G
72
gwiazda2010
Użytkownik
To ja proponuje zagraj czystą Swansea skoro tacy wyśmienici są . Fakt Rio z Vidiciem coraz starsi dziwnym trafem Rio został wybrany do najlepszej jedenastki sezonu , ale kij z tym lepiej pisać bzdury że będzie coraz słabszy . Mistrz Anglii z przewagą 9pkt wzmacniać specjalnie się nie musiał Saf zostawił skład na lata , ale co tam w każdej formacji potrzeba wzmocnień . Jedyny brak w MU to środek pomocy nigdzie indziej nie są potrzebne wzmocnienia widać było przy sparingach że obrona grała źle jednak to tylko sparingi trzeba też patrzeć na plusy typu gra Zahy , Lingarda i Januzaja .Swansea +0.5 1.90@Bet365 Aż oczy łzawią jak człowiek patrzy na takie wypociny jak "analiza" uzytkowanika wonderkido. Zero argumentów, zero pojęcia. Ale mniejsza z tym. Absolutnie nie wierzę, że Moyes zdobedzie mistrza w swoim pierwszym sezonie w United. Wskoczyć na tak wysokiego konia i nie spaść bedzie niewykonalne. SAF miał wszystko poukładane jak w zegarku. Potrafił zaczarować, zwłaszcza w końcówkach meczów. Najwybitniejszy w mojej ocenie trener w historii jeżeli chodzi o podejmowanie decyzji w trakcie meczu. Ileż to razy United odnotowywali come back w końcówkach meczów po świetnych amianach Alexa. Jak to straci United to będzie bardzo cieżko. Nie oszukujmy się w zeszłym sezonie pozim gry United nie stał na jakims szczególnym poziomie. Sporo ratował van Persie oraz SAF. Bardzo słabo grała obrona, United stracili sporo bramek. Tacy piłkarze jak Vidic czy Ferdinand młodsi nie będzą i nie beda tak pewni jak byli kilka lat temu. Świetnie gra Evans, ale obrona United zbyt pewnie i tak nie wygląda. Dziwi mnie zdecydowanie fakt, ze Moyes w ogóle jej nie wzmacnia. Boki wyglądają pewnie, ale na ten mecz wypada Rafael i to spory jest kłopot. W środku również brak wzmocnień, a środek pola United raczej nikogo nie straszy. Moyes myśli, że da rady bawić się klockami SAF-a, ale w mojej ocenie nie udało by się to nikomu. Trzeba tą ekipe wzmacniać i to w kazdej formacji, a to się nie dzieje. W sparingach MU stracili masę bramek, mieli spore problemy z wygrywaniem. Nie wierzę, że tak nagle przyjdzie sezon, a United załatają dziury w obronie. Tym bardziej nie wierzę w to w meczu ze Swansea, które gra bardzo fajną piłkę. Co najważniejsze klub się rozwija, inwestują w nowych, a nie sprzedają najważniejszych piłkarzy jak Michu. Transfer Bony`ego w mojej ocenie może byc jednym z najlepszych transferów w lidze w tym sezonie. W połącząeniu z Michu dają genialny duet. Nie boją się grać piłką, nie zamurują się. Powiem więcej, to oni w mojej ocenie będą tutaj dyktować tempo gry. Od pojawienia się w elicie grają swietną piłke, odejście Rodgersa ich nie podłamało, przyszedł Laudup i w zeszłym sezonie pokazał, że ma pojecie o trenerce. Swansea moze być czarnyk koniem sezonu i nie raz urwą punkty czołówce. Swansea ma świetnie poukładaną obronę i tutaj United, któe nie gra ostatnimi czasu jakiejś szczególnie kombinacyjnej piłki bedą mieli spore problemy. Moc w przodzie Swansea ma bardzo dużą, jak United nie poprawi gry w obronie, a w mojej ocenie nie poprawi, to są w stanie spokojnie mistrza pokonac. United często miewali słaby start za SAF-a, a co dopiero teraz kiedy jest nowy trener? Kursy lecą w dół na Swansea więc trzba łapać jak najszybciej.
Wypadnięcie Rafaela to nie jest spory kłopot są zmiennicy zagra Jones albo ... Fabio .
Reasumując : United chce mocno zacząć sezon pokaże że sparingi nic nie znaczyły i powalczą o wygraną w lidze czekają ich też potem trudniejsze mecze typu z Chelsea więc na starcie ligi nie mogą sobie pozwolić na porażkę .