>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1. kolejka Premier League [08-10.08.2015]

Status
Zamknięty.
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Mają niby jakieś magiczne założenie żeby broń boże nie wygrywać w pierwszych kolejkach ?

Nie, nie. Każdy team ma cel ten sam, wygrać i zgarnąć 3 oczka. Do momentu strzelenia samobójczego gola, United grał statycznie i tak samo nawet powiedział komentator. Miałem na myśli oczywiście to, że Manchester od sezonu poprzedniego pierwsze mecze grał bardzo ospale i nie grał regularnie, co dzisiaj do tego pechowego samobója też to skutkowało. Eriksen mógł już zanotować trafienie, w pierwszych minutach. Nie miej jednak dalej uważam, że Tottenham może strzelić a nawet to zremisować. Romero póki co trochę chaotycznie, nerwowo, ale nie dziwi mnie to w końcu to jest jego pierwszy mecz w nowym klubie. Zobaczymy co będzie w drugiej połowie. Mam nadzieje że będzie ciekawsza od pierwszej.

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Analiza będzie krótka, bo mecz już za chwilę. Czekałem na te spadki na Leicester. Teraz jest 1,80, co wydaje mi się kursem zaniżonym. Gdyby ten mecz odbywał się w końcówce tamtego sezonu, to taki kurs jest OK, ale teraz? Dla mnie ten mecz to 50/50 i sądzę, że Sunderland tego nie przegra. Ludzie za bardzo sugerują się tym co widzieli w końcówce sezonu i dlatego typują Leicester. Wiadomo, że odszedł Pearson, który jest autorem sukcesu Lisów. To był bardzo zły ruch, który moim zdaniem się nie opłaci. Potencjał tych dwóch drużyn jest bardzo podobny. Naprawdę nie rozumiem tych kursów. Dla porównania kursy z końcówki tamtego sezonu z meczu z Newcastle: http://www.oddsportal.com/soccer/england/premier-league-2014-2015/leicester-newcastle-utd-AwUROUnA/

Takie same kursy jak dzisiaj, ale wtedy Leicester był w gazie, a Newcastle grało beznadziejnie.

Leicester - Sunderland ⛔
Typ: Sunderland +0,75
Kurs: 1,917
Buk: Pinnacle

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Dla mnie Louis van Gaal nie nadaje się kompletnie do prowadzenia takiego zespołu jak Manchester United F.C.. To co on robi z piłkarzami to przechodzi ludzkie pojęcie. Chyba mu coś odbiło do łba po tym objęciu Czerwonych Diabłów, zresztą sami zawodnicy wypowiadali się, że jest on całkiem innym człowiekiem w klubie, a innym w reprezentacji - tym lepszym.

Arsenal Londyn - West Ham United F.C.
Emirates Stadium, godz. 14:30
Arsenal HA -2 @2.67 Pinnacle Sports​
⛔
Arsenal po zdobyciu Tarczy Wspólnoty w meczu przeciwko Chelsea podejmie na Emirates Stadium w inaugurującym sezon ligowy dla nich meczu West Ham United. Ostatni mecz, czyli w tamtym sezonie i to na stadionie dzisiejszych gospodarzy zakończył się wynikiem 3:0 i to właśnie na ich korzyść. Dzisiaj menadżer Kanonierów nie ma problemów z dostępnością zawodników i wszyscy, którzy zagrali właśnie we wspomnianym meczu przeciwko The Blues są dostępni. W meczu nie zobaczymy raczej Sancheza, który dopiero wrócił z wakacji z uwagi na to, że grał w Copa America tak jak i Davida Ospinę, chociaż w tym drugim przypadku to &quot;żadna&quot; strata, bo i tak numerem 1 w bramce będzie w tym sezonie bez wątpienia nowy nabytek - Petr Cech. Co do pewnych osłabień Arsenalu to na pewno Danny Welbeck i Tomas Rosicky, którzy leczą kontuzję. W obozie przeciwnika nie wygląda to już tak &quot;kolorowo&quot;. Menadżer Młotów będzie musiał sobie poradzić bez O’Briena, Valencii, Reida, Carrolla i Obianga - a do tego dochodzi Carl Jenkinson, który nie może grać przeciwko swojemu byłemu klubowi jakim jest Arsenal, przez zapis w kontrakcie. Wg mnie Arsenal powinien sobie poradzić dzisiaj z West Hamem, który na razie nie błyszczy i gra po prostu poniżej oczekiwań jak i możliwości.​

bykuwodzu 839

bykuwodzu

Użytkownik
Dla mnie Louis van Gaal nie nadaje się kompletnie do prowadzenia takiego zespołu jak Manchester United F.C.. To co on robi z piłkarzami to przechodzi ludzkie pojęcie. Chyba mu coś odbiło do łba po tym objęciu Czerwonych Diabłów, zresztą sami zawodnicy wypowiadali się, że jest on całkiem innym człowiekiem w klubie, a innym w reprezentacji - tym lepszym.

Tutaj masz klasyka

https://www.youtube.com/watch?v=Zs7fvH6I-mY

Van Gaal to klaun i teraz jeszcze w wieku demencyjnym co gorsza, zachwycaja sie nim tylko slepi fani United

A tak odwaznie te handikapy Arsenalu gracie.

Nie bierzecie pod uwage ze West Ham juz sie rozkrecil w meczach o stawke a i oszczedzal sie na ten mecz?
Nie bierzecie pod uwage oslabionego skladu Arsenalu?
Nie bierzecie pod uwage zmiany trenera West Hamu ktory ogral np Anglikow na Wembley grajac o nic?
Nie bierzecie pod uwagi zmiany bramkarza w Arsenalu i pierwszy mecz moga czuc sie niepewnie w tylach? Moze Cech to kon trojanski Chelsea i ich dzis pograzy?

Tylko takie argumenty ze ich zawsze bija? Ze Arsenal dobrze gral druga polowe zeszlego sezonu?

Ja tu widze 4 argumenty powazne za West Hamem i 2 za Arsenalem

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
Może faktycznie handicapy to odważne granie ale Ty to po prostu herezje piszesz. Już nie pierwszy raz. Jesteś jakimś fejkiem?
Nie bierzecie pod uwage oslabionego skladu Arsenalu?
Jakiego? Nie ma tylko Wilshere`a i Sancheza co było wiadome od dawien dawna. Wciąż kadrowo są o miliony lat świetlnych przed młotami i na dodatek grają na swoim stadionie.
Nie bierzecie pod uwagi zmiany bramkarza w Arsenalu i pierwszy mecz moga czuc sie niepewnie w tylach? Moze Cech to kon trojanski Chelsea i ich dzis pograzy?
Serio zadałeś takie pytanie? -.-

bykuwodzu 839

bykuwodzu

Użytkownik
Dlaczego uwazasz ze herezje pisze? Nie jestes pierwszym co tak uwaza, ale zawsze okazuje sie ze to jest jakis strzepek co rejestruje sie bo mozna za darmo i kogos shejtowac. Moze powiedz wiecej o sobie to sie zaczne zastanawiac nad soba ale poki co pozwolisz ja juz sie przedstawilem

fryzj3r 219

fryzj3r

Użytkownik
Nareszcie wraca najatrakcyjniejsza liga piłkarska świata! Znowu wrócą weekendy spędzone na piciu zimnego piwka przed telewizorem i rozkoszowaniu się pięknym futbolem. Dzisiaj czekają nas 3 mecze.
Arsenal - West Ham​

Derby Londynu! Dwie drużyny z wielkimi historiami. Oczywiście faworyt jest jeden. Arsenal, który w nowy sezon wkracza z wielkiego C! W presezonie pokonali Everton, Lyon, Wolfsburg i Chelsea. W każdym z tych meczów prezentowali się bardzo dobrze. Dlatego uważam, że dzisiaj wcale nie będzie inaczej i odprawią z kwitkiem drużynę West Hamu, ale granie zwycięstwa po @1.25 jest średnio opłacalne, dlatego sobie je odpuszczam. Spojrzałem na ten mecz pod innym kątem. Arsenal będzie prowadził grę. Na zmianę mogą robić duże posiadanie i gra na jeden kontakt oraz wycofanie się i granie z kontrataku. Naprawdę stali bardzo uniwersalnym zespołem w ostatnim czasie. Mając w składzie takich zawodników jak Cazorla, Ozil czy Ramsey gra na jeden kontakt może przysporzyć sporo kłopotów obrońcom West Hamu co za tym idzie sporo fauli. Z drugiej strony przy kontrach mając Theo czy Chamberlaina też można narobić problemów obrońcom przeciwnika. West Ham prawdopodobnie wystawi bardzo fizyczny skład. Bez polotu i finezji, mają porozbijać mikrusów z Arsenalu i sprawić żeby odechciało im się grać. Sędziuje Martin Atkinson także możemy się spodziewać sporej ilości kartek. Dlatego moim typem na to spotkanie jest West Ham więcej kartek @1.53.
Newcastle - Southampton​

Tutaj analiza będzie krótka, bo nie ma co się rozpisywać. Nie rozumiem toku myślenia bukmacherów, że ten mecz jest 50/50. Dla mnie lekkim faworytem jest drużyna Świętych. Grają bardzo fajną piłkę, mimo że jak co roku sprzedają swoich najlepszych graczy to w ich miejsce kupują równie dobrych. Presezon mają przyzwoity, spokojny awans w LE. Z drugiej strony Sroki w presezonie nie pokazały nic. Ogólnie nie jestem fanem ich futbolu. Jest strasznie chaotyczny, jakby wychodzili na boisku z przekonaniem, pograjmy sobie, pokopmy może coś wpadnie i tyle. Wiadomo, że u siebie mogą być mocni, ale moim zdaniem to będzie mecz gdzie Southampton będzie prowadziło grę i albo wygrają albo skończy się remisem, nie widzę tutaj innej opcji. Dlatego do gry dorzucam Southampton lub remis @1.42.
AKO 2,17 ✅

dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Arsenal-West Ham 1 @1.25⛔
Arsenal -1 @1.65
⛔0:2

Pilkarze WHU jeszcze maja mecz w nogach z Astra Giurgi zakonczony porazka w dwumeczu i tu morale musi byc straszne i nie widze Mlotow w tym meczu fizycznie ani mentalnie. Arsenal rozpoczyna kolejna kampanie pt &quot;A moze mistrozstwo tym razem&quot;, gdzie musza potykac sie z druzynami z Manchesteru, Chelsea. Znakomita koncowka ubieglego seoznu, zespol okrzepl. W ostatnim sezonie to Arsene Wenger co 5 minut mial kogos kontuzjowanego, teraz wyglada to w koncu dobrze. Z Sanchezem czy bez, tam jest dosc kreatywnych graczy jak Ozil czy Cazorla, a i Giroud w koncu zaczal grac na miare oczekiwan ostatnimi czasy. Taka Chelsea wczoraj zawaliła, a The Blues tez grali zbyt duzo sparingow i zbyt pozno przed liga na moje oko, Arsenal tego bledu nie powinien zrobic. Druzyne Kanonierzy ma duzo lepsza, wiadomo jak ten mecz powinien wygladac, wiec jezeli bedzie skutecznosc pod bramka to Arsenal smialo moze wygrac w wiekszym rozmiarze. Ciezkie czasy czekaja podopiecznych Slavena Bilica na The Emirates w mojej opinii.

Przewidywalne składy:

Arsenal: Cech-Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal-Oxlade Chamberlain, Coquelin, Ozil, Ramsey, Cazorla-Giroud.

WHU: Adrian-O&#39;Brien, Reid, Ogbonna, Cresswell-Kouyate, Noble, Payet, Oxford-Zarate, Sakho.

fideliso 52

fideliso

Użytkownik
Polecam porównać skład Młotów z meczu pucharowego z tym przewidywanym na dziś. Co do samego występu z Rumuńskim zespołem to Anglicy nawet nie ukrywali jak w nosie mają LE.

unthinkabl3 277

unthinkabl3

Użytkownik
Stoke vs. Liverpool - 1DNB @2,37 Bet365
BTTS - @ 1,80 Bet365

Pytanie, jak po takim kursie nie zagrać? Liverpool to dla mnie nie jest ta sama drużyna, co kiedyś. Na pewno po stronie gospodarzy są większe gwiazdy, nowe nabytki takie jak Firmino czy Benteke, ale swoją robotę wykonują też Lallana czy Henderson. Presezon mieli udany, bo ani razu nie przegrali, jednak patrząc na przeciwników, nie były to wygórowane zespoły. Teraz przejdę do dzisiejszych gospodarzy, których nazywam drugą Barceloną, gdyż menadżer Stoke, Mark Hughes sprowadza graczy z La Masi na potęgę. Krkić, Muniesa, Biram to wychowankowie Blaugrany, a w tym oknie doszedł były barcelonissimo, Ibrahim Afellay. W ciągu ostatnich dwóch lat zespół ten przeszedł niesamowitą metamorfozę. I tutaj jeden z najważniejszych atutów mojego typu: Garncarze potrafią grać z The Res na własnym stadionie, gdyż równo 77 dni temu na własnej murawie rozgrabili ich 6:1 (!!!). Czytając wszelakie zapowiedzi widać, że piłkarze z Liverpoolu oraz szkoleniowiec mają w pamieci ten czarny dzień. Cytat z jednej ze stron o LFC: &quot;Fakt, że owo wyzwanie zaczyna się w Stoke daje Rodgersowi i Liverpoolowi szansę odpędzić demony. Z drugiej jednak strony rośnie prawdopodobieństwo, że klub z Merseyside znowu może być przez nie nawiedzony. Zwyczajnie uległość na Britannia Stadium raz jeszcze nie wchodzi w grę.&quot;
Podsumowując, powiem krótko: Liverpool nie wygra tego spotkania. Stawiam na Stoke, jednak patrząc na anomalię tej kolejki, podpieram się Draw No Betem. Polecam, powodzenia!

gracz17 56

gracz17

Użytkownik
Newcastle-Southampton
Typ:1 DNB Kurs:2.03
2:2
Analiza:
Biorę ten kurs z pocałowaniem ręki. Dwa fajne transfery srok, Mitrovic i Wijnaldum Georginio powinni pełnić kluczową rolę w drużynie Srok. Zeszły sezon katastrofalny w wykonaniu gospodarzy, gości wręcz wspaniały. Moim zdaniem w tym meczu bardziej zmobilizowani będą gospodarze którzy mają potencjał kadrowy, moim zdaniem większy niż goście. A kurs na moją propozycję jest nie do ominięcia. Wchodzę w ten typ grubo, bo warto !

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Arsenal - West Ham
Powyżej 2,5 bramek @ 1,60 Unibet
Powyżej 1,5 bramek Arsenal @ 1,33 Unibet (do jakiegoś dubelka w sam raz)
⛔ ⛔ // Brawo MŁOTY :!: Londyn szaleje ????
Długo się zastanawiałem jak ugryźć Derby Londynu i jednak idę w stronę bramek. Arsenal po zdobyciu tarczy wspólnoty gdzie pokonał Chelsea, po bardzo ich słabej grze zmierza na swój teren by zacząć ligę. Na pierwszy ogień idzie West Ham. Ekipę, która potrafi zaskoczyć a zagrać również całe mizerne spotkanie. Ponadto ich autem jest bicie dużą ilością rzutów rożnych i linia na unibecie jaką preferują jest również do grania. Arsenal w meczu z Chelsea, pokazał od samego początku że to oni nie będą spoczywać na laurach i będą również regularni w swoich atakach. Strzelili co prawda tylko jedną bramką, ale cały mecz mieli pod kontrolą można tak powiedzieć. Cech na posterunku broni bramki po przyjściu z Chelsea i tak też czułem że The Blues będą mieli ogromne problemy z jego pokonaniem. Arsenal mógł nawet wygrać więcej pod koniec meczu ale zabrakło precyzji. Dzisiaj już się spodziewam nieco mocniejszego składu Arsenalu niż ten jaki miał mecz z Chelsea. Przede wszystkim Giroud. Zawodnik, który gra jako napastnik i potrafi zmieścić piłkę w najmniejszej spodziewanej pozycji dla bramkarza. Jest Sanchez, który potrafi dryblować jak mało kto. Jest także Ozil który też ma znakomity przegląd pola i jak trzeba to też odda kąśliwy strzał a nawet zanotuje trafienie. Jest Cazorla, który dzięki niskiemu wzrostu pozwala mu się na boisku poruszać znacznie szybciej. Dobrze dogrywa i walczy. Tak więc w Arsenalu roi się zawodników, którzy potrafią strzelać. Bez sensu jest żebym wymieniał po kolei każdego. West Ham mimo wszystko to nie chłopcy do bicia. Jakieś sytuacje na pewno będą mieli ale czy to wszystko będzie wystarczające na Cecha? Nie mam pojęcia. Zobaczymy. Stawiam bramki i liczę że będzie piękna niedziela jeśli chodzi o mecz a także o pomyślny wynik.

S 245

sparks88

Użytkownik
Rozsądniejszą opcją niż wszystkie ślepo grane handicapy jest Over 3 (1,975). To dopiero 1. kolejka i tak naprawdę nikt z nas nie ma miarodajnej wiedzy. Chyba nikt myślący nie będzie sugerował się pre-seasonem ...

Over 3 @ bet365 | 1,975

PS.
Każdy ma prawo do własnego spojrzenia na sport. Można uznawać czyjeś wypowiedzi za herezje itp. lecz nie warto zapominać, że bukmacherka to nie branża gdzie wszystko jest czarne lub białe.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Derby Londynu!
Tak czytam Wasze analizy odnośnie tego meczu, a ja Wam powiem co z tego, że to derby Londynu, tam co kolejkę (może przesadzam), są jakieś derby, a Londynu to już w ogóle. To zwykła codzienność odnośnie ligi PL.
Derby Londynu:

Arsenal - Chelsea
Chelsea - Arsenal
Arsenal - West Ham
West Ham - Arsenal
Arsenal - Tottenham
Tottenham - Arsenal
Arsenal - QPR
QPR - Arsenal
Arsenal - Crystal Palace
Crystal Palace - Arsenal
Razem 10 :cool:

dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Witam wszystkich po letniej przerwie! Byłem praktycznie nieaktywny na forum, ponieważ jestem poza Polską a tu gdzie przebywam net jest tragiczny, mimo wszystko napisałem parę analiz na dziś, aczkolwiek jest to pierwsza kolejka, więc można traktować to przez pół ????

Arsenal – West Ham
Godzina 14:30
Typ (1) 1 ; (2) (-1,5 HA)
Kurs : (1) 1,30; (2) 1,95
bet365​
⛔0:2

Witam. Co do wczorajszej analizy nie pomyliłem się. Manchester odniósł pierwsze zwycięstwo w tym sezonie, z małymi kłopotami ale mimo wszystko, liczy się efekt końcowy ;)

Dziś przenosimy się do Londynu, gdzie rozegrane zostaną derby między Arsenalem a West Hamem. Mecz odbędzie się na Emirates Stadium, gdzie jak wiemy Arsenal rzadko komu oddaje tam punkty. Ostatnie ich 5 spotkań to same wygrane, a nie grali z byle kim. Odpowiednio wygrane z Singapur XI (0:4), Evertonem (1:3), Lyonem (6:0), Wolfsburgiem (1:0) i Chelsea (1:0). Szczególnie dobrze prezentują się zwycięstwa nad Lyonem, Evertonem no i The Blues. Trzeba nadmienić, że wygrana Tarczy Wspólnoty, to pierwszy wygrany mecz Wengera z drużyną prowadzoną przez Jose Mourinho w historii.

Ogólnie Kanonierom gra się bardzo dobrze na własnym boisku ostatnio a także bardzo dobre wyniki notują na Emirates przeciwko Młotom. Ostatnie 5 spotkań na własnym obiekcie przeciwko West Hamowi, to 5 wygranych, z czego aż 4 to wygrane przynajmniej dwiema bramkami. W 5 meczach zdobyli 14 goli stracili ledwie 2. W ostatnich 5 meczach na własnym obiekcie bilans wygląda następująco 16 – 1. Robi wrażenie. Widać, że Arsenal jest w wysokiej formie. Podczas przerwy zdobyli trzy trofea, które były efektem dobrej gry. Może to – a raczej na pewno – subiektywna opinia, ale jeśli plotki okażą się prawdziwe i Benzema dołączy do ekipy Arsene’a Wengera, to Arsenal będzie z pewnością miał większe szanse na Mistrzostwo Anglii niż przez ostatnie lata. Póki co idzie im dobrze tym składem jaki posiadają.

Co do West Hamu to ostatnio nie brylują. W ciągu ostatnich pięciu spotkań wygrali zaledwie raz – z Norwich. W czwartek odnieśli porażkę w LE z Astrą, ale pojechali tam mocno rezerwowo-juniorskim składem, wiadomo z jakiego powodu. Wszystko postawiono na jedną kartę czyli mecz derbowy w północnym Londynie. Mimo wszystko West Ham nie potrafi postawić się Arsenalowi na ich obiekcie od 5 lat. Wydaje mi się, że jutro Arsenal po raz kolejny pokaże klasę i odniesie pierwsze zwycięstwo w sezonie i możliwe jest również, że wygrają przynajmniej dwiema bramkami, jak miało to miejsce za każdym razem od 3 lat. Pamiętajmy tylko, że jest to pierwszy mecz sezonu, a ostatnimi czasy Arsenalowi nie szło w takich meczach zbyt dobrze. W ubiegłorocznych derbach na Selhurst Park, ledwo zdołali wyszarpać w końcówce trzy punkty ekipie Crystal Palace, a przed dwoma laty przegrali z The Villans u siebie aż 1:3. Mimo wszystko, uważam, że jutro dadzą radę i odniosą pewne zwycięstwo, a całkiem możliwe, że wygrają je z handicapem.

Newcastle – Southampton
Godzina 14:30
Typ : BTTS
Kurs : 1,83
bet365​
✅✅2:2

Kolejny z niedzielnych meczy rozegrany zostanie w Newcastle. Sroki na własnym boisku podejmą ekipę Southamptonu. Ciężko w tym spotkaniu wytypować zwycięzcę, ale tym razem spróbujemy pograć typ bramkowy.

Newcastle to bardzo niewygodna drużyna, zwłaszcza na własnym boisku, w tamtym sezonie przekonało się w tym kilka mocniejszych ekip. W tym momencie natomiast nie brylują formą, bo w przeciągu ostatnich meczy zwyciężyli tylko raz; i raz zremisowali. Mimo wszystko strzelali i tracili gole w 3/5 spotkaniach. Jeśli chodzi o grę na własnym obiekcie, wyniki prezentują się identycznie w przypadku ostatnich pięciu meczy, tj. 1-1-3 i trzykrotnie pokryty BTTS.

Co do Southamptonu, prezentują się bardzo dobrze. Wygrane w 4 z ostatnich 5 meczy, a bilans prezentujący się 19-1 wygląda imponująco. Ciekawe czy po raz kolejny zachwycą wszystkich kolejnym dobrym sezonem? Zobaczymy. Póki co zostańmy przy meczu ze Srokami, z którymi de facto gra im się bardzo dobrze. Wyniki z ostatnich 5 lat to 3-1-1 na korzyść Świętych. Ostatni mecz na St. James Park wygrany przez drużynę z Southampton 1:2, a w ostatnich 5 meczach tam aż czterokrotnie padał BTTS.

Newcastle jak już pisałem, to niewygodna drużyna; waleczni piłkarze, którzy nigdy nie odpuszczają i grają do ostatniego gwizdka. Do tego mecz odbędzie się na ich stadionie, więc doping kibiców powinien też trochę ponieść ekipę. Jeśli nie wygrają tego spotkania, myślę, że przynajmniej zdobędą bramkę. Święci ostatnio prezentują bardzo wysoką formę więc myślę, że przynajmniej raz wpakują piłkę do siatki Srok. Jak piszę praktycznie w każdej analizie to pierwszy mecz tego sezonu dla każdej z ekip więc nie wiemy dokładnie czego można się po nich spodziewać. Mam wrażenie, że nie będzie to przyjemny mecz dla oka pełen pięknych podań czy akcji podbramkowych, a raczej mecz walki, w którym mimo wszystko zobaczymy bramki z obu stron – miejmy nadzieję, że zobaczymy ;)

Stoke – Liverpool
Godzina 17:00
Typ : 2 DNB
Kurs : 1,57
bet365
✅0:1

Ostatni mecz w niedzielę zostanie rozegrany na Britannia Stadium. Stoke zmierzy się z drużyną Rogersa – Liverpoolem. The Reds będą mieli okazję od rewanżu za ogromny blamaż z maja, gdzie przegrali z ekipą Garncarzy aż 6:1.

Stoke nie miało ostatnio zbyt ciężkich rywali w meczach przedsezonowych. Wygrali tylko z Singapur XI (2:0) i z Wrexham (0:6), a przegrali kolejno z Brentfor, Koln i Porto. W trzech ostatnich meczach strzelili zaledwie jedną bramkę, tracąc przy tym aż siedem. Nie wróży to dobrze przed niedzielnym meczem.

Liverpool prezentuje dobrą formę, ale mimo wszystko podobnie jak Stoke nie mieli wymagających drużyn, bo ciężko nazwać taką HJK, Brisbane Roar czy Swindon. Mimo wszystko wygrali cztery z pięciu meczy. Jeśli chodzi o grę na Britannia Stadium, grają dosłownie w kratkę. Od 5 lat na stadionie Garncarzy nie było remisu, kiedy Ci grali z Liverpoolem. Wygrywali na zmianę z The Reds. Ostatnio przegrali 6:1, więc wychodzi na to, że teraz powinni wygrać... Oczywiście, żartuje ;) Nie powinniśmy się przejmować taką zależnością.

Jeśli do faktu, iż formy obu zespołów są raczej przeciwne (mając na myśli, że to LFC ma lepszą formę), dodamy to, że Liverpool dokonał jednych z lepszych transferów w tym okienku – dotychczas. Jak dla mnie najlepsze transfery, zaraz po Manchesterze United. Sprowadzili Roberto Firmino, Christiana Benteke, Dannego Ingsa, Jamesa Milnera i jeszcze paru innych zawodników. Jestem zdania, że przynajmniej paru z nich poprawi jakość gry Liverpoolu. Co do meczu, jeśli Brendan odrobił lekcje z zeszłego roku, na pewno nie da się ponownie tak skompromitować, a nawet myślę, że są w stanie wygrać jeśli zagrają na swoim przyzwoitym poziomie. Na Britannia zawsze gra się ciężko, dlatego podpieram się zwrotem w przypadku remisu, jak będzie okaże się jutro.

Powodzenia! ;)

B 2,2K

barichello

Użytkownik
W ostatnich sezonach Arsenal nie rozpieszcza na inaugurację

Arsenal 2:1 Crystal Palace 1.28 5.56 10.96 - zwycięska bramka padła dopiero w doliczonym czasie gry
Arsenal 1:3 Aston Villa 1.40 4.65 7.67
Arsenal 0:0 Sunderland 1.42 4.39 7.87
Newcastle 0:0 Arsenal 3.47 3.31 2.12
Jak widać można było się nieźle obłowić grając przeciwko Kanonierom
Początek sezonu, więc nie wiadomo jak z formą, więc wchodzenie po 1.2 w Arsenal mi się nie widzi, uderzać w handi przy braku rozeznania dyspozycji też mi się nie widzi.
West Ham X2 4.35 Ub ✅
lub ewentualnie West remis zwrot @12 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +29
mlodywilc 569

mlodywilc

Użytkownik
Stoke - Liverpool
powyżej 10.5 rogów 1.83@bet365
⛔8

Dzisiaj dla mnie najrozsądniejsza opcja. Mecz powinien byc otwarty i spdziewam sie, że sporo bedzie sie działo pod obiema bramkami. Głownym powodem tego jest osłabienie defensywy Stoke. Mowa tutaj zarówno o kontuzjowanym wciąż Shawrcossie jak również o odejściu z klubu NZonziego i Begovicia. Ten pierwszy jako ze był defensywnym pomocnikiem był tez mało znany i czesto dzisiaj pomija sie wspominanie o odejsciu tego piłkarza przy stawianiu na Stoke w tym meczu, ale dla mnie to wielki bład. Dawał on wielka jakośc w srodku pola, przecinał sporo akcji, bardzo dobrze uzupełniał swoich partnerów. Z jego odejsciem robi sie wyrwa w druzynie i watpie, aby tak od razu Hughesowi udało sie ja uzupełnic. Liverpool wzmocnił sie w srodku poła Milnerem, któy potrafi pociagnac gre do przodu, a obok siebie bedzie miał Hendersona i mysle, że Liverpool nie bedzie miał wielkich problemów, aby przedostac sie pod bramke rywala. Do Liverpoolu doszedł Benteke wiec druzyna nie powinna bac sie wrzutek, które czesto skutkuja roznymi, na prawej stronie bedzie smigał ofensywanie nastawiony obronca Clyne, to tez moze przyniesc jakies rozne. Sam o Stoke jest bardzo mocne w przodzie w porównaniu z sytuacja za Pulisa, graja ofensywnie i nie stawiaja autobusu w bramce. Oni tez powinni czesto dochodzic pod pole karne rywala, bo o ile srodek pola Milner-Henderson daje jakos w przodzie, o tyle brak klasycznego defensywnego pomocnika moze skutkowac tym, że Stok spokojnie bedzie sie dostawac pod pole karne rywala. Na srodku obrony w Liverpoolu zagra pewnie Lovren ze Skrtelem, bo tam Rodgers grał w preseasonie, a to nie gwarantuje jakosci i Ci piłkarze czesto prowokuja stresowe sytuacje, które moga tylko nabic wskaźnik rogów. Biorac pod uwage to wszystko jak i czesto wietrzna pogode na Brittania Stadium, która powoduje ze piłka lata gdzie jej sie podoba, stawiam dzisiaj na rozne w tym meczu.

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
Dlaczego uwazasz ze herezje pisze? Nie jestes pierwszym co tak uwaza, ale zawsze okazuje sie ze to jest jakis strzepek co rejestruje sie bo mozna za darmo i kogos shejtowac. Moze powiedz wiecej o sobie to sie zaczne zastanawiac nad soba ale poki co pozwolisz ja juz sie przedstawilem
Jesteśmy na forum bukmacherskim więc moją wizytówką jest to co piszę i mi jeszcze nikt nie zarzucił że piszę głupoty. Z Tobą jest tak co chwile, co sam zresztą przyznajesz więc kwestia kto powinien się nad kim zastanawiać jest w moim mniemaniu oczywistością. Jeśli pytasz dlaczego uważam, że piszesz herezje to kwestionuję również Twoje umiejętności czytania ze zrozumieniem bo w powyższym poście wyjaśniłem. No chyba, że chodzi Ci o kwestie Cecha... Tego się nie da wytłumaczyć bo to po prostu rozkłada na łopatki ale jeśli już muszę to spróbuję. To nie będzie pierwszy mecz Arsenalu z Cechem w bramce, to raz. Dwa, że w każdym z tych meczów zaprezentował się bardzo solidnie a defensywa zdawała się z nim dogadywać. Trzy, patrząc na Twoje &quot;rzeczowe&quot; posty nie jestem pewien czy insynuacje o bycie koniem trojańskim są żartem czy mówisz poważnie. Tego nawet dalej nie komentuję. Przez ostatni okres miałeś niesamowity ból dupy o to że Ospina poszedł w odstawkę a tak na prawdę nie zaprezentował nic szczególnego. Był po prostu solidnym bramkarzem.

Kiedyś skrytykowałeś moją possible 11 Man. Utd. Wczorajsza różniła się tylko tym, że zamiast Di Marii grał Young a mata z Depayem mieli pomieszane pozycje. Co do formacji obronnej powiedziałeś nawet
A jesli Smalling bedzie w skladzie napewo nie wyjda na miejsce wiecej niz 4-3
Nom, tak właśnie wypowiadałeś się o najlepszym zawodniku meczu i ścianie nie do przejścia, która w zeszłym sezonie zaliczyła największy progress. Reasumując, przestań gadać głupoty bo tylko wprowadzasz w błąd tych, którzy szukają tutaj rzeczowych informacji albo usuń konto.

//Żeby nie było wcale nie zachęcam do grania na arsenal gdyż omijam pierwsze kolejki jeśli chodzi o obstawianie.

bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
Arsenal-West Ham
Coquelin kartka TAK
3.00⛔
Unibet

Złapał on w tamtym sezonie w 35 meczach 8 kartek. W meczu o Tarczę złapał także kartkę. Jest on dla mnie niszczycielem w ekipie Kanonierów, typowym chłopakiem od brudnej roboty. Początek sezonu więc może być różnie, nie zdziwi mnie przekonująca wygrana AFC. Jednak myśle,że Młoty będą chciałby za wszelką cenę zmazać plamę po występach w kwalifikacjach do LE, które po prostu odpuścili i moim zdaniem słusznie.

massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Arsenal - West Ham (na żywo)
typ: 2
3.25
✅0:2

Młoty prowadzą do przerwy 1:0 a kurs jest 3.25, po tym co pokazał Arsenal w pierwszej połowie to wątpię żeby to wystarczyło na drużynę z League one. Niedokładność podań i brak zgrania momentami to chyba największa bolączka tej drużyny, jeszcze wczoraj słuchając opinii ekspertów w tv byłem przekonany że ten sam skład,ci sami piłkarze oznaczają jakość i pewność w grze,a tymczasem to wygląda jakby połowa zawodników pierwszy raz grała ze sobą, jeszcze ta sytuacja gdzie Ramsey mógł podać do Debuchiego a oddał marny strzał i nietylko Francuz miał do niego o to pretensje. Piłkarze Wengera myśleli że mają 3 punkty podane na tacy a to co z ich obroną wyprawia Payet to jest poezja, obrońcy tej śmiesznej drużyny sobie z nim nie radzą więc wchodzę w typ na gości na żywo po cudownym kursie

Otrzymane punkty reputacji: +10
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom