>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1 Kolejka Primera Division - [25-26.08.2007]

Status
Zamknięty.
rzn10 0

rzn10

Użytkownik
Pepe zagra dziś dobry mecz. Mecze z Sevillą mu nie wyszły to fakt, ale we wcześniejszych meczach grał dobrze. Myśle że wyciągnie wnioski i pokaże że jest wart te 30 mln. Real dziś straci max 1 bramkę a strzeli minimum 2.
Prawdopodobnie Pepe dzisiaj skupi sie na kryciu wyżeszego Forlana a ten jest bardzo szbki zwrotny,i tego Pepe wymanewruje nie raz i strzeli bramke bo Pepe gra debiut w Primera Division a tam gra sie inaczej niz w Portugalii,szybciej.Pepe musi sie przystosować do tej ligi i myśle że jeszcze minie troche czasu

malybuk 0

malybuk

Użytkownik
W meczu Real-Atletico Będzie 3-2 ???? A po 1 połowię Atletico będzie prowadziło ????

edit
majestic: a Ty co wruzka ?! przydalo by sie jakies uzasadnienie dlaczego akurat myslisz taka nie inaczej...

majestic 0

majestic

Forum VIP
Prawda jest to ze Real w ostatnich latach mial bardzo slaba obrone... teraz mysle ze bedzie podobne bo wladze klubu poprostu nie zastanawiaja sie zbyd dlugo tylko kupuja bez opamietania, jak najszybciej i jak najdrozej, przyklad Pepe. Moim zdaniem filozofia Realu jest bledna po co bic te rekordy transferowe (w tym roku wydali 119 mln euro) i kopowac graczy ofensywnych jak np Arjen Robben jesli zespol i bez niego strzelal w tambym sezonie duzo bramek... skupili by sie na obronie, poszukali dobrych defensorow i wydali pieniadze madrze. A tak.. mysle ze real bedzie jedna z najbardziej overowych druzyn w Primiera Division, znowu beda tracic duzo bramek i pewnie jeszcze wiecej strzelac. Atletico w tym roku na rynku transferowym tez nie proznowalo. Sprzedali najlepszego zawodnika Fernando Torresa i kilku innych ale ci co zostali sprowadzeni maja ich godne zastapic, na transwery Atletico wydalo 77.5 mln euro przybyli mniedzy innymi Reyes, Luis Garcia, Forlan i jeszcze kilku innych swietnych graczy ktorzy sa wielkim wzmocnieniem. Kto wygra ten mecz... jesli bym musial stawiac to bym dal taki sam typ jak TBM czyli X2 bo naprawde po tym co zobaczylem meczach o superpuchar naprawde nie widzi mi sie tu wygrana Realu ale mysle ze jeszcze lepszym typem patrzac na obrone realu bedzie over 2.5 gola po ladnym kursie 1.86 lub nawet 3.5 po kursie 3.35

S 0

simek

Użytkownik
&quot;Pepe zagra dziś dobry mecz&quot;

Czytalem gdzies, ze Pepe nie zagra, jak znajde art. to dam.

sory chodzilo mi o :

&#39;Dwóch nowych zawodników Realu Madryt, Arjen Robben oraz Gabriel Heinze nie zagrają w sobotnim spotkaniu 1. kolejki nowego sezonu przeciwko Atletico Madryt.
&quot;

sutek 79

sutek

Forum VIP

Real Madrid - Atletico Madrid
Mój Typ:Mahamadou Diarra otrzyma kartkę?TAK ⛔
Kurs:2,40
Expekt

Dziś o godzinie 20:00 na Santiago Bernabeu dojdzie do prawdziwego hitu pierwszej kolejki Primera Division ponieważ Real Madryt podejmował bedzie odicznego rywala czyli Atletico Madryt.Każdy z nas ma inne spostrzezenia na temat tego spotkania jedni mówią że wygra Real inni że bedzie remis inni ze wygra Atlatico itd itd. a mnie zaciekawił jeden typ z pięknym kursikiem.Ale na opisanie tego bedzie jeszcze czas.Real w tym okinku tranferwym(znaczy do dziś bo okienko tranferowe kończy się 31 sierpnia) wydał aż 119 mln euro kupując takich piłkarzy jak:Metzelder,Pepe,Balboa,Drenthe czy Sneijder za tych piłkarzy trzeba było zapłacić zaś za darmo przyszli Saviola,Dudek,Soldado,Baptista tych dwóch ostatnich powrociło z wypożyczen odpowiednio z Osasuny i Arsenalu.Rywale zza miedzy czyli oczywiscie Atletico także nie próznowali na rynku tranferowym ponieważ wydali także duże pieniadze na tranfery a mianowice 78 mln euro pozyskując przy tym Forlana,Luisa Garcie,Abbiatiego,Raula Garcie,Clebera Santane,Diego Coste,Jose Reyesa,Braulio i Simao.Real w meczach sparingowych nie zachwycał a wręcz rozczarowywał przegrywając choćby z Hannoverem 96 aż 0:3 o tym że druzyna jest jeszcze zupełnie nie zgrana przkonałem sie gdy oglądałem oba mecze o Superpuchar Hiszpanii w którym Real wypadł słabo jak nie powiedziec bardzo słabo brakowało stabilności w grze poszczególni zawdonicy zupełnie się nie rozumieli Real by skazany na indywidualną grę,oczywiscie strzlił w jednym meczu 3 bramki szczegolnie piękne trafinie zaliczył debiutujacy w Realu 20-letni Drenthe ale stracił aż 5 pokazując tym że obrona nadal strasznie kuleje jak narazie zupełnym nie wypałem wydjae sie pozyskanie za 30 mln euro z FC Porto Pepe który w przegranym emczu 3:5 grał poprostu katastroflanie.Moim zdaniem drużyna Galacticos potrzebuje przedewszystkim czasu i stabilności ponieważ ciągłe zmiany trenerów wymina wielu piłkarzy nie wpływa korzystnie na pozom piłkarski drużyny.Atletico także dobrze sie wzmocniło i mogą każdemu napsuć sporo krwi działacze Atletico nie ukrywją ze wreszcie chcą cos osiągnac.Bardzo ważny jest to mecz dla trenera Realu Bernda Schustera dla którego nie tylko bedzie to debiut na łąwce trenerskiej Realu w Prmiera Division ale także przypomninie sobie starych czasów.Niemiec grał w obu klubach i rozegrał aż 13 pojedynków w Derbach Madrytu.Ostatnim razem gdy grał(w barwach Atletico) to jego zespoł pokonał Real 2:0 a on strzlił jedną z bramek.W całej karierze rozegrał on 88 meczów w barwach &#39;&#39;Królewskich&#39;&#39; i 112 w barwach Atletico.Real do śwetna drużyna ze swetnym zawodnikami któzy dąłaczyli do zespołu bardzo poźno,Wygramy 2:0-mówi Jose Antonio Reyes któremu Real zawdzięcza ostatniego majstra bo to włąsnie ten piłakrz strzelił dwie bramki w wygranym ostatnim ligowym emczu z Mallorca.Foram Realu jest napewno wielką niewiadomą więc nie typuje kto tu wygra a kto przegra a dodając jeszcze Atletico nie wygrało z Realem na Santaigo Bernabeu od 1999 roku gdy wygrlai 3:1 Kto wygra ? Powiem tak bardzo trudne pytanie.Ja znalazłem ciekawy typ każdy wie że tak prestiżowe mecze jak pojedynki Derbowe obfitują w walkę,kazdy piłkarz jest maksymalnie zdeterminowny by pokazac która drużyna w miescie jak wiemy w takich meczach gdy jest bardzo dużo walki pada zawsze sporo kartek.Diarra jest defensywny pomocnikiem który odpowiada za przerywanie ataków rywali dziś bedzie musaił zatrzymywac takich piłkarzy jak:Aguero,Forlan,Simao,Luis Barca itp. ???? ma bardzo trudną role do spełnienia Diarra czesto gra na pograniuczy faulu i dziś wydaje mi się ze dostanie choćby żołtą kartkę w poprzednim sezonie sędziowie pokazali mu żółty kartonik 12 raz.W ostanim meczu na stadionie Realu padł wynik 1:1 ale sedzia musiał wyjmować z kieszeni aż 8 żółtych kartek i jedną czerwoną, w ostanim meczu na stadionie Los Rojiblancos także padł wynik remisowy 1:1 a sędzia tym razem musiał pokazać zawdonikom obu druzyn aż 9 żółtych i jedną czerwoną kartkę w tym meczu żołtą kartką został ukarany oczywiście Mahamadou Diarra.Wydaje mi się że typ jest mocno prawdopodny w ferwoze walki piłkarze grają bardzo sotro i wydaje mi się ze kartek obejrzy dziś Diarra...

smoooke 44

smoooke

Użytkownik
No cóż, wczoraj z różnych względów kiepsko poszło w PD. Saragossa mnie trochę zawiodła ale też popełniłem błąd grając na nich. Faktycznie w tym meczu trzeba było grać izi na Murcie. No tak teraz cwaniakuje po meczu powiedzą wszyscy ale nie chce mi się wzgłębiać w temat dlaczego trzeba było na beniaminka. No cóż na dziś coś takiego próbuję:

Valencia - Villareal (0-1,5) 1 // 2,90

Drugie już derby w 1 kolejce. W Valencii wszyscy którzy mają grać zdrowi i powołani na mecz poza Vicente. Ale to załata się Gavilanem. Tak, że nie problem. W końcówce sezonu Valencia poległa na swoim boisku haniebnie z ŻŁP a Canizares wpuścił wtedy dwie szmaty. Teraz będzie rehabilitacja. Villareal już bez Forlana. Obie drużyny dobrze grały w sparingach. Jeśli tylko nie odpuszczali i grali normalnym składem. Valencia troszkę przemeblowana aczkolwiek trzon drużyny został ten sam -&gt; Albelda/Silva/Villa. Gram tak bo osobiście widzę w tym roku słaby sezon dla V&#39;realu. Podopieczni Floresa za wszelką cenę będą chcieli okazale wygrać na start. Ja twierdzę, że im się uda. A jak będzie czas pokaże. Jak zawsze.

Depor - Almeria under 2,5 // 1,60

Kurs marny ale wg mnie bardzo pewny. Depor znowu słabsze niż sezon temu. Tak to już wygląda od kilku lat i naprawdę nie wróży dobrze drużynie z La Coruny. Co roku ktoś odchodzi a zastępców ani widu ani słychu. Pierwsza kolejka, grają z beniaminkiem. Almeria przyjedzie po remis to oczywiste. A Depor nie ma czym straszyć. Pachnie underem na odległość.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom