>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1 kolejka Primera Division 21-23.01.2012

Status
Zamknięty.
rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Za chwilkę (19:45) ruszy mecz, w którym zaryzykowałem i postawiłem na Levante, że wygra u siebie z Saragossą. Liczę się z tym, że dwóch podstawowych obrońców Levante, stanowiących trzon defensywy tego klubu dziś nie zagra. Przymknąłem na to oko i zasugerowałem się wyłącznie formą obydwu klubów. Tutaj bez wątpienia Levante przewyższa gości z Saragossy. Levante na przestrzeni 5 ostatnich spotkań u siebie raz przegrało i zremisowało, a 3 razy schodziło zwycięsko do szatni. Levante u siebie przegrało ostatnio z Valencią, jednak był to pojedynek derbowy i zakończony skromnym zwycięstwem gości z tego samego miasta. Real Saragossa dla porównania na wyjeździe jest jak na razie najgorszą drużyną w ekstraklasie hiszpańskiej, legitymując się niechlubnym dorobkiem 5 porażek. Goście w ostatnich 5 meczach zaledwie tylko raz zremisowali, u siebie z Getafe (1:1)
Podsumowując, stawiam na Levante, bo nie chce mi się wierzyć, że będzie inny wynik niż zwycięstwo gospodarzy.
UD Levante - Real Zaragoza - typ: 1 (1,95) ⛔
BAH

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
zasugerowałem się wyłącznie formą obydwu klubów
Jeśli chodzi o ten aspekt to Levante wypada blado po przerwie w rozgrywkach. Nie sugerowałbym się aż tak bardzo dyspozycją sprzed przerwy. Saragossa natomiast, urwała ostatnio punkt Getafe. Nie wiem jak się to rozstrzygnie, na chwilę obecną remis bezbramkowy, osobiście postawiłem x2, więc któryś z nas wygra ???? Pozdrawiam :]

krzysiek74 249,4K

krzysiek74

Użytkownik
Villarreal - Sporting Gijon 1 1.80
Mecz zamykający 19 kolejkę Primera Division.Słabiutki w tym sezonie zespół Żółtej Łodzi Podwodnej podejmuje sąsiada z tabeli zespół Sportingu Gijon do którego ma tylko 2 punkty straty więc będzie to okazja wyśmienita by przeskoczyć rywala w walce o utrzymanie w hiszpańskiej elicie.Na kiepską postawę gospodarzy dzisiejszego meczu wpływa zapewne również brak kontuzjowanego od dłuższego czasu ich strzelca Giuseppe Rossiego który powróci na boisko najwcześniej w kwietniu.Poza tym sprzedaż Cazorli ,mózgu zespołu-robiącego grę,nie zastąpiona innym równowartościowym graczem wyraźnie odbija się na grze zespołu.
Villareal od 6 kolejek nie wygrał spotkania ale na swoim boisku spisuje się znacznie lepiej niż na obcych obiektach gdzie zdobył jedynie 3 punkty z remisowych pojedynków a resztę 7 przegrywając.U siebie jest dużo lepiej bilans 3-4-1 i bramki 12-10.
Tacy zawodnicy jak Valero czy Nilmar powinni w końcu zacząć grać na miarę oczekiwań kibiców.
Sporting w tym sezonie na wyjeździe z bilansem 2-1-5 w bramkach 9:18 i nie jest raczej faworytem tego meczu.
Drużyna z El Madrigal w końcu się przełamie i po twardym boju wywalczy cenne 3 punkty.

polakko20 170

polakko20

Użytkownik
23.01.2012.

villareal - gijon
x
3,50
bet365

Dzis zostanie rozegrane ostatnie spotkanie 19 kolejki ligi hiszpanskiej, ostatnie pierwszej jesiennej rundy. na przeciwko siebie staną villareal i gijon. Obie druzyny grają w tym sezonie ponizej oczekiwan, zwlaszcza gopsodarze ktorzy w ostatnich sezonach bili sie o czolowe lokaty. Ten sezon zaczeli bardzo slabo i są jak anrazie na 19 miejscu, a wdorobku mają zaledwie 16 punktów. Ich bilans meczowy: 3-7-8. ICh dzisiejsi rywale czyli gijon zajmuje miejsce tuz przed villareal a wiec 18. Goscie mają na koncie 18 pkt z bilansem meczowym: 5-3-10. Oba zespoly są w trudnej sytuacji i potrzebują punktów. Jesli chodzi o forme w ostatnich emczach to lepiej spisują sie goscie ktorzy na ostatnie 4 spotkania wygrali 2 i 2 przegrali, natomiast villareal 2 zremisowalo i 2 przegralo. Mysle ze to bedzie defensywny mecz, obie ekipy bedą pilnowaly przede wszystkim dostepu do swojej bramki. DLatego najprawdopobniejszym wynikiem na ten mecz to remis.

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
23.01.2012 r.
Villarreal CF - Real Sporting de Gijon
Czerwona kartka - typ: NIE
kurs: 1,25 ✅
BAH

Zdecydowałem się na niniejszy typ jako uzupełnienie zakładu. W myśl analizy jaką dokonałem spostrzegłem, że:
Villarreal i Sporting mają takie same statystyki kartkowe:
Żółte kartki: 45
Czerwone kartki: 0
Średnia żółtych: 2.5
Średnia czerwonych: 0

Dlaczego taki typ?!
Z uwagi na fakt, iż czuję tutaj remis, ponieważ w drużynie gospodarzy zabranie Rossiego, Nilmara i Zapaty, a u BAH postawienie 1X wg mnie się nie opłaca (kurs 1,16). Czuję, że łatwiej będzie trafić brak czerwonej kartki, a przynajmniej jest to poparte lepszym kursem.

psm 921

psm

Użytkownik
Pn 2012-01-23 21:00
Villareal-Sporting Gijon
typ-powyzej 2,5
kurs 2,05
Expekt

Dla mnie najodpowiedniejszym typem na to spotkanie jest wlasnie over.Nie zgodze sie tu z Polakko20 ze to bedzie mecz defensywny i w ogole nie wiem skad taka teza...pod wzgledem defensywy te zespoly zajmuja odpowiednio 17 i 19 miejsce w lidze.Jesli zas chodzi o gre u siebie w przypadku Villareal jest to 16 obrona ligi,ale ósma ofensywa z bilansem bramkowym 12-10 w 8 spotkaniach na wlasnym boisku co daje sr 2,75 gola w ich meczach.Sporting jako goscie katastrofalnie spisuje sie w defensywie,stracil juz 18 goli(19 miejsce) strzelajac 9-(4 miejsce).Srednia goli tej druzyny na wyjazdach to 3,38 na mecz.Tak wiec chocby z matematycznego punktu widzenia powinno byc to spotkanie obfitujace w bramki,a fakt ze remis tu nikogo nie urzadza pozwala wnioskowac ze pierwszy strzelony gol spowoduje odsloniecie sie jednego z zespolow i wymiane ciosow.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ja się jednak skuszę na niespodziankę, ale czy to na pewno jest niespodzianka ? Villarreal cieniuje w tym sezonie niesamowicie. Gijon to niewygodny przeciwnik, są w stanie powalczyć ze słabo spisującą się ekipą Żółtej Łodzi. Żeby zagrać na gospodarzy musiałbym mieć kurs ponad 2,00. W obecnym momencie kurs na gości uważam za duże value. Moim zdaniem są w stanie urwać punkty &quot;faworytowi&quot;. Obie obrony strasznie dziurawe, spodziewam się sporej ilości goli, więc typ na over popieram, a nawet wezmę jakąś wyższą linię. Mecz dwóch bezpośrednich rywali w tabeli będzie walczyć o punkty więc walki nie zabraknie. Gijon zawsze agresywnie grał, więc w dzisiejszym niechlubnym rankingu to oni powinni prowadzić. Szczególnie ciekawy i zarazem najpewniejszy wydaje się zakład na kartki zespołu gości.
Villarreal - Gijon 3:0
Gijon lub remis [2,10] Bwin ⛔
Over 3,5 [3,60] Bwin ⛔
(Team z największą ilością żółtych kartek?) | Gijon [1,80] Bwin ✅

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Villareal - Sporting Gijon
W spotkaniu zamykającym 19. kolejkę Primera Divison na El Madrigal dojdzie do spotkania pomiędzy Villarealem i Sportingiem Gijon. Gospodarze dzisiejszego pojedynku są największym rozczarowaniem obecnego sezonu. W dotychczasowych 18 spotkaniach zgromadzili na swoim koncie jedyne 16 pkt (3zw-7r-8po) co daje im 19. miejsce w tabeli. Ich dzisiejsi rywale zdołali ugrać o 2 pkt więcej i zajmują 18. lokatę, w stawce 20. drużyn. Patrząc na tabelę, można stwierdzić iż dzisiejszy mecz będzie z serii o &quot;6 punktów&quot;. Dzisiejsza wygrana któregokolwiek z zespołu, może okazać się bezcenna w ostatecznej walce o otrzymanie w lidze. Gospodarze ostatni raz komplet pkt zdobyli 19 listopada, gdy na własnym boisku pokonali w stosunku 1:0 Betis. Mimo katastrofalnej postawy w obecnym sezonie, na uwagę zasługuje fakt, że Villareal na własnym stadionie doznał tylko jednej porażki z Levante, czterokrotnie remisując i odnosząc 3 zwycięstwa. Goście natomiast grając na boisku rywali zdobyli dotychczas jedynie 7 pkt (2zw-1r-5p). W ostatniej kolejce drużyna Sportingu pokonała dość mocną kadrowo Malagę, co z pewnością zasługuje na uznanie, zwłaszcza, że Villareal nie zdobył kompletu punktów już od 6 spotkań. W rozgrywkach Primera Division Villareal nie przegrał na własnym stadionie z Gijon. Trener José Francisco Molina nie będzie mógł skorzystać w dzisiejszym meczu z usług Nilmara, Wakaso, Rossi i Catala. Faworytem dzisiejszego spotkania według bukmacherów są gospodarze. Mam nadzieję, że mobilizacja na mecz jest wystarczająca i dziś wreszcie Villareal zdobędzie 3 pkt, co pozwoli mu zrównać się punktami z Grenadą, która zajmuje ostatnie bezpieczne miejsce w tabeli.
Typy:
Villareal 1,85 betclic
Villareal (-1) 3,30 betclic
2 gole lub więcej 1,40 betclic
Villareal win i over 2,5 2,95 bwin

Otrzymane punkty reputacji: +5
david295 80

david295

Użytkownik
Villareal - Sporting Gijon X2 2.10 5/10

Villareal nie wygral od 10 meczy na wszystkich frontach. Porazki w LM, odpadniecie z pucharu Hiszpanii z 3-ligowcem, oraz 19 miejsce w tabeli pokazuja jak slaby jest Villareal. Gijon natomiast w ostatnich 10 meczach zanotowal 4 zwyciestwa 1 remis i 5 porazek. Gijon zajmuje w tabeli 18 pozycje, wiec jest to mecz o przyslowiowe 6 pkt. Obie ekipy sa w 100% zmotywowane i zadna nie odpusci. Kadrowo silniejszy jest Villareal, ale zawodzi w tym sezonie na calej linii. Gijon jest w stanie to wygrac a juz na pewno ugrac remis.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom