rafi_widzew
Użytkownik
Za chwilkę (19:45) ruszy mecz, w którym zaryzykowałem i postawiłem na Levante, że wygra u siebie z Saragossą. Liczę się z tym, że dwóch podstawowych obrońców Levante, stanowiących trzon defensywy tego klubu dziś nie zagra. Przymknąłem na to oko i zasugerowałem się wyłącznie formą obydwu klubów. Tutaj bez wątpienia Levante przewyższa gości z Saragossy. Levante na przestrzeni 5 ostatnich spotkań u siebie raz przegrało i zremisowało, a 3 razy schodziło zwycięsko do szatni. Levante u siebie przegrało ostatnio z Valencią, jednak był to pojedynek derbowy i zakończony skromnym zwycięstwem gości z tego samego miasta. Real Saragossa dla porównania na wyjeździe jest jak na razie najgorszą drużyną w ekstraklasie hiszpańskiej, legitymując się niechlubnym dorobkiem 5 porażek. Goście w ostatnich 5 meczach zaledwie tylko raz zremisowali, u siebie z Getafe (1:1)
Podsumowując, stawiam na Levante, bo nie chce mi się wierzyć, że będzie inny wynik niż zwycięstwo gospodarzy.
UD Levante - Real Zaragoza - typ: 1 (1,95)
BAH
Podsumowując, stawiam na Levante, bo nie chce mi się wierzyć, że będzie inny wynik niż zwycięstwo gospodarzy.
UD Levante - Real Zaragoza - typ: 1 (1,95)
BAH