Śląsk - Warta
Typ: 2 Kurs: 4.25
STS
JAk co roku o tej porze idealną sprawą jest granie przeciw naszym pucharowiczom więc sprawa wygląda następująco:
Śląsk w czwartek gra mecz wyjazdowy. Gdyby to była Słowacja to OK ale wyjazd jest do Armenii tak więc zapowiada ciężkie przetarcie w pucharach a Warta w lidze napewno nie da odpocząć tak więc jak dla mnie mus ewentualnie do jakiegoś AKO X2 po 1.86 które dla mnie jest mega pewniakiem.
Wynik: 2:2
LEgia - Wisła Płock
Typ: Wisła strzeli Kurs: 1.71
STS
Tutaj typowo do AKO. Wydaje się,że bramka dla Wisły powinna wpaść. Kolejny pucharowicz "zmęczony" sezonem więc trzeba próbować.
LM póki co napewno jest dla nich priorytetem więc jak to bywa co roku nasza rodzima liga schodzi na drugi plan. Wisła jakieś tam wzmocnienia dokonała więc są w stanie szarpnąć się na tą 1 bramke ze zmęczonym rywalem. Historia spotkań również wygląda pozytywnie tak więc myśle,że trzeba grać.
Wynik: 1:0
Lech - Radomiak
Typ: Radomiak strzeli Kurs: 1.7
STS
LEch aż takim faworytem? Hm.. no nie wiem ale celuje w bramke gości. Radomiak świetnie pokazuje się w sparingach. Dokonali całkiem fajnych transferów więc myśle,że nie będą skazani na pożarcie. Nie zdziwiłbym się gdyby byli jasnym pkt tej ligii tak jak Warta w zeszłym sezonie. Na Radomiaka trzeba mieć oko bo może nam dostarczyć sporo kasy do portfela o ile buki się nie naprostują.
Wynik: 0:0