Trójka nowych graczy Hakim Ziyech, Ben Chilwell oraz Tiago Silva nie zagra w poniedziałek, aczkolwiek Chelsea i tak powinna wygrać.Witam Wszystkich Ekspertów i Sympatyków Premier League
Przypadkowo okazało się że moje konto nie zostało usunięte dlatego wróciłem na Forum po 10 latach
Będę podawał ciekawe typy z różnych dyscyplin
Brighton - Chelsea
Typ Chelsea kurs 1.66
Bukmacher Forbet
Typ pobrany już kilka dni temu po kursie 1.72 Teraz już zaczynają spadać i moim zdaniem przed meczem kursy będą jeszcze niższe. Oczywiście trzeba brać poprawkę że to 1 kolejka ligi ale jednak trzeba spróbować.
Chelsea ultra ofensywa na rynku transferowym Zakupy robią wrażenie:
Kai Havertz ( Leverkusen)
Timo Werner (Lipsk)
Hakim Ziyech (Ajax)
Ben Chilwell ( Leciester)
Tiago Silva ( PSG )
To pokazuje jakie mocarstwowe plany ma w tym sezonie klub z Londynu. Moim zdaniem mogą mogą postraszyć M City i Pool
Brighton to dla mnie taki ligowy średniak oczywiście ostatni sezon bardzo dobry 15 miejsce ale mamy 2 moim zdaniem bardzo poważne ubytki które według mnie mocno osłabią siłę Brighton odeszli Anthony Knockaert do Fulham i Aron Mooy do Chin
Oczywiście to pierwsza kolejka i trzeba o tym pamiętać do tego będzie do tego będzie to bardzo populary Bet ale trzeba spróbować
W 2 kolejce Chelsea podejmuje Liverpool na własnym boisku dlatego wydaje mi się zawodnicy Chelsea zrobią wszystko aby dobrze wejść w sezon. Mają niesamowity potencjał a przeciwnik nie za mocny.
Anthony Knockaert gral juz w Fulham w zweszlym sezonie, ale tak Chelsea powinna sobie poradzic bez wiekszego problemu.Witam Wszystkich Ekspertów i Sympatyków Premier League
Przypadkowo okazało się że moje konto nie zostało usunięte dlatego wróciłem na Forum po 10 latach
Będę podawał ciekawe typy z różnych dyscyplin
Brighton - Chelsea
Typ Chelsea kurs 1.66
Bukmacher Forbet
Typ pobrany już kilka dni temu po kursie 1.72 Teraz już zaczynają spadać i moim zdaniem przed meczem kursy będą jeszcze niższe. Oczywiście trzeba brać poprawkę że to 1 kolejka ligi ale jednak trzeba spróbować.
Chelsea ultra ofensywa na rynku transferowym Zakupy robią wrażenie:
Kai Havertz ( Leverkusen)
Timo Werner (Lipsk)
Hakim Ziyech (Ajax)
Ben Chilwell ( Leciester)
Tiago Silva ( PSG )
To pokazuje jakie mocarstwowe plany ma w tym sezonie klub z Londynu. Moim zdaniem mogą mogą postraszyć M City i Pool
Brighton to dla mnie taki ligowy średniak oczywiście ostatni sezon bardzo dobry 15 miejsce ale mamy 2 moim zdaniem bardzo poważne ubytki które według mnie mocno osłabią siłę Brighton odeszli Anthony Knockaert do Fulham i Aron Mooy do Chin
Oczywiście to pierwsza kolejka i trzeba o tym pamiętać do tego będzie do tego będzie to bardzo populary Bet ale trzeba spróbować
W 2 kolejce Chelsea podejmuje Liverpool na własnym boisku dlatego wydaje mi się zawodnicy Chelsea zrobią wszystko aby dobrze wejść w sezon. Mają niesamowity potencjał a przeciwnik nie za mocny.
Fulham awansował po barażach, w regularnym sezonie zajęli 4. miejsce.Fulham awansował do BLP z pierwszego miejsca w Championship.