Cracovia vs Piast Gliwice 1:1 (1:1) Generalnie Kosta pomógł
Over 2.5 @ 1.93
lvBET
Mój poprzedni zakład na piątkowe spotkaniek wszedł pięknie:
KLIK
Okej, nowy sezon, nowe nadzieje. Spore zmiany w Cracovii Probierz, wraca Covilho po kontuzji, doszedł Deja, Helik, Drewniak, Wdowiak. Zespół opuścili Brzyski, Cetnarski, Jendrisek, Polczak, mimo wszystko piłkarze, którzy grali dużo w poprzednim sezonie, można dyskutować czy byli przydatni czy nie, ale jednak.
Odnośnie Piasta przybył Angielski, Jagielło, Barisic, Konczkowski, ale przede wszystkim Vassiljev, który będzie dużym wzmocnieniem tej ekipy, moim zdaniem może poprowadzić tą ekipą do okolic TOP8, odchodzi Szeliga, Sekulski, Mraz, Masłowski, Mokwa, kilku graczy, którzy mogliby być przydatni, zwłaszcza Mraz, który moim zdaniem jest jednym z lepszych LO w tej lidze.
Sparingi ekip wyglądały dramatycznie, tracone bramki, porażki, na podstawie danych z livesports, obie ekipy nie wygrały ani jednego sparingu z rozegranych 10, notując tylko 2 remisy, co jest katastrofą.
H2h między tymi ekipami tylko zachęca do grania takiego zakładu:
Cracovia vs Piast Gliwice - 0:1, 5:1, 2:2 - wyniki z poprzedniego sezonu.
Dlaczego Over ? A no oprócz tego, że H2H wygląda fajnie, to tracenie bramek w sparingach, brak wygranych powoduje niepewność w obronie, początek sezonu czyli pojedyncze wpadki graczy, brak zgrania i problem gotowy. Dodatkowo siła ognia obu ekip spora w mojej opinii, w poprzednim sezonie Piast był ekipą overową, brakowało im rozegrania czasami, to Vassiljev im daje, z kolei Cracovia oczywiście wraca Covilho, który będzie dzielił i rządził w pomocy, szykuje się naprawdę ciekawe spotkanie, dodatkowo średnio przekonują mnie bramkarze, Rusov, Szmatuła, Peskovic, dla mnie trochę tykające bomby, no ale to tylko moje zdanie
.
Cracovia: Wilk - Deleu, Helik,Malarczyk,Pestka - Covilo,Dimun - Zanjov, Wdowiak, Mihalik - Piątek
Piast: Szmatuła - Konczkowski, Sedlar, Hebert, Pietrowski - Bukata, Dziczek, Badia , Vassiljev, Zivec - Jankowski.
edit: Dokopałem się do info, Cracovia wygrała ostatni sparing z Chrobrym 2:1.