześniejsze mecze były mniej przyjemne dla piłkarzy z Valencii ale również rywal był trudniejszy, czyli Man City ( przegrany 2:0) oraz bezbramkowy remis z Aston Villą.
W drużynie Malagi nie ujrzymy obrońcy Manolo Gaspar’a.
Powołani : Arnau, Jesús Gamez, Weligton, Manu Torres, Luque, Ivan Gonzalez, Fernando, Edinho, Apone, Sebastian, Galatto, Eliseu, Mtiliga, Quincy, Sandro Silva Rondon, Juanito i Juanmi. Wszyscy pomimo wymagającego rywala są dobrej myśli i jak dodaje trener Jesualdo Ferreira, „pokażemy zęby”.
Jak dla mnie Malaga nie jest wystarczającym materiałem na to by pokonać Valencię aczkolwiek nie neguje ich wytrwałości w dążeniu do celu i optymizmu ale trzeba na to patrzeć przez pryzmat doświadczenia piłkarzy i ich umiejętności również.
Typy:
Malaga - Valencia --- Valencia -- @ 2.37
Valencia powyżej 1.5 gola --- @ 2.25
Valencia czyste konto -- @ 2.75
http://www.youtube.com/watch?v=nlUg_5R0h0I&amp;amp;feature=player_embedded

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Co do oczekiwań sezonowych - pierwsza dwójka to oczywiście Barcelona i Real. Pytanie jest tylko jedno: jak bardzo Katalończyków będą dręczyły kontuzje? Na papierze Real ma o wiele mocniejszą ławkę, ale ja wierzę w młodzież z La Masia ;) Pierwszy zespół Blaugrany jest póki co mocniejszy od 11tki Królewskich. Zobaczymy jak superofensywny (ostatnimi czasy) Real zaaplikuje sobie taktykę i styl The Special One. Według mnie w tym sezonie górą będzie Barca, ale za rok szanse będą się rozkładały 50/50. Za wielką dwójcą ważną rolę odegra Atletico Madryt, kolejno Sevilla i (moim zdaniem) czarny koń tego sezonu - Deportivo.
Pierwsza kolejka to wiele interesujących pojedynków, które odpowiedzą nam na sporo pytań. Na początek spróbowałbym Deportivo i Espanyolu, który (mimo że slabszy) podejmuje na własnym terenie lekko podmęczone Getafe. Ciekaw jestem jak zagra Real, ale nie zdziwiłbym się gdyby w pierwszym meczu Mou Królewscy zremisowali, lub wygrali jedną bramką.
PS: A formę Blaugrany na początku sezonu postanowiłem zobaczyć na własne oczy i za dwa tygodnie lecę na mecz z Alicante! ???? ???? ????

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Próbował ktoś z was dublować Real&amp;Barcelona mniej więcej 1,7 ogólny można wyciągnąć, myślę że i na początek sezonu Real będzie się chciał pokazać z dobrej strony, Barca oczywiście to samo przede wszystkim najważniejsze żeby dobrze zacząć :razz:. Rywale tacy sobie, ogólnie do ogrania jedynie fakt, że oba mecze na wyjeździe trochę daje do myślenia. Ostatecznie myślę, że sezon tak jak poprzednie w których bezwzględnie dla wielkiej dwójki i od początku będą liczyć punkty więc sądzę, że taki dubel może być skuteczny. Na dublu z handicapami można ze 3,25 złapać ale to już dla bardziej hardcorowych.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Próbował ktoś z was dublować Real&amp;Barcelona mniej więcej 1,7 ogólny można wyciągnąć, myślę że i na początek sezonu Real będzie się chciał pokazać z dobrej strony,
Chcieć to nie znaczy móc . Mallorca to bardzo trudny teren i bardzo trudno będzie Realowi wygrać , tym bardziej po tym jak słabiutko prezentowali się w towarzyskich meczach. Co do Barcy to się zgadzam , Racing to słaby team , do tego pamiętam ich z tamtego sezonu jako drużyne która grała słabo w meczach u siebie i jeśli się to powtórzy to Barcelona powinny ich bez trudu pyknąć , pewnie nawet z handicapem -1.5 gola.

kuba_rmcf91 0

kuba_rmcf91

Użytkownik
Espanyol - Getafe
Typ: Espanyol
Kurs: 2.20

Espanyol znacząco wzmocnił się przed sezonem, pozyskali oni bowiem: Felipe Mattioniego, Sergio Garcie i Jesusa Datolo. Nie można nie wspomniec o osłabieniach - na zasadzie wolnego transferu odszedł do Socedad Raul Tamudo jeden z lepszych strzelców zespołu oraz Nicolas Pareja - środkowy obrońca. Getafe jednak odnisło poważniejsz edosłabienia, z klubu odeszli Soldado i Leon każdy po 10 milionów, odpowiednio do Valencii i Realu Madryt. co prawda w ich miejsce madrycki klub pozyskał Adriana Colunge z Huelvy i Javiera Arizmendiego z Saragossy, ale zawodnicy ci prezentują znacznie niższy poziom od swoich poprzedników. Uważam, że mecz będzie zacięty, przewiduję dużą ilość kartek, gdyż zespoły o podobnej mentalności będą chciały zwyciężyć ze średniakiem tabeli(działa w dwie strony). Jednak uważam, że Espanyol poradzi sobie tym bardziej, że graja u siebie.
-------------
Deportivo - Saragossa
Typ: Deportivo
Kurs: 2.00

Brak większych poważnych wzmocnień, Deportivo zawsze u siebie prezentuje się znacznie lepiej niż na wyjazdach, ich publiczność gotuje im zawsze świetny doping. Pamiętamy passę 17 lat, podczas których Real Madryt nie wygrał żadnego meczu na El Riazor. Co prawda do Saragossy przyszedł doświadczony bramkarz Leo Franco, jednak myślę że nie da im to nic na początku sezonu, zanim obrona nie nabierze rytmu gry. W tamtym sezonie, bliska spadku Saragossa musiała walczyć do ostatnich kolejek o utrzymanie, tymczasem Deportivo miało dobre miejsce w ligowej tabeli. Saragossa jest zespołem niżej notowanym od Depor, jak wiemy to jest sport, w którym wszystko zdarzyć się może, jednak swój stadion, świetni kibice, oraz zgrany, niezmieniony, dobrze spisujący się skład z tamtego sezonu, pozwoli im odnieść pierwsze zwycięstwo w nowym sezonie.
------------

Ponadto warto zwrócić uwagę na typki(typki przeanalizowane, lecz nie mam czasu ich pisać):

Osasuna - Almeria x2
Real Sociedad - Villarreal 2
Santander - Barcelona(-2,5) 2
Mallorca - Real 2
Atletico(-1,5) - Gijon 1

Ogień

P 95

piotrek_

Forum VIP
Mallorca - Real Madrid
Co do meczu Mallorci przede wszystkim należy zauważyć kogo stracili w okienku transferowym. m.in Aduriz już strzela dla Valencii. Nie mniej Mallorca to wciąż zespół aspirujący o TOP 6. Trener Laudrup podkreślił , że jego zawodnicy są ogromnie zmobilizowani do tego meczu i nie chcą go przegrać. Podkreślił, że Mourinho potrzebuje więcej czasu na to by poskładać drużynę i sprawić by zawodnicy lepiej ze sobą współpracowali. Dodał, że chce wykorzystać wszelkie wady Realu , które objawiały się w poprzednim sezonie a mogą na chwilę obecną jeszcze być. Dodał, że porażka 1:4 w poprzednim sezonie o niczym nie świadczy i zaznaczył, że to głównie dzięki Ronaldo Real tak wysoko wygrał. Dzisiaj zapowiada, że jego podopieczni obdarzą go szczególną opieką. Trener Mallorci zapowiedział, że nie wie czy dopuści do meczu Fernando Cavenaghi&#39;ego , który został zwerbowany z Bordeaux.
Co do Realu najprawdopodobniej wystąpi Sergio Canales , nowy nabytek Realu - 19 letni pomocnik oraz inni , o których było bardzo głośno : Ricardo Carvalho, Sami Khedira, Mesut Özil, Pedro Léon i Ángel Di María. W pomocy zapewne ujrzymy Di Marię z Ronaldo i wysuniętego Higuaina. Trudno powiedzieć jak zadziała taktyka Mourinho i jaki futbol będzie preferował. Nie mniej zawodnicy Realu Madryt na pewno okażą się bardziej ofensywni niż robili to podopieczni Mourinho w Interze. Wszystko zależy od tego czy Mallorca włoży dużo wysiłku w ten mecz i nie przestraszy się przeciwnika gdy straci pierwszego gola, który jak wiemy wszyscy boli najbardziej.
Typy:
Obie strzelą - - @ 1.66
Real wygra po przejęciu prowadzenia - @ 6.50
Real strzeli w obydwu połowach -- @ 2.00
Czy rzut karny będzie przyznany w regulaminowym czasie? -- TAK - -- @ 3.20

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom