>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1. kolejka fazy ligowej Ligi Mistrzów w sezonie 2025/2026 [16.09.2025 - 18.09.2025]

ferguson2 1,3M

ferguson2

Typer
Dyscyplina Piłka nożna, Europa, Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: PSG-Atalanta
Typ: powyżej 5.5 bramek
Kurs: 7.6
Bukmacher: Superbet
Link do postu:
Analiza: Od PSG trzeba wymagać dobrego meczu w ofensywie i myślę, że bez cienia wątpliwości powinno dzisiaj zrobić robotę. PSG pokazało w poprzednim sezonie jakość w ataku i Atalanta będzie musiała odpowiedzieć bo w innym wypadku zostanie stłamszona. Liczę na bardzo ofensywny mecz

Ostatnia edycja:
K 2,7K

KarolekLegion

Użytkownik
Sporting - Kairat Almaty.
Kolejny mecz w tegorocznej LM gdzie będę szukał betu na strzelca gola gdzie w takim meczu tych goli powinno paść sporo tym razem chodzi o Luisa Suareza. Którego Sporting sciągnął w miejsce Gyokeresa. L.Suarez już robi liczby w 5 meczach strzelił 3 gole dodał 2 asysty. Dziś zagra na szpicy rywal idealny gdzie wg mnie na pewno coś strzeli. Kairat z tych wszystkich drużyn które dostały się do tej fazy ligowej będąc duża niespodzianką będą wg mnie najsłabszą drużyną która będzie dostawać tzw "bęcki"
Luis Suarez strzeli gola 1.7@ efortuna
Luis Suarez 2+ gola 4.5@ efortuna

Club Brugge - AS Monaco

Mecz w którym widzę kartki a dokładnie przynajmniej 1 kartke AS Monaco do 1 poł. Drużyna z Księstwa lubi w takich meczach łapać kartki choć w ostatnim czasie rzadko w lidze ta kartka po 45min była. Ale to LM i na pewno w pierwszym meczu nikt nogi odstawiał nie będzie. Arbitrem tego spotkania jest Włoch Simone Sozza który jak trzeba kartke wyciągnie. Wg mnie ta 1 kartka ze strony Monaco tu padnie w takim meczu.

As Monaco over 0.5 żółtej kartki do 1 połowy. 1.83 SuperBet.

Polecam zagrać Dubla L.Suarez gol + Monaco over 0.5 Ż.K do HT ako 3.11

tarki_16 478,8K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
FC Kopenhaga - Bayer Leverkusen

Kopenhaga powyżej 10.5 fauli @1.72
powyżej 21.5 fauli w meczu @1.85 Superbet

Kopenhaga to drużyna, która nabija dużo fauli. W tym sezonie praktycznie w każdym meczu pokrywali zaproponowaną linię, nie licząc meczy ligowych z słabszymi zespołami. Ale już w eliminacjach do LM z Basel 25 fauli, z Malmoo 15 fauli. Dziś do Danii przyjeżdża drużyna z Niemiec, więc dla Kopenhagi duża szansa na zdobycie pkt w tym meczu, bo Bayer ostatnio nie zachwyca. Myślę, że po raz kolejny zobaczymy tutaj faule, więcej ich pewnie będzie po stronie gospodarzy, ale i w meczu linia powinna zostać na spokojnie pokryta.

M 10,2K

math

Użytkownik
wedlug transfermarkt/flashscore/uefa.com pierwszy i drugi bramkarz Kairat Almaty maja kontuzje. dzis miedzy slupkami ma byc debiutant, rocznik 2007.

Otrzymane punkty reputacji: +168
'Corek 442,5K

'Corek

Znawca - e-sport
Witam, niestety szybko na kolanie, dosłownie po zdaniu.

Kopenhaga vs Leverkusen / Bayer @ 2,40 sts

Gram zwycięstwo przyjezdnych. Po odejściu łysego zagrali bardzo dobre spotkanie z Frankfurtem. Kopenhaga to dla mnie zespół mimo wszystko półkę niżej. Oczywiście u siebie są mocni, ale uważam że piłkarsko aptekarze się obronią i przywiozą trzy oczka. W Niemczech kursy były by o wiele wiele niższe.

Sporting vs Ałmaty / over 9.5 rożnych @ 1,88 STS

Bardo prosta sprawa. Liczę, że trochę się goście utrzymają. Sporting bez wątpienia będzie dominować przez znaczą część spotkania, a co za tym idzie zobaczymy sporo cornerow. Ten kurs na 9.5 zdecydowanie mnie satysfakcjonuje.

Newcastle vs Barcelona / Barca @ 2,80 STS

Mimo braku Yamala, gram gości. Oczywiście zgadzam się, że Barcelona może mieć dziś bardzo ciężko, ale patrząc na grę Newcastle w tym sezonie, a oglądałem w PL każdy mecz, to po za Liverpoolem straszny piach.
Mecze z Villa czy Leeds były idealnym środkiem na bezsenność. Dziś przyjeździe ofensywna Barcelona, grająca z polotem, widzę mnóstwo akcji z ich strony i uważam, że jedna jak nie więcej zakończy się bramką. Nie widzę tego Newcastle dziś a kurs na gości jest świetny.

pawelo2893 106K

pawelo2893

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaLiga Mistrzów
Spotkanie: Eintrach Frankfurt - Galatasaray
Typ: Doan Ritsu - zaliczy gola lub asystę – TAK!
Kurs: 2,52
Bukmacher: superbet
Analiza: Jestem oczarowany tym chłopakiem, chociaż w Leverkusen bardzo mnie rozczarował. Gram go konsekwentnie od początku sezonu, a dziś zadebiutuje w Lidze Mistrzów. Do tej pory w nowych barwach zagrał czterokrotnie – cztery gole i asysta. Dogrywa bardzo dużo dobrych piłek, stwarza sobie okazje w polu karnym – zdecydowanie stać go, by wpisać się do strzeleckiego kajetu jako strzelec lub asystent. W zeszły piątek sprawiał wrażenie zmęczonego kadrowym graniem – dziś wypoczęty może zaskoczyć!

Eintracht to drużyna, która sporo strzela i traci – wszystkie trzy mecze w Bundeslidze pokryte z btts/+3,5 i 5:0 w Pucharze. Galatasaray imponuję na starcie nowego sezonu, a kilka wzmocnień daję nadzieję na kolejną wyborną edycje. Spodziewam się fajnego otwartego meczu i liczę na młodego „Samuraja”, który udanie przywita się z elitarnymi rozgrywkami!

sunxl 2,7M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - LM
Spotkanie: Manchester City vs Napoli
Typ: Czerwona kartka
Kurs: 6.60
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Analiza:

City jest w trakcie przebudowy i wiele ważnych ogniw opuściło Etihad Stadium. Jednym z nich jest oczywiście Kevin De Bruyne, który zasłużył na pomnik przed stadionem.
Belg trwale wpisał się do historii Obywateli, ale potrzebne były zmiany, aby ponownie włączyć się do walki o tytuły na angielskich i europejskich boiskach.

Teraz twarzą City jest Erling Haaland. Norweg znajduje się w niesamowitej dyspozycji i po 5 strzelonych golach w rywalizacji z Mołdawią popisał się 2 trafieniami w derbach Manchesteru. W tej kampanii Premier League snajper gospodarzy ma już 5 bramek na 4 rozegrane mecze. Niestety Pepa Guardiolę trapią kontuzje. Rayan Cherki, Matei Kovacic, Rayan Ait Nouri, czy też Omar Marmoush to poważne straty po stronie Obywateli. Kadra jest jednak szeroka i te ubytki nie powinny przeszkodzić w osiąganiu celów w przyszłych tygodniach. Czy faworyci wywiążą się ze swojej roli?

Po drugiej stronie barykady znajduje się Mistrz Włoch, który stale rozwija się jako projekt i pragnie realnie włączyć się do walki o wygranie Ligi Mistrzów. Jeżeli spojrzymy na skład Azzurri, to jest on budowany z pomysłem przez Antonio Conte. Wielu piłkarzy z przeszłością w Premier League oglądamy w tym klubie. Kevin De Bruyne, Scott McTominay, Rasmus Hojlund, czy kontuzjowany Romelu Lukaku.

To właśnie Ci zawodnicy stanowią o sile ofensywnej Napoli. Zespoły z Europy mogą korzystać z faktu, że angielskie projekty są przepełnione dobrymi piłkarzami. Azzurri bardzo dobrze wystartowali podczas nowej kampanii Serie A. 3 spotkania i komplet punktów powoduje, że są spore nadzieje, aby obronić tytuł mistrzowski. Zobaczymy, jak podopieczni Antonio Conte poradzą sobie z grą na kilku frontach. Czy Mistrz Włoch postawi się City?

Jest w tym starciu kilka podtekstów. Przede wszystkim Kevin DE Bruyne, ale też byli zawodnicy United Scott McTominay, czy też Rasmus Hojlund będą zmotywowani, aby pokonać dawnego odwiecznego rywala. Często proponuje kartoniki, jak zawody prowadzi Zwayer, bo po prostu ma wysoką średnią. W Champions League jest to 5.6. Kurs na czerwień jest przesadzona i warto spróbować w singlu 6.60, szczególnie przy takim arbitrze.

Dodatkowo:
Powyżej 3.5 kartek @1.74
Powyżej 4.5 kartek @2.57
Powyżej 5.5 kartek @4.12
Betclic

Ostatnia edycja:
versa 1M

versa

Typer
Eintracht Frankfurt - Galatasaray
Galatasaray (remis=zwrot)
Fortuna@2.15

We Frankfurcie dojdzie do starcia Eintrachtu z tureckim Galatasaray, typuje, że goście tego spotkania nie przegrają, jestem bardziej przekonany, że nawet wygrają to spotkanie niż je zremisują, dlatego zakład draw no bet.
Eintracht Frankfurt w ubiegłym sezonie zajął wysokie 3 miejsce w bundeslidze, wówczas najlepszymi strzelcami dla tej drużyny był Marmoush i Ekitke, którzy strzelili blisko 50% ligowych bramek Eintrachtu - jak wiemy ich już w klubie nie ma, jeden poszedł do City, drugi do Liverpoolu. Jak narazie bramki dla Eintrachtu w tym sezonie strzelają; młody 19letni turek Uzun, 20letni francuz Bahoya, oraz dobrze reprezentuje się nowy nabytek Doan. W chwili obecnej po 3 kolejkach zajmują 5 pozycję z bilansem 8:5 i 6scioma punktami na koncie.
Galatasaray wydaje się być natomiast drużyną zdecydowanie bardziej złożoną z doświadczonych piłkarzy, mistrz ubiegłego sezonu tureckiej ligi ten sezon również rozpoczął rewelacyjnie, 5 meczy 5 wygranych, bilans 15:1 robi wrażenie nawet na fakt, że to tylko liga turecka. Niestety kontuzjowany pozostaje najlepszy strzelec ubiegłego sezonu Galaty Osimhen. Na szczęście jak już wspomniałem Galatasaray dysponuje doświadczonymi piłkarzami, którzy są w stanie godnie zastąpić nieobecnego nigeryjczyka. Według mnie padnie wynik 1:3.

I 88,7K

iti

Użytkownik
Ktoś przewiduje porażkę Barcelony, bo coś za bardzo skaczą do góry te kursy na nich?
Nie widzę przesłanek po stronie Newcastle żeby nagle kurs na nich miał spadać. Może jakaś absencja w Barcelonie. Newcastle nie przekonuje w tym sezonie, nowy napastnik potrzebuje czasu żeby się zgrać z pozostałymi, skrzydłowi dosyć blado jak dla mnie.

Otrzymane punkty reputacji: +401
lukas88 905,7K

lukas88

Forum VIP
Spotkanie: Newcastle- Barcelona
Typ:BB: Barcelona wygra, under3,5 gola, Barca over 1,5 RR do przerwy, Raphinha over 0,5 celnego strzału, Tonali over 0,5 strzału
Kurs: 10.00
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Analiza:

Barca bez Yamala, i pytanie jak sobie poradzi ofensywa Dumy Katalonii, myślę że dziś swoją szansę dostanie Robercik po dobrej zmianie w meczu z Valencią. Uważam że wbrew pozorom zobaczymy tutaj underowy mecz, szczerze to chodzi mi tu po głowie wynik 0-1; 0-2, chociaż remisem też może nieco zalecieć. Osobićie biorę zwycięstwo gości bo wierzę w kunszt Flickai wierzę że coś poskleja z tego co ma, a ma wielu kreatywnych zawodników jak Raphinha, Fermin, Olmo, Rashford czy przyczajony za plecami Pedri. Newcastle potrafi postawić się w obronie i uważam że zaczną mecz mocno defensywnie bo otwarcie się w meczu z Barcą może skończyć się manitą, zatem idę w kierunku gości + under 3,5, dokładam dwa cornery barcy do przerwy bo powinni starać się narzucić swój styl gry od początku i nie powinien to być problem. Daję celny strzał Brazylijczyka, który pod nieobecność Ymala będzie głównym motorem napędowym na skrzydle, oraz strzał Tonaliego, który lubi uderzyć z dystansu, wolnego i chyba nadal jest wykonawcą "11".

sunxl 2,7M

sunxl

Typer
Club Brugge vs Monaco:
Brugge powyżej 4.5 rzutów rożnych @1.78
Brugge powyżej 5.5 rzutów rożnych @2.40
Brugge powyżej 6.5 rzutów rożnych @3.40
Brugge powyżej 7.5 rzutów rożnych @5.00
Brugge powyżej 8.5 rzutów rożnych @7.30
Brugge powyżej 9.5 rzutów rożnych @11.00
Brugge powyżej 10.5 rzutów rożnych @17.00
Superbet

Wczoraj dobrze szło z drabiną w meczu Sparty z Bodo, ale zabrakło w końcówce. Dzisiaj atakuje Belgię.

Club Brugge u siebie: 10, 8, 9, 8 kornerów i to z rywalami Rangers, Salzburg, Genk, Cercle Brugge.

Monaco pozwoliło na wyjazdach rywalom na 5 i 8 rzutów rożnych. Ta linia 5.5 na podwojenie bardzo ciekawa, może coś więcej?

S 26,5K

sol

Użytkownik
Newcastle - Barcelona over 1.5 + każdy over 2.5 rr + X2
@2.40 [fortuna]

Trochę nie rozumiem aż takiej zmiany kursów na Barcelonę, no zagrają bez Yamala, ale tam ma jeszcze kto grać, Newcastle w PL widziałem coś, to imo to jest dramat, bez Isaaka to nie będzie ten sam poziom co w poprzednim sezonie, u siebie pewnie powalczą, ale X2 to imo promocja, over powinien spokojnie wejść, bo jednak tu i tu dalej lepszy atak niż obrona, rożne gospo to jestem spokojny, 3 sztuki u siebie to powinna być formalność, niezależnie od przeciwnika, Barca mam nadzieję, że nie zepsuje jak wczoraj Chelsea, bo oni z tymi rr to potrafią nabić 10 albo 0, ale poprzednia edycja pokazała, że przy awansie może liczyć się każda bramka, także wydaje mi się, że nawet przy przewadze bramkowej nie cofną się całkowicie do obrony, zresztą to nie w ich stylu, a linia na tyle niska, że powinno być ok.

maarcin14 2,1M

maarcin14

Użytkownik
Spotkanie: Newcastle - Barcelona
Typ: X2 & Barcelona strzeli gola
Kurs: 1,57
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Witam, kolejny dzień z meczami Ligi Mistrzów, o 21 zagrają Newcastle z Barceloną, sporo było już powiedziane na temat tego spotkania i podobnie uważam, że to Barcelona będzie dyktować warunki gry i typuję X2 i gola Barcelony. Newcastle w meczach przygotowujących do sezonu osiągało słabe wyniki, grało 6 sparingów i aż 4 to porażki a 2 zakończyły się remisami. Wiadomo, że to mecze towarzyskie ale jednak lepiej je wygrywać niż przegrywać. Premier League również nie zaczęli jakoś imponująco, bezbramkowy remis z Aston Villą, która pół godziny grała w osłabieniu, porażka z Liverpoolem 2:3, bezbramkowy remis z Leeds oraz w ostatniej kolejce wygrana 1:0 z Wolves. Tylko 3 strzelone gole w 4 spotkaniach. Barcelona natomiast wygrała wszystkie sparingi strzelając 20 goli w 4 meczach, a ligę zaczęła od 3 wygranych i remisu z Rayo Vallecano. W bardzo dobrej formie są Raphinia czy Lewandowski, którzy dziś powinni zagrać od pierwszej minuty. Typuję X2 i gola Barcelony.

stanley-63 1,6M

stanley-63

Typer
Spotkanie: Sporting : Kairat Almaty
Typ: obie drużyny otrzymają powyżej 1.5 kartki
Kurs: 2.90
Bukmacher: superbet

Dlaczego kartki ? a no jest to debiut sędziowski naszego Damiana Sylwestrzaka , do tej pory sędziował tylko w kwalifikacja do LM a jego dorobek to 3 mecze 19 żółtek 2 czerwone i 3 razy wapno tak więc jak dla mnie poezja , typ po przynajmniej dwie kartki dosyć wysoki ale to chyba za sprawą tego że buk nie za bardzo wierzy w kartki dla Sportingu ale dlaczego by nie ! dwie karteczki ( albo tylko jedna czerwona ) to znowu nie jest typ gatunku s/f a Sporting kartki łapie i to nie tylko dwie w meczu , dla Sportingu wiadomo to pierwszy mecz w elitarnym gronie bo nie musieli grać kwalifikacji i za pewne będą chcieli wygrać , i nie jest to niemożliwe bo patrząc na klasę to nie ma co ukrywać ale też życie pokazuje że nie raz i dwa faworyt nie dawał rady choćby np Olympiakos z Pafos i na dodatek od 26 minuty gry Grecy grali z przewagą zawodnika a skończyło się 0:0 ale to tak nie pod temat , Sporting w lidze w ostatnich meczach przynajmniej z dwoma jak nie więcej kartek i pomimo zdecydowanego wygrania meczów to jednak nie odbyło się bez karteczek ale jak wspomniałem na początku liczę bardzo mocno na pana Damiana i że w debiucie trochę tych karteczek powyciąga !

Do góry Bottom