>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1 kolejka Primera Division 23.08 - 25.08.2014

Status
Zamknięty.
scott99 4,6K

scott99

Użytkownik
Real - Cordoba⛔ 8.45 ale wykonany po 9.00????
Typ: Pierwszy rzut rożny przed 9.00? TAK
Kurs: 1.83
bet365​

Real swój pierwszy mecz w sezonie rozegra na własnym stadionie, a jego przeciwnikiem będzie Cordoba, czyli jak każdy dobrze się orientuję beniaminek La Liga. Do rzeczy styl gry obydwu drużyn jest do przewidzenia, a więc Real jak to zazwyczaj czyni ze słabszymi przeciwnikami od razu ruszy do ataku, natomiast przyjezdni postawią autobus i będą się bronić.
W 10 ostatnich spotkaniach u siebie z tymi słabszymi zawsze typ wchodził, oczywiście w meczach z Barceloną czy Atletico tak nie było jednak to są zupełnie inne spotkania, kto ogląda ten wie.
Jak dla mnie najlepszy typ jeżeli chodzi o ten mecz. A czy wejdzie? Przekonamy się po 20.00:grin:
Edit: Rzut rożny ewidentnie przed 9.00, kto oglądał mecz ten widział. Typu póki co nie rozliczam bo czekam na rozstrzygnięcie tej sprawy.
Ok już wszystko jasne, zakład przegrany pechowo i tyle. Mówi się trudno
Regulamin z Bet365
Wydarzenia 10-minutowe
Wydarzenie musi wystąpić pomiędzy 0:00 a 09:59, aby zostało zaliczone w pierwszych 10 minutach (np. rzut rożny przyznany w tym czasie, ale wykorzystany po 10:00 nie liczy się).
Czas pierwszego rzutu rożnego
Zakłady zostaną rozliczone na podstawie czasu, kiedy rzut rożny zostanie wykonany (a nie kiedy zostanie przyznany).

Otrzymane punkty reputacji: +4
pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
Real Madryt – Cordoba Under 4,5 kartki @ 1,75 ✅
Bet365

Gdy zobaczyłem ten typ od razu doszedłem do wniosku że jest to raczej pewny typ dlaczego ? otóż już piszę. Real jak każdy wie jest murowanym faworytem na zwycięstwo tego meczu i to nie podlega żadnej dyskusji że Real wygra ten mecz różnicą pewnie kilku bramek a beniaminek z Cordoby nie będzie widział sensu grać ostro i czasem chamsko bo po co się kartkować skoro i tak nie wygraja meczu. Prześledziłem ostatnie mecze Realu na swoim stadionie i ostatni raz na Santiago over 4,5 padł 9 Marca w meczu z Levante i to tylko dlatego że jeden z piłkarzy gości dostał czerwoną kartkę a jeszcze wcześniej był to mecz z Granadą na początku stycznia więc jak widać mocno underowo dlatego uważam że i dzisiaj będzie podobnie i stawiam Under !

Otrzymane punkty reputacji: +5
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Rayo Vallecano - Atletico Madryt 2 @1.50 Bet365

Taki kurs na Atletico? Oczywiście wchodzę w to. Goście może i przed sezonem sprzedali paru graczy, ale nie próżnowali. Kupili m.in. Mandżukicia i Griezzmana. W superpucharze najpierw zremisowali 1-1, a później pokonali 1-0 Real. Nie rozpisując się za wiele, dodam, że między tymi zespołami różnica klas jest ogromna i nie widzę tu innej opcji niż wygrana Atletico. Tym bardziej jeśli chcą ponownie walczyć o mistrzostwo Hiszpanii nie mogą tracić punktów już na samym początku rozgrywek.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Dodam, że w zeszłym sezonie było na Atletico 1,40 maksymalnie a w pinn płacą nawet 1,518 i wg. mnie to value. Rayo z ekipami takimi jak Atletico, które wie jak pracować w defensywie traci najwięcej bo skoro sami nie są w stanie im strzelić masy goli to stoją na straconej pozycji bo Atletico w ofensywie ma wystarczające armaty by ekipa grające tak hurra optymistycznie karcić niemiłosiernie.

charo 1,3K

charo

Użytkownik
Apropo Atletico:
Diego Simeone został zawieszony na osiem kolejnych spotkań pod egidą Hiszpańskiej Federacji Piłkarskiej za odepchnięcie sędziego w trakcie rewanżowego spotkania Superpucharu Hiszpanii z Realem Madryt na Santiago Bernabeu.
Argentyńczyk został odesłany na trybuny po tym incydencie, a konsekwencją jego zachowania będzie absencja w ośmiu kolejnych meczach organizowanych przez RFEF.

Moim zdaniem i tak się będzie znowu jakoś kontaktował z asystentem.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Rayo-Atletico
O ile linia ofensywna Rayo jeszcze jakoś wygląda, o tyle defensywa to jest istny dramat pod względem nazwisk. Burdel pewnie na boisku będzie, więc szans na bramki dla gości nie zabraknie. Atletico powinno postawić na kontry i stałe fragmenty gry. Jest ofensywny skład z Griezmannem, Raulem Jimenezem i Mandżukiciem w ataku, za nimi Koke, a więc ma kto dogrywać. Naprawdę wygląda to mega ciekawie i myślę, że powinniśmy zobaczyć jedno z lepszych spotkań tej kolejki, chociaż tak po prawdzie poprzeczka do tej pory wysoko nie została zawieszona. Teoretycznie linia 1,5 już po dobrym kursie czyli 1,80 ale ja uważam, że lepiej linię o gola wyżej zagrać po kapitalnym kursie, bo jeśli ma Atletico strzelić więcej niż jednego gola, to pewnie spokojnie wpadną 3-4 sztuki.
Atletico over 2,5 @ 3,50 Bet365

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Taka po meczu Realu i Atletico mała konkluzja: wszyscy zapomnieliśmy jak wyczerpujący był dwumecz Realu z Atletico i, że piłkarze to tylko ludzie. Piszę o tym bo sam wtopiłem na tym Atletico. Trzeba zawsze pamiętać o wyczerpujących spotkaniach. Jak grają LM to uważałem, a tutaj wszyscy zlekceważyli ten fakt dwumeczu. To co było podobne to i Real i Atletico po prostu widać było, że są zmęczeni. Jednak 3 dni to trochę za mało.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom