>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1. kolejka Premier League [08-10.08.2015]

Status
Zamknięty.
buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP

Sezon startuje za niecałe 2 tygodnie, ale już teraz warto rozpocząć wstępną dyskusję na temat pierwszej kolejki. Na razie mój luźne propozycje przedstawiają się następująco:

Man United - Tottenham
W tym spotkaniu widzę over 2,5 po fajnym kursie 1,90 w Pinnacle. Obie drużyny bardzo overowe w poprzednim sezonie. Na Old Trafford praktycznie co mecz padał over. Tak samo dobre statystyki miał Tottenham na wyjeździe. Jak na razie w obu drużynach za wiele się nie zmieniło jeśli chodzi o bloki defensywne. W United przyszedł Darmian, natomiast w Tottenhamie wzmocniono obronę Alderweireldem, reszta obrony wygląda tak samo jak w poprzednim sezonie, a pamiętamy, że spisywała się ona przeciętnie. W United wciąż niejasna jest przyszłość De Gei, choć na razie wszystko wskazuje na to, że pozostanie. Wg mnie to będzie dobry mecz z wieloma bramkami.

Man United - Tottenham ⛔ 1:0
Typ: over 2,5
Kurs: 1,90
Buk: Pinnacle

Bournemouth - Aston Villa
Wydaje mi się, że ten kurs na Bournemouth jest za niski. Wisienki nie mają doświadczenia w Premier League, nie mają piłkarzy z takim doświadczeniem, może oprócz Boruca i Distine&#39;a. Mogą zaliczyć podobny start sezonu jak rok temu Leicester, czyli grać na euforii po wygraniu Championship, ale może też być zderzenie z zupełnie innym poziomem. Dużo zależeć będzie od transferów jakie oba kluby przeprowadzą. Jak na razie w AV sprzedali dwóch najlepszych zawodników, czyli Benteke i Delpha. Odszedł też filar pomocy - Cleverley. Źle to wygląda i sprawia, że AV jest jednym z kandydatów do spadku. Niemniej jednak 2,00 na beniaminka to trochę za mało, więc no bet.

Everton - Watford
Wygrana Evertonu z beniaminkiem po świetnym kursie. Poprzedni sezon to była tragedia w wykonaniu Evertonu, ale spowodowana grą w LE. Po odpadnięciu z LE grali już na swoim wysokim poziomie i w końcówce sezonu byli jedną z lepiej grających drużyn. Everton powinien w tym sezonie znów wrócić do walki o wysokie miejsca. The Toffees są mocni u siebie i Watford powinni pokonać. Watford to na papierze jedna z najsłabszych ekip i faworyt do spadku. Kurs 1,75 wygląda bardzo dobrze i na pewno spadnie. Normalnie na Goodison Park z beniaminkiem powinno być jakieś 1,40. Poniżej kursy z beniaminkami z czterech ostatnich sezonów. Nie pasują tu jedynie kursy 1,77 i 1,81 z zeszłego sezonu, ale są one efektem tego, że Everton w tym okresie grał beznadziejnie.

1,42
1,77
1,81

1,50
1,32
1,36

1,40
1,36
1,50

1,43
1,58
1,52

Everton - Watford ⛔ 2:2
Typ: 1
Kurs: 1,75
Buk: William.Hill

Leicester - Sunderland
To może być pułapka pierwszej kolejki. Leicester dosyć wyraźnym faworytem, kurs ok. 2,00. Najpierw były spadki z 2,25 na ok. 1,95, a później delikatny wzrost do 2,00, spowodowany zwolnieniem Pearsona i zatrudnieniem Ranieriego. Tu może pójść masówka i mogą być jeszcze spadki. Lisy zagrały koncertowo końcówkę sezonu, ale nie oznacza to, że będą tak samo grać teraz. Pozbyto się Pearsona, który konsekwentnie grał swoje i w końcu przyniosło to efekt. Przede wszystkim zwolnienie Pearsona zniszczy świetną atmosferę jaka panowała w klubie. Leicester i Sunderland posiadają bardzo podobny potencjał kadrowy. Sunderland z Dickiem Advocaatem, który jest dobrym trenerem. Jest szansa na poukładanie tej drużyny, bo od kilku lat z trenerami typu Poyet czy Di Canio zamiast walczyć o środek tabeli, Czarne Koty biły się o utrzymanie. Na razie nic nie stawiam. Być może spróbuję coś w stronę Sunderlandu, ale na razie trzeba poczekać na rozwój sytuacji.

Norwich - Crystal Palace
Ciężko wskazać faworyta. Kursy wyrównane z przewagą na gospodarzy. Norwich powraca do Premier League i są w tej drużynie piłkarze z doświadczeniem. Na Carrow Road zawsze trudno się grało przyjezdnym, problemy miały tutaj też topowe zespoły. Palace może wysoko zajść w tym sezonie. Pardew to dobry fachowiec. W Newcastle pracował pod ciągłą presją i różnie mu się wiodło, w Palace panuje świetna atmosfera i są dobre warunki do pracy. Jest potencjał na środek tabeli, a może nawet na walkę o coś więcej. Teraz kupiono Cabaye&#39;a co jest mega wzmocnieniem. Środek pola Cabaye-Jedinak prezentuje się na papierze bardzo imponująco. W tej chwili dla mnie no bet ten mecz.

Chelsea - Swansea
Nie przychodzi mi nic innego do głowy niż under 2,5. Chelsea w poprzednim sezonie to mega underowa drużyna. W meczach u siebie mieli najwięcej underów w całej lidze. Styl Mourinho to gra na wynik, a 2:0 w pełni go zadowala. Swansea dysponuje dobrą obroną. Traci mało bramek, chociaż w poprzednim sezonie w obu meczach z Chelsea zagrali katastrofalnie i łącznie stracili 9 bramek. Mało też strzelają na wyjazdach.

Chelsea - Swansea ⛔ 2:2
Typ: under 2,5
Kurs: 2,13
Buk: Marathonbet

Arsenal - West Ham
Wygrana Arsenalu, ale przy takim kursie granie tego jest bez sensu. Arsenal mocny u siebie jak zwykle, a West Ham duża niewiadoma. Młoty grają w LE co może odbić się na formie w lidze. Beznadziejnie zagrały z Birkirkarą i awansowały dopiero po karnych.

Newcastle - Southampton
Tu może być niespodzianka w postaci wygranej Newcastle. Southampton zagra w 3. rundzie eliminacji do LE na 3 dni przed spotkaniem z Newcastle, czyli liczę na syndrom pucharów. Polecam też zajrzeć do H2H: http://www.betexplorer.com/soccer/england/premier-league/mutual-matches/?home=p6ahwuwJ&amp;amp;away=WdKOwxDM&amp;amp;where=1. Rok temu udało się Świętym przełamać bardzo niekorzystną serię na St. James Park. Bilans 8-2-1 dla Srok. Newcastle zaliczyło bardzo mizerną końcówkę sezonu, ale z happy endem w postaci utrzymania. Sroki w poprzednim sezonie potrafiły zagrać kilka dobrych meczów z czołówką u siebie, wygrały chociażby z Chelsea. Święci na pewno nie będą mieć łatwo, raz że będą po LE, a dwa że na wyjazdach grają mocno w kratkę - tak przynajmniej było w poprzednim sezonie. Dla mnie 1 DNB lub 1 warte gry, ale na razie tego nie gram, może kurs na Newcastle jeszcze wzrośnie.

Stoke - Liverpool
Tutaj się nie zastanawiam tylko w ciemno idę w stronę Stoke. Ostatni mecz poprzedniego sezonu skończył się pogromem 6:1. Wtedy grałem Stoke +0,25 i over 2,5 i teraz gram to samo. Britannia to bardzo niegościnny teren dla Liverpoolu, który w ostatnich latach wygrał tu tylko raz i to akurat wtedy, gdy w tej drużynie grał Suarez. Pozostałe wyniki to 4 wygrane Stoke i 2 remisy. Stoke to od 2 lat stabilna drużyna z TOP 10, trzymająca solidny poziom. W poprzednim sezonie przegrali u siebie tylko z City i Chelsea, czyli dwoma najlepszymi zespołami, a pozostałe mecze z czołówką albo wygrywali albo remisowali. Liverpool kupił już kilku piłkarzy, którzy być może będą musieli się jeszcze zgrać, żeby zacząć prezentować wysoki poziom. Wzmocnień w obronie jak na razie brak (oprócz Clyne&#39;a), a to jest najsłabsza formacja The Reds. Drugi typ to over 2,5. Mecze z czołówką stoją na bardzo dobrym poziomie i przeważnie oglądamy w nich sporo bramek. Zresztą widać to też po ostatnich wynikach Stoke vs LFC: 6:1, 3:5, 3:1, 1:2. Na razie gram tylko over 2,5.

Stoke - Liverpool ⛔ 0:1 // niestety słaba pierwsza kolejka :kwasny4565:
Typ: over 2,5
Kurs: 2,10
Buk: William.Hill

WBA - Man City
Man City nie jest tak mocny na wyjazdach jak u siebie, a West Brom pod wodzą Pulisa będzie trudny do ogrania. Na tę chwilę no bet.

Zapraszam do dyskusji ????​

Otrzymane punkty reputacji: +12
qn7 159

qn7

Użytkownik
Jako iż jest to mój pierwszy post Witam Wszystkich. W tym sezonie mam zamiar grać głównie spotkania z najlepszej ligi świata - Premier League i mam nadzieję, że typy które będę tu podawał w większości będą wchodziły. Do rozpoczęcia sezonu już niecałe dwa tygodnie, ale przez ten czas sytuacja w klubach może się jeszcze lekko zmienić (transfer czy kontuzja), dlatego ja jeszcze pieniędzy nie stawiam (oczywiście w pierwszych kolejkach i tak nie ma co szaleć ze stawkami), aczkolwiek mam już trzy spotkania na oku, które będę chciał zagrać w treblu :

Norwich - Crystal Palace
Typ: BTTS
Kurs: 1.80
Bukmacher:
bet365✅1:3

Na pewno obie drużyny będą chciały zacząć sezon od wygranej, dlatego spodziewam się w tym spotkaniu otwartego pojedynku, a co za tym idzie ofensywnej gry ze strony gospodarzy jak i gości. W poprzednim sezonie, kiedy to w Crystal Palace zatrudniono Alana Pardewa, to zespół zaczął odnosić dobre wyniki i myślę, że w tym sezonie może być podobnie, gdyż z klubu nie odszedł nikt wartościowy, za to przyszedł wspomniany przez kolegę wyżej Cabaye, który na pewno będzie wzmocnieniem środka pola. Nie ma co ukrywać, że celem &quot;Kanarków&#39; na ten sezon będzie utrzymanie się w lidze, dlatego szczególnie na własnym stadionie trzeba będzie walczyć, strzelać gole i zdobywać jak najwięcej punktów. Dodatkowo obrona &quot;Orłów&quot; w poprzednim sezonie nie wyglądała dobrze, gdyż prawie w każdym spotkaniu tracili minimum jednego gola i to gospodarze też będą chcieli wykorzystać.

Everton - Watford
Typ: 1
Kurs: 1.72
Bukmacher: Bet365
⛔2:2

Gospodarze poprzedniego sezonu nie mogą zaliczyć do udanych, ba można śmiało powiedzieć, że to był dla nich zły sezon, gdyż zajęli dopiero 11 miejsce. Było to spowodowane, między innymi występami &quot;The Toffees&quot; w Lidze Europejskiej. Nie potrafili sobie poradzić na dwóch frontach, jednak w tym sezonie, Everton będzie mógł się w 100% skoncentrować na lidze, gdyż nie będzie występował w europejskich pucharach. Everton posiada na prawdę dobrą kadrę, która ma potencjał, nawet na 5 miejsce, i jestem pewien, że w tym sezonie zajmą miejsce w pierwszej siódemce. Póki co nikt ważny nie opuścił zespołu, natomiast warto odnotować, że do zespołu dołączyli Tom Cleverley, który rozegrał dobry poprzedni sezon w Aston Villi, a także Hiszpan Gerard Deulofeu.

O gościach tego spotkania ciężko mi coś napisać, beniaminek, który jest jednym z głównych faworytów do spadku. Do zespołu dołączyło kilku nowych graczy, pytanie tylko ile czasu zajmie im zgranie ze sobą, poza tym nie są to jacyś świetni zawodnicy. Na pewno Watford będzie walczyć o utrzymanie się w lidze, ale ciężko będzie im uzyskać jakieś punkty z takimi rywalami jak Everton.

Kurs 1.72 jaki oferuje Bet365 na gospodarzy jest bardzo zachęcający, a typ wydaje się dość pewny, kadra, atut własnego boiska, a także chęć zyskania uznania, a także odzyskania zaufania w oczach kibiców za poprzedni sezon to wszystko przemawia za Evertonem.

Otrzymane punkty reputacji: +8
M 22

md93

Użytkownik
Arsenal (-1) // 1.90 bet365⛔0:2

Zacznę typowanie kolejki od Kanonierów, których zawsze lubiłem i których gra zwyczajnie musi się podobać. Zastanawiałem się mocno nad -2 po kursie 3.25, ale na spokojnie, bez zbędnego ryzyka - bo powinno się je sprowadzać do minimum. Dla mnie pewniaczek - wiadomo, czegoś takiego jak pewnie w sporcie nie ma, ale tym razem inaczej być nie może. Każdy się śmieje, że Arsenal wiecznie 4 miejsce bla, bla, bla. Sezon 14/15 zakończyli w TOP3, a prawda jest taka, że cały sezon zmagali się z licznymi kontuzjami. Teraz nadszedł czas na Arsenal, takie jest moje zdanie. Co prawda jest na napadzie grający z sezonu na sezon co raz lepiej Giroud + Welbeck, ale nadal brakuje mi napadziora klasy światowej. Zastanawia mnie cały czas, czy Papcio wpadnie na pomysł, żeby Theo zaczął grać na szpicy jak kiedyś zrobił to z Thierrym. W tamtym sezonie długo leczył się właśnie Theo i Ozil. Obaj potem nie mogli już trafić za bardzo z formą. Tym razem jest zupełnie inaczej. Obaj w każdym meczu przed sezonem prezentują rewelacyjną formę. Praktycznie w każdym spotkaniu Ozil to MOTM. Theo dużo punktuje, do tego nie można zapomnieć o genialnym Alexisie, który poprosił Arsene Wengera o skrócenie urlopu, ponieważ chcę wrócić wcześniej i pomóc walczyć drużynie! To jest dopiero charakter. Według mnie wyrasta gwiazdor i Kanonier pełną gębą. Do zespołu dołączył Cech, który zagrał 2 mecze i zdobył już 2 trofea. Arsenal zagrał 4 mecze przed startem sezonu, a przed nimi mecz o tarczę z Chelsea! Te 4 mecze, to rewelacyjne wyniki; 4:0 z jedenastką Singapuru, później zwycięstwo 3:1 z Evertonem, aż 6:0 z Lyonem i na koniec 1:0 z Wolfsburgiem. Mógłbym się rozpisywać i rozpisywać na temat Arsenalu, ale co za dużo to nie zdrowo. Krótko - wyrasta zgrany zespół, z wspaniałym i zdecydowanie najbardziej doświadczonym w BPL na chwilę obecną trenerem. Ofensywa: Wilshere, Ramsey, Sanchez, Ozil, Giroud, Welbeck, Cazorla. Spekuluje się na temat transferu Benzemy. Potencjał jest ogromny, a Arsenal uwielbia grę ofensywną i kombinacyjną. Teraz trochę o West Hamie. Co oni robią w sparingach i LE ja się pytam?! Awans po karnych z Brakiki, remis z Charltonem między innymi. Oni się tam zajadą, bo rozegrali już 8 meczów przed sezonem. Kusi bardzo zagranie -2, ale na spokojnie, bo to pierwsza kolejka, leci -1.

BTS Stoke - Liverpool // 1.80 bet365⛔0:1

Tutaj krócej. Każdy pamięta 1:6 The Reds w tamtym sezonie. Teraz to będzie jednak zupełnie inny zespół. Bardzo dobre transfery. Czuję, że Milner, Coutinho i Firminho będę naprawdę konkretnie ciągnęli ofensywę. Do tego Benteke, który wydaje się być brakującym ogniwem. Kto wie, może będzie to wypał jak Suarez? Do tego mają przecież Sturridga, nieobliczalny mimo wszystko Mario, Lambert, Markovic. Naprawdę podobają mi się transfery i wizja Rodgersa pomimo tego, że tamten sezon to był katastrofa. Fajnie, że Henderson został kapitanem, naprawdę mu się należało. Clyne to bardzo solidne wzmocnienie obrony. Jeżeli chodzi o Stoke, to tam się powoli robi zaciąg z Barcelony. Przed chwilą przeczytałem, że Affelay ma przejść testy medyczne. Duży wpływ na ten typ ma przede wszystkim wynik z tamtego sezonu oraz fakt, że Stoke zagra u siebie. Wiadomo, że to ciężko teren, mocno wieje, wielu potentatów traci tam punkty. Dla mnie btsik.

Otrzymane punkty reputacji: +5
buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP

Newcastle - Southampton

2 tygodnie temu pisałem tak:
Newcastle - Southampton
Tu może być niespodzianka w postaci wygranej Newcastle. Southampton zagra w 3. rundzie eliminacji do LE na 3 dni przed spotkaniem z Newcastle, czyli liczę na syndrom pucharów. Polecam też zajrzeć do H2H: http://www.betexplorer.com/soccer/en...KOwxDM&amp;amp;where=1. Rok temu udało się Świętym przełamać bardzo niekorzystną serię na St. James Park. Bilans 8-2-1 dla Srok. Newcastle zaliczyło bardzo mizerną końcówkę sezonu, ale z happy endem w postaci utrzymania. Sroki w poprzednim sezonie potrafiły zagrać kilka dobrych meczów z czołówką u siebie, wygrały chociażby z Chelsea. Święci na pewno nie będą mieć łatwo, raz że będą po LE, a dwa że na wyjazdach grają mocno w kratkę - tak przynajmniej było w poprzednim sezonie. Dla mnie 1 DNB lub 1 warte gry, ale na razie tego nie gram, może kurs na Newcastle jeszcze wzrośnie.
Niestety nie sprawdziły się moje przypuszczenia, że kurs na Newcastle urośnie, jest wręcz przeciwnie i zaczęły się duże spadki u wszystkich buków. Było 3,10, a jest 2,88. Southampton dziś mierzy się z Vitesse w LE. Pierwszy mecz to 3:0, tak więc Southampton pojechał do Holandii odbębnić mecz. Spodziewałem się gorszego składu, a tymczasem Koeman wystawił dosyć mocną jedenastkę. To jest bardzo dobra informacja w kontekście typu na Newcastle. Stawiam przeciwko Southampton, licząc na &quot;syndrom pucharów&quot;, który co roku dopada angielskie drużyny. Oczywiście warto przypomnieć H2H, które dla Southampton jest miażdżące:

Newcastle - Southampton ZWROT 2:2
Typ: 1 DNB
Kurs: 2,04
Buk: Pinnacle

Będą jeszcze może 2 typy, ale nie ma się co spieszyć, bo tendencja jest wzrostowa.

emjuemju 19

emjuemju

Użytkownik
Norwich - Crystal Palace
Typ: 2
Kurs: 3.01
Pinnacle
✅✅✅
Taki kurs, że nie można było nie zaryzykować mimo pierwszej kolejki. Crystal nie zwalnia tempa z poprzedniego sezonu
Ja zaryzykuje w stronę Palace. Wiele wskazuje na to, że mecz będzie zacięty. Gospodarze chcieliby zacząć sezon w najwyższej klasie rozgrywek od zwycięstwa, gdyż startują na swoim stadionie. Jednak...mam nadzieję, że się nie myle, Crystal Palace jest na fali wznoszącej. Bardzo podobała mi się ich gra w poprzednim sezonie, gdzie bez skrupułów stawiali twardy opór każdemu, grając przy tym piękna technicznie piłkę. Goście maja za sobą dobry rok, nie powinni obawiać się teoretycznie słabszych drużyn. Dodatkowo niesamowicie podoba mi się transfer Cabaya. Licze, że pomocnik będzie jeszcze lepszy niż za czasów gry w Newcastle. Największe ryzyko w każdym z tych męczy stanowi fakt, że jest to pierwsza kolejka, ale kto nie ryzykuje ten nie je. Może zdarzyć się wszystko, nawet nudny remis, chociaż jest to watpliwie przy ofensywnym nastawieniu przyjezdnych. Powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +3
brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Popieram i również gram typy na Everton ⛔ i BTTS w meczu Norwich vs. CP ✅. Jak dla mnie dwa typy, które powinni wejść. Analiz do tego już nie będę pisał jednak Everton w zeszłym sezonie nie grał źle. Teraz nie muszą się przejmować LE, więc powinni roznieść Watford, które moim zdaniem jest najsłabszym beniaminkiem. Mecz Norwich z Palace będzie otwarty. Obie drużyny powinno się fajnie oglądać w tym sezonie. Norwich u siebie będzie musiało punktować, więc i bramki będzie strzelać a Orły mają taką siłę ofensywną, że coś także ukłują.

Chelsea vs. Swansea
Typ: Swansea under 1.5 gola ⛔
Kurs: 1.15/betclic

Niby kursik strasznie niski ale jak dla mnie to pewniak. Wejście tego typu oscyluję gdzieś w 95% jak dla mnie.Nie od dziś wiadomo, że drużyny trenera Mourinho tracą mało bramek. Siła zespołu z Stamford Bridge jest wielka jednak strzelenie przez nich gola zmienia ich styl na bardziej defensywny. Do tego Swansea to raczej nie jest zespół, który jest wstanie strzelać dużo bramek na wyjeździe. Co prawda w zeszłym roku strzelił 2 gole w meczu z Chelsea jednak teraz nie pozwoli im na takie coś. Do tego Courtois w bramce to dodatkowa jakość. Warto także wspomnieć, że Chelsea przegrała z Arsenalem 1-0 i raczej nie może sobie pozwolić na kolejny słabszy mecz. Także wydaję mi się, że zagranie under 1.5 gola Swansea jest dobrym typem na podbitkę.

bykuwodzu 839

bykuwodzu

Użytkownik
Arsenal jutro napewno bez Alexisa Sancheza a Southamptoon nie powinien jechac trener na mecz do Newcastle bo sie przewrocil pechowo w Arnhem
http://www.polsatsport.pl/Wiadomosc/po/Powazna-Kontuzja-Trenera-Southampton/index.html
Oczywiscie rowniez nie zagra Wilshere. Biorac pod uwage rezerwy West Hamu w pucharze w Europie zaczyna sie robic ciekawie, choc z West Hamem Arsenal od jakichs 10 lat wygrywa.
Pewnie bedzie bicie glowa w mur do 89 minucie i jakies wymeczone 2-0 w koncowce

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Louis van Gaal na konferencji powiezdiał, że David de Gea nie zagra z Tottenhamem. Daje mu to do myślenia, czy chce odchodzić czy nie chce, też wolałbym wiedzieć kto będzie numerem jeden w tym sezonie, bo jeżeli chce iść to droga wolna... Z wielkim żalem, ale takiej postawy nie powinno się w Man.Utd tolerować, Ferguson takich delikwentów od razu kasował i sprzedawał. Wiem, że De Gea jest kozakiem i mam nadzieje, że zostanie, że do żadnego Realu nie pójdzie, ale może to też więcej media nagłaśniają tę sprawę z rzekomym transferem i żyją tym niż jest naprawdę.
Tak więc jutro w bramce MU ma zadebiutować Sergio Romero. Jest to dobry bramkarz, w reprezentacji ostatnio grał co prawda więcej niż w klubie, ale renomę ma. W Monaco nie przekonał trenera, w Sampdorii jak grał spisywał się swietnie, ale Mihajlović wracał ciągle do Viviano nie wiedzieć czemu..

Dużą niewiadomą natomiast jest dla mnie skład jaki może LvG jutro wystawić w polu. Jak sam podkreślał na konferencji jest to nowa sytuacja, że nikt nie jest kontuzjowany, co w poprzednim sezonie było rzadkością. Jedynie Rojo odpoczywa jeszcze i jutro go nie zobaczymy.

Mozliwości jest mnóstwo, kilku piłkarzy jak Blind może zagrać na kilku pozycjach.
Valencia czy Darmian? Blind czy Shaw? Smaiilling czy Jones?
W pomocy też kłopot bogactwa, jak bywało, że nie miał kto grać w środku pola tak teraz jest przesyt i nie wiem którzy są pewni gry... Jedynie w ataku wiadomo, że Rooney na szpicy ;)

No, ale zawsze można pospekulować jaki to ja bym skład wystawił na jutrzejszy mecz. Coż, zabawić się w bossa, zawsze fajna sprawa hehe.

Romero - Valencia, Smailling, Jones, Shaw - Carrick, Schweinsteiger - Young, Ander Herrera, Depay - Rooney

Mam nadzieję, że te transfery pomocników nie zepchną pozycji Andera Herrery na margines...Byłoby niezwykle szkoda bo on ma to coś, poza tym Juan Mata mnie nie przekonuje póki co, brakuje mu ustabilizowania formy, miał genialne mecze i słabe.

Sam mecz może i zagadka, ale akurat na Old Trafford w poprzednim sezonie było trudno każdemu chociaż zaczęli od falstartu ze Swansea, to teraz nieco z innego pułapu jakby przystępują, przynajmniej mam taką nadzieję.
Ja tam widzę wygraną Man.Utd @1,65 b365, ale czekam z graniem na LIVE ;)
✅✅1:0

Otrzymane punkty reputacji: +32
william-hill 27

william-hill

Użytkownik
Oferta Specjalna na mecz Manchester United vs Tottenham w WilliamHill:
Manchester United wygra mecz po kursie 3.00!

Regulamin promocji:
  1. Promocyjny kurs będzie dostępny sobotę od 13:00 czasu polskiego.
  2. Maksymalna stawka zakładu 10 GBP / 10 EUR
  3. Tylko zakłady pojedyncze.
  4. Przyjmiemy 50 000 zakładów na ten rynek (kto pierwszy ten lepszy).
  5. Dostępne zarówno online jak i w punktach naziemnych.
  6. Jeden zakład na jedno konto gracza.
  7. Wygrana nie podlega żadnym wymaganiom obrotu.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik

W końcu rusza najbardziej prestiżowa, najbogatsza i najbardziej wyrównana liga świata, a to zapewnia nam masę niespodzianek.
Tam gdzie zaznaczyłem kursy kolorem czerwonym tam widzę value, a czemu? Po prostu: taka liga. Jak pokazują poprzednie sezony tam gdzie były wysokie kursy ponad 10 to faworyci wcale nie masakrowali swoich przeciwników tylko wygrywali 1 bramkową zaliczką - czyli polecam grać tutaj handi na dogów.
Manchester United - Dużo szumu w okół transferów i znowu się może okazać jedna wielka kupa. Tottenham to zespół ze ścisłej czołówki tej ligi. Ja się nie zdziwię jak Koguty wygrają na OT. Jak już wyżej typują sami bukmacherzy zwycięstwo United to trzeba grać oczywiście odwrotnie. ????
Tottenham +1 azjatycki handicap 1,76 ▶ 1:0
Watford - Od początku zapewne wjadą na pełnej k***** by utrzymać się w tej lidze i łapać punkty. Everton w poprzednim sezonie moim zdaniem rozczarował wielu kibiców tego klubu.
Watford +1 azjatycki handicap 1,74 ✅ 2:2
Chelsea - Pokazali się w niedzielę przegrywając puchar. Mało nowych zawodników, może są już wypaleni? Mourinho nigdy nie naciskał na wysokie wyniki, handicap w drugą stronę jak najbardziej.
Swansea +1,5 azjatycki handicap 1,74 ✅ 2:2
To samo z pozostałymi dwoma meczami, WBA od zawsze potrafiło zatrzymywać najlepsze kluby z czołówki gdzie niezwykle ciężko im się grało. City? Szejki wydają coraz to większe pieniądze na transfery, a jak to będzie z wynikami? Zobaczymy.
WBA +1.75 azjatycki handicap 1,78 ✅ 0:2 @Edit: Daje edit po meczu The Blues, czyli pewnie Arsenal wygra jutro wysoko, bo limit niespodzianek się skończył w sobotę moim zdaniem. Zresztą Arsenal w tym sezonie już wygrał Tarczę Wspólnoty więc motywację piłkarze mają dodatkową. Przewiduję wynik 3:0 lub 4:1.
@Edit II: Po meczu edit, a jednak nie trzeba było kombinować. Wszystko zgodnie z planem, kurs 10 by był trafiony nawet z handicapem by weszło. :cool:

West Brom +1 azjatycki handicap 1,75 0:3 ⛔ @Edit: Łap to!
Pinnacle wszystko :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +8
R 167

realny

Użytkownik
Skąd tu taki entuzjazm co do Evertonu? Skład gospodarzy nieco okrojony. Jak na pierwszy mecz sezonu beniaminek może tu sprawić niespodziankę.

jokerbos 53

jokerbos

Użytkownik
Chelsea vs Swansea City (+1.5) @1.740 50.00 ✅37.00
Chelsea/Swansea City (Under 2.5 i 3) @1.813 ⛔50.00 40.65

Jak tylko to zobaczyłem od razu zechciałem to zagrać. Typy grane bardziej intuicyjnie. Oba zakłady za małą stawkę, gdyż to pierwsza kolejka i nie wiadomo, czego naprawdę się spodziewać. Grę Chelsea trochę widziałem w meczu z Fiorentiną, mieli ogromne problemy ze skutecznością, a widziałem, że się starali. Brak skuteczności potwierdzają inne ostatnie mecze sparingowe. Nie przekonują mnie. Chelsea nawet w formie słynęła z minimalizmu, teraz są bez formy (moje zdanie). Swansea zapisała się w mojej świadomości jako drużyna, która nie daje się gromić. Zdziwiłbym się gdyby przegrali ten mecz więcej niż jednym golem. W zeszłym sezonie zdarzyło im się to 5 razy na 20 meczów wyjazdowych i wątpię, aby zdarzyło im się to teraz w pierwszej kolejce z tak niemrawą ostatnio Chelsea. Przy okazji Chelsea traci mało goli u siebie, stąd zagrałem także under.
Jak by co, to brałem pod uwagę, wyniki z zeszłego sezonu 5:0 i 4:2 dla Chelsea, ale jakoś to lekceważę, nie czuję aby teraz miało się to powtórzyć.
Myślę też o graniu jakiegoś handicapu przeciwko Manchasterowi United, ale nie wiem czy się zdecyduje już w pierwszej kolejce. Uważam, że to będzie wielki niewypał w tym sezonie, czas pokaże.

mediapunta 141

mediapunta

Użytkownik
Manchester United - Tottenham
over 2.5 @ 1.80 ⛔ | bet365
Rooney strzeli @ 2.00 ⛔ | bet365

Sezon 15/16 Premier League rozpocznie się spotkaniem na Old Trafford - drugim z kolei (po Etihad) najbardziej overowym stadionie w poprzednim sezonie.

W bramce Czerwonych Diabłów zabraknie Davida de Gei. Romero bronić potrafi, ale nie jest geniuszem, poza tym brak mu jeszcze zgrania z linią defensywy, natomiast De Gea nie bez przyczyny wybrany został najlepszym piłkarzem zespołu w poprzednim sezonie. Jego brak, przynajmniej na początku sezonu, powinien być zauważalny. Van Gaal przy okazji wykluczył też występy Schweinsteigera i Rojo, w ich miejsce powinni wystąpić odpowiednio Schneiderlin i Darmian.

W ubiegłym sezonie Tottenham stracił 53 gole (gorsi pod tym względem byli tylko Leicester, Newcastle, Aston Villa i QPR). Skład, który wystawi jutro Pochettino będzie praktycznie taki sam, jak w poprzednim sezonie, jedyna zmiana to Alderweireld, który ma wprowadzić więcej spokoju w linii obrony. Potencjał ofensywny Kogutów z pewnością wystarcza, aby strzelić gola na Old Trafford. Przewiduję, że żadnemu z zespołów nie uda się zdominować środka pola, a gra będzie szybka i obfitująca w sytuacje bramkowe.

O sile United w tym sezonie stanowić będzie Depay, który postanowił udźwignać numer-legendę i poprosił klub o koszulkę z siódemką na plecach, oraz naturalnie Rooney. Ta dwójka powinna pokazać swoją siłę już jutro. Po nieudanych eksperymentach w zeszłym sezonie, Van Gaal postanowił powrócić do ustawienia z Rooneyem na pozycji wysuniętego napastnika. Tu ciekawa statystyka - wśród obecnie grających w Premier League piłkarzy Wayne Rooney jest rekordzistą pod względem goli na inaugurację sezonu. Widać też, że leży mu rywal z White Hart Lane (10 goli w 15 spotkaniach), poza tym podchodzi do większości stałych fragmentów gry, stąd za nieco mniejszą stawkę stawiam gola kapitana United.

lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
Ave cezar !

Z reguły jeśli już udzielałem się w działach były to analizy tenisowe, natomiast nie mogę sobie odmówić skrobnięcia paru zdań od siebie na inauguracje BPL.

Co ciekawsze typy zostały już trochę rozpisane, dorzucę natomiast coś na temat kilku jak to widzę.

Na pierwszy ogień idzie mecz Everton v Watford.
Gospodarze po słabym sezonie, zmian kadrowych niewiele. Warte odnotowania odejście Longa, Alcaraza i Distina, podpisani Cleverley i Deulofeu. Jednym słowem bieda. Niepewny występ kilku ważnych ogniw - Stones, Mirallas, Lukaku, wyżej wymieniony Deulofeu, McGeady, Besic, Pienaar (chociaż ostatnia dwójka to już nie taka wielka strata).
Dodajmy to tego fakt że to pierwsza kolejka, przeciwnikiem waleczny beniaminek z Watford, dla którego każdy mecz może okazać się walką o życie i każdy punkcik będzie bardzo cenny.
Na chwile obecną zwycięstwo Evertonu stoi po 1.72 na bet365 i moim zdaniem nie ma tutaj żadnej wartości dodatniej. Odradzam granie tego spotkania, bo ani 1 ani X2 nie jest tutaj dobrą opcją. Są lepsze mecze do gry, a tutaj warto po prostu prześledzić początek sezonu w wykonaniu za równo The Toffees jak i Watfordu. NO BET Everton 2 : 2 Watford - solidne minięcie betu ????

To tyle jeśli chodzi o to czego nie grać, skupmy się na tym co zagrać warto.
Leicester vs Sunderland
Zacznijmy od nowych twarzy w obu ekipach, do drużyny czarnych kotów zawitał Lens z Dynama Kijów, Koboul z Tottenhamu, Matthews z Celtiku oraz Coates z Liverpoolu, a z klubu odeszli Wickham oraz mój ulubieniec Anthony Reveillere. A co słychać u Lisów ? Nowy menager Claudio Ranieri, Okazaki, Huth, Kante to moim zdaniem najciekawsze twarze, zrezygnowano z paru nieznaczących piłkarzy, trzon zespołu został bez zmian.
Co w tym meczu moim zdaniem warto zagrać ? Obie drużyny strzelą gola - TAK @ 1.9 bet365. Potencjał w ofensywie moim zdaniem spory u obu ekip, kilku naprawdę fajnych i ciekawych grajków. Ulloa, Nugent, Kramaric i nowy nabytek Okazaki powinni narobić troche szumu, z drugiej strony Fletcher, Defoe, Giaccherini, Buckley, Rodwell, Lens, czy też Larsson. Martwią mnie trochę wyniki z obu spotkań ubiegłego sezonu 0:0 / 0:0, natomiast myślę że ta tendencja się nie utrzyma i zobaczymy dość ciekawe spotkanie z co najmniej dwoma golami, po jednym dla każdej z ekip.

Ostatnie spotkaniem na sobotę na jakie postawię trochę gotówki to Norwich vs Crystal Palace.
Tutaj podobnie jak wyżej gram [color=lime&quot;[color=&quot;lime]]Obie drużyny strzelą gola - TAK[/color] @ 1.83[/color] bet365. Kurs delikatnie niższy, ale i szanse na powodzenie zakładu uważam za wyższe. Tutaj już krócej, bo strasznie długo idzie mi to pisanie.
Do drużyny gościu dołączyli Wickham, Bamford, McCarthy i co najważniejsze bardzo wysoko przezemnie ceniony Yohan Cabaye który uważam że słusznie wraca na wyspy. Nie będą mogli wystąpić Chamakh i Campbell, ale dodajmy do tego Bolasie, Jedinaka czy Zahe i powinno być dobrze. Podoba mi się ten zespół i mam nadzieje że zagrają niejeden dobry mecz w tym sezonie. Co u Norwich ? Głownie Dorrans, Mulumbu, Brady i Wisdom. W ofensywie doświadczony Cameron Jerome, Ricky van Wolfswinkel i Gary Hooper, nie zagra Kyle Lafferty. Zapowiada się ciekawe spotkanie dwóch drużyn najprawdopodobniej ze środkowo- dolnej części tabeli, lepiej prezentuje się moim zdaniem Crystal, natomiast handicap w postaci swojego boiska posiada Norwich i również upatruje w tym meczu przynajmniej po jednym golu dla obu ekip.

Co na sucho ? Zgadzam się z Szakalem odnośnie grania czegoś w stronę WBA i West Hamu, ale o tym szerzej może jutro.

powodzenia !

Otrzymane punkty reputacji: +30
ajgro 55

ajgro

Użytkownik
Cóż a ja sądzę, że nie ma co się pchać w granie w stronę West Hamu niestety. Byłem na 3 meczach pre-seasonu w tym dwóch Ligi Europy i wiadomo niby była część chłopaków z Akademii ale niestety Młoty strasznie się męczyły. Jak popatrzeć na te przygotowania to wyniki szału nie robią: skromna wygrana z Norwich 1:0, Southend 3:2, męczarnie z Maltańczykami w lidze Europy, remisy z Charltonem i Peterborough, porażki z Colchester, Werderem i Astrą. W dodatku nowy trener nowa filozofia, Bilić potrzebuje czasu żeby poukładać tą drużynę i na pewno musi jeszcze ją wzmocnić. West Ham bez siły ognia: Valencia wypadł na 12 tygodni, Carroll ciągle kontuzjowany, Reid i O&#39;Brien prawdopodobnie też spotkanie zobaczą z trybun, a Jenkinson nie może grać bo Arsenal zastrzegł sobie podczas jego wypożyczenia, że nie może zagrać przeciwko The Gunners. Na prawej obronie zagra pewnie młody Burke więc nie spodziewałbym się po nim cudów, dodać do tego Ogbonne, który dopiero co przyszedł i już zdążył zaliczyć swojaka i mamy mieszankę wybuchową, przy której Walcott, Oxlade i Ozil i spółka mogą sobie zrobić strzelaninę. Dorzućmy do tego jeszcze, że Arsenal wygrał ostatnie 10 meczy przeciwko West Hamowi i nie ma co mówić ma o wiele bardziej zgrany zespół z większą ilością jakości, dlatego na ten mecz gram:

Arsenal (-1) - 1.83 Bet365⛔0:2

Dziwi mnie, że nikt nie wspomina o meczu Bournemouth - Villa. Moim zdaniem kurs na beniaminka mocno przesadzony, widać bukmacherzy myślą, że odejście Benteke do Liverpoolu zabije Aston Ville. Jak dla mnie to ta drużyna może być niespodzianką tego sezonu. Nie mówię tutaj, że będą bić się o europejskie puchary, ale na pewno będą w stanie urwać parę punktów faworytom. Drużyna Boruca będzie debiutowała w Premier League przed własną publicznością, skład mocne przebudowany było parę wzmocnień ale umówmy się, Tomlin, Gradel, Mings, Atsu to są nazwiska kompletnie nowe w Premiership. Okej jest doświadczony Distin, ale gość najlepsze lata ma już za sobą, a tych ma nie mało bo 37... W dodatku jak to każdy świeżak muszą zapłacić frycowe. Villa sprzedała Benteke, ale za kasę za niego sprowadziła Richardsa i Sinclaira z City, Ayew i Gueye którzy wyróżniali się w Ligue 1. Sinclair błyszczy w sparingach bo strzelił już 4 bramki w tym w ostatnim meczu przeciwko Forest, Hat-tricka. W okresie przygotowawczym obie drużyny głównie remisowały i początek sezonu wiadomo zawsze wielka niewiadoma, ale tutaj myślę, że kurs na zakład:

Remis lub Aston Villa - 1,85 bet365 ✅0:1

jak najbardziej do zagrania.

massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Harry Kane strzeli
3.0⛔
Bet365

Jeśli ktoś ma strzelić gola w tym meczu to jest nim młody Anglik, jest obecnie najlepszym angielskim napastnikiem i pierwszą opcją w ataku u Pochettino, w poprzednim sezonie w samej lidze strzelił 21 goli, poza tym chyba nie muszę nikomu przedstawiać jego sylwetki. Jest to mecz otwarcia, gospodarze są faworytem ale nie aż tak żeby goście nie mieli im zagrozić, co za tym idzie są spore szanse na ofensywny mecz i kilka goli. W bramce United ma zagrać Romero, w obronie Darmian, dwa letnie nabytki Van Gaala, liczę na to że defensywa klubu z Old Trafford nie jest jeszcze na tyle poukładana żeby skutecznie zablokować Kogutom dostęp do bramki.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Manchester United - Tottenham United
-2X Totki @ 2,35 Unibet ⛔ / Smalling - mur nie do przebicia dziś ;)
1 kolejka, najlepszej ligi na świecie zacząć czas! Od razu na pierwszy ogień idzie szlagier w Manchesterze. Co za tym idzie? Kapitalne emocje i naszpikowane akcje i mnóstwo sytuacji bramkowych. Manchester gra u siebie więc kursy na ich win, są lekko przesadzone i moim zdaniem dzisiaj po dłuższej przerwie to oni będą mieć problemy z łatwą przeprawą w tym meczu. Rooney i spółka na pewno mają niedosyt z meczami Kogutów. Bo i oni sobie radzą bardzo solidnie na ich terenie. Potrafią wygrać, a nawet dominować na boisku. Trzeba jednak przyznać że Totki mają też spory potencjał. W szczególności w ataku. Kane w tamtym sezonie bił rywali o klasę wyżej jak tylko mu się żywnie podobało. Sporo bramek na jego koncie. Dzisiaj na pewno da się we znaki defensywie United. Stawiam bezpiecznie z podpórką na Kogutów bo myślę że po tak dłuższej przerwie to Manchester nie zdominuję w całości rywala i jeszcze dzisiaj nie ustrzeli pierwszych kompletu punktów.
Robson// Ale co to za karykatura analizy? Przecież to bełkot z którego nic nie wynika, mnóstwo jakichś zdań, które nie maja sensu. Takich rzeczy nie potrzebujemy w dziale...
Oj Robson Robson, bełkotem nazywasz bo ktoś stawia przeciwko Twojemu klubu - przyjmij to na klatę ;) napisałem swoje obiekcje i nie zdziwię się jak United dziś zagra tylko zachowawczo, a nie od razu rzuci się po 3pts.
Robson// Mam gdzieś co kto stawia, ale podaj jakieś argumenty czy coś przemawiające za typem, bo jak Ty uargumentowałeś ten typ? czytałeś w ogóle te wypociny? Nic z nich nie wynika, a zdania poskładane są bezsensowne i słowa podobierane jakoś na odwal się. Zreszta nie mam czasu na taką dyskusję... potem skasuje to. Chyba, że poprawisz
Tragedia ???? i tak wiem że nie potrafisz się jak widzę pogodzić jak ktoś napiszę coś innego niż chcesz na swój united, ale cóż bywa.
OK, poprawie się ????
ARGUMENTY:
Tottenham ma patent na United. Już wiele razy pokazywali, że potrafią z nimi grać na ich terenie. &lt; argument.
United pierwsze kolejki nie gra od razu z pełnym impetem i nie rzucają się od razu po 3pts, mimo że cel każdy team w lidze ma jasny. Wygrać i złapać 3 oczka. Chyba nie muszę przypominać jak to było w tamtym roku na którym miejscu byli także po kilku kolejkach. &lt;argument.
Nie dzisiaj i nie z Kogutami.
Pierwsze kolejki rządzą się swoimi prawami i tutaj też będziemy świadkami, jak United po przerwie wakacyjnej gra zachowawczo. Mimo, że tam wygrał z Barceloną i z innymi ekipami, ale to jest Premier League tu nikt się nie oszczędza.
Nie twierdzę, że United nie jest lepszy bo jest (niestety) ale uważam że dzisiaj nie odsłonią wszystkich swoich kart i zagrają bardziej statycznie. &lt;argument.
Koguty, jak mówiłem umieją grać na ich terenie i na pewno nie ustawią autobusu pod bramką i nie będą czekać na błędy rywala, bo i swoje też zrobią. Nie będą bierni a na pewno swoje okazje też będą mieli. Dlaczego? Dlatego że ich team i skład jest również mocny i mogą walczyć spokojnie o TOP4.
Co z tego że United się wzmocnił, czasem nowy zawodnik potrzebuję kilku meczy, kilku tygodni żeby się wdrożyć. Cóż próbujemy. Pograłem Totki 2X i nie żałuję.
/ A teraz pewnie skasujesz... ;) bez odbioru.

Otrzymane punkty reputacji: +14
bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
Manchester United-Tottenham

Sędzią Moss. W ubiegłym sezonie gwizdał w 37 meczach we wszystkich rozgrywkach w Anglii. Pokazał 142 żółte i 9 czerwonych. United gwizdał 3 razy: ligowe potyczki ze Stoke (6 kartek), z Tottenhamem (6 kartek) i z Cambrigde w FA CUP (bez kartek).

Dziś będzie ciśnienie i myślę,że United złapie kartki. Kurs na powyżej 1.5 kartki w Unibet to 1.72. Ja skupie sie na zawodnikach i tak najbardziej przekonuje mnie Blind. Oglądałem mecze przedsezonowe i Blind nie przekonywał, dziś może złapać bo skubany tak się zapędza do przodu,że miazga. Dla mnie bez sensu wybór ale mniejsza w to.

Blind kartka tak 4.25 Unibet⛔

Dodatkowo ciekawie wyglądają kursy na kartki dla Smallinga (7.00), będzie musiał asekurować Blinda.

Mecz będzie ciężki i obawiam się o korzystny wynik dla Diabłów. Ja atakuje kartkę dla Blinda!

larkspur 465,5K

larkspur

Użytkownik
1 kolejke w Premier League zainaugurują na Old Trafford piłkarze Manchesteru United oraz Tottenhamu. W poprzedni obydwie ekipy ukończyły na sąsiednich pozycjach Manchester Utd był czwarty, dzięki czemu drużyna Louisa Van Gaala będzie mogła zagrać w eliminacjach do Ligi Mistrzów, natomiast Tottenham piąty, wiec zagrają w fazie grupowej ligi Europejskiej.
Van Gaal porobil gruntowne porzadki w zespole. Czerwone Diabły zagrają w nowym sezonie w istotnie przebudowanym składzie, przede wszystkim zespół opuścił Di Maria, który zadebiutuje wkrótce w barwach PSG, z kolei Rafael zasilił szeregi inne francuskiego klubu Olimpic Lyon. Do zespołu przyszli za to środkowy pomocnik Bayernu Bastian Schweinsteiger, lewoskrzydłowy Memphis Depay z PSV, jednak najdroższym zakupem był kupiony z Southampton defensywny pomocnik Morgan Schneiderlin Van Gaal zakupil takze obrońce Torino Matteo Darmiana, a zupełnie za darmo z ligi włoskiej przyszedl bramkarz Sergio Romero. Na Old Trafford wraca Javier Hernandez Chicharito, który był wypożyczony do Realu.
W drużynie prowadzonej przez Mauricio Pochettino również sporo zmian odszedł do Napoli obrońca Chiriches, do Aston Villa ma być wypożyczony Emmanuel Adebayor, któremu za rok i tak się kończy kontrakt z Kogutami. Również bliski odejścia jest Aaron Lennon, który ostatnio trenował z rezerwami. Do drużyny przyszli za to Toby Alderweireld belgijski obrońca grający w ostatnim sezonie w Southampton, inny defensor Austriak Kevin Wimmer, Kieran Trippier z Burnley.
W meczach sparingowych piłkarze Manchesteru Utd grali w kratkę, w turnieju ICC min. wygrali z Barceloną 3:1 ale przegrali z PSG 0:2.
Tottenham w niedawno rozegranym AUDI CUP przegrał z Realem Madryt 0:2, a następnie pokonał AC Milan 2:0 .
W poprzednim sezonie w Londynie padł bezbramkowy remis, natomiast w rewanżu United łatwo wygrali u siebie 3:0.
Podsumowujac , jest to pierwszy mecz nowego sezonu i ciezko doszukac sie tutaj murowanego zwyciezcy. Mimo tych porzadnych wzmocnien przez Van Gaala wcale nie gwarantuje nam to pewnego zwyciestwa United. Po kursach widze ze Tottenham jest nie doceniany wystawiac kurs grubo ponad 5.00 , ja polecam zagrac gola gosci.
Tottenham strzeli - @1.57 - Bet365 ⛔

a takze dla lepszego ogladania - rzut rożny w pierwszych 10min - @1.57 - Bet365

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik

United pierwsze kolejki nie gra od razu z pełnym impetem i nie rzucają się od razu po 3pts, mimo że cel każdy team w lidze ma jasny. Wygrać i złapać 3 oczka. Chyba nie muszę przypominać jak to było w tamtym roku na którym miejscu byli także po kilku kolejkach. &lt;argument.
&lt;argument.
&lt;/argument.
&lt;/argument.
Mają niby jakieś magiczne założenie żeby broń boże nie wygrywać w pierwszych kolejkach ? Jesteś o krok od stwierdzenia, że CELOWO nie wygrają żeby nie pokazać swojego potencjału. Śmiała teoria ???? Nieszczęście jakim był David Moyes spowodowało, że mieli kiepski sezon 13/14. Louis Van Gaal (po) woli odbudowuje zespół do ich aspiracji i marzeń. Jak wiemy sezon poprzedni 14/15 był już całkiem przyzwoity, a ten powinien być jeszcze lepszy, aby osiągnąć cele jakie zawsze stawiało się tej drużynie. Grają u siebie, pierwszą kolejkę i jeśli mają gdzieś mieć wpadkę to nie u siebie i nie w 1 kolejce. Tu będzie mega motywacja. A co do aspektów czysto sportowych było już wiele powiedziane: wzmocnienia itd. Osobiście gram to w triplu na czystą 1. Typ w moim wątku w dziale kuponów.
Oj sorki mecz już się widzę zaczął, przeoczyłem to i widzę, że wygrywają. Pisałem to w każdym razie nie wiedząc o wyniku.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom