vidal
Mistrz Typer Mundial
Więcej luzu. Jestem podobnego zdania, że pierwszych kolejek prawie w ogóle nie gram, chyba że naprawdę coś godnego uwagi, ale to zaraz po wystawieniu kursów. Trochę mocniej bynajmniej w tym wypadku nie znaczy grania za wielkie pieniądze.Panowie co to za drużyna ten Betis ?? ok może się wzmocnili.Tyle że stawianie jakichś cudów x2 handicapy + 2.5 czy Betis strzeli to loteria i tak dobrze wiemy , że nikt z Was grubiej tego nie pogra.Ano dlaczego ? bo to nie jest pewniak tylko najzwyczajniejsze widzimisię.Dla mnie najpewniejszym typem na ten mecz to NO BET.Szukacie cudownych typów przeciwko wielkiej troche podupadającej Barcelonie a tylko przypomne , że przed kompromitacją z realem ogrywali wszystkich jak leci w turnieju w Ameryce to nagle zabraknie zwycięstwa z Betisem ?
Ale z towarzyskimi to Cię poniosło. Nikt raczej serio nie weźmie tych wyników.
Z tego co widzę, to na wyp. za 500k euro. Generalnie minuty to nie wszystko, bo odszedł też Bruno, który też sporo grał. Dołączyli Amat i Feddal. Pierwszy wraca do Hiszpanii po pobycie w Swansea,a drugi miał dobry sezon w Alaves, gdzie defensywa była mega. Betis rozegrał chyba najwięcej gier kontrolnych z wszystkich klubów La Liga. Wyniki z mocnymi ekipami były ok. Pezzela prawdopodobnie nie był już brany pod uwagę na grę, bowiem nie zagrał prawie żadnego sparingu.Właśnie na dniach osłabili się na bardzo newralgicznej pozycji. Środkowy obrońca German Pezzela facet z największą ilością minut w zeszłym sezonie zaraz po bramkarzu odszedł do Fiorentiny za 6,5 mln. W kontekście wyłączenia Messiego robi się mały problem.
Jestem też za tym, by nie wciskać się na Atleti. Potwierdzam, żę co roku mieli problem z takimi drużynami typu Girona, która dziś na pewno nie podejmie się ofensywnej gry. Atleti ma problem z autobusami, szczególnie na wyjazdach. Ciekaw jestem jak podziała ban na transfery na przestrzeni całego sezonu. Nikt kluczowy nie odszedł, nikt nie przyszedł (Vitolo zimą). Teoretycznie powinni być zgrani fest jak nikt inny, ale w tam ciągle kogoś brakuje...
Składy na mecz;
https://www.flashscore.pl/mecz/2VeUQrMh/#sklady;1
Girona 5 obrońców. W ataku Stuani, który już najlepsze sezony ma za sobą, a goście z mega defensywą (Choć bez zawieszonego Godina i wracającego po kontuzji Filipe).
Jak dla mnie:
0-0ht @2.75uni
u1 gol ht @1.65uni