Witam, mój kupon na wtorkową ligę mistrzów wygląda następująco:
Inter - Tottenham, typ: 02, kurs: 1,40
Spoglądając na dotychczasową formę obu ekip w swoich ligach widać, że w ostatnich meczach dawali oni ciała. Inter gra w kratkę, w ostatnim swoim meczu przegrywają u siebie z Parmą 0-1, nie potrafiąc zdobyć ani jednej bramki, następnie wygrana pewna z Bologną 0-3, remis z Torino i przegrana z Sassuolo. W tabeli zajmuje aż 14 miejsce, co jak na ekipę która gra w Lidze Mistrzów wygląda naprawdę słabo. Totki to jest zepsuł klasy światowej, który mimo dwóch ostatnich przegranych z Liverpoolem i Watford, czyli w tym sezonie ligi angielskiej pierwszorzędowymi zespołami, nadal posiada swoje aspiracje i w końcu musza wyjść z dołka, dlatego mam nadzieję, ze stanie się to własnie we wtorek z Interem i wrócą tym samym na odpowiednie zwycięskie tory, a jeśli by nie miało to się staś własnie teraz, dlatego stawiam z podpórką, sądząc że raczej przegrać nie przegrają tego meczu z 14 drużyną
Serie A.
Galatasaray - Lokomotiv Moskwa, typ: 1 drużyna strzeli bramkę, kurs: 1,22
Ostatnie trzy mecze zespołu z Turcji to trzy wygrane, a w ostatnich 7 meczach galata zawsze strzelała choć jedną bramkę. Kurs może i nie powala na kolana typerów, lecz myślę iż warto go zagrać, by podpisać kurs całkowity. Wracając do analizy i przeciwnika z jakim przyjdzie się im mierzyć, można dojść do wniosku, że Lokomotiv nie prezentuje ostatnio wysokiego poziomu, a wręcz jest rozczarowaniem, gdyż zajmue dopiero 10 miejsce w swojej lidze zdobywając w 7 meczach zaledwie 9 punktów. Ich gra na wyjazdach to jakaś porażka wielka, gdyż potrafili wygrać na 10 ostatnich wyjazdowych meczy zaledwie dwa a w połowie z nich nie potrafili zdobyć ani jednej bramki przegrywając do zera.
Liverpool - PSG, typ: obie dryżyny strzelą bramkę, kurs: 1,45
Z całą pewnością hitowy mecz wtorkowego dnia. Obie wielkie ekipy aspirujące do wyjścia z grupy i zapowiada sie zaciekła walka o to, kto zajmie na końcu pierwsze miejsce w grupie. Finalista ubiegłej edycji gra z pierwszą druzyną Francji, która zawsze jest groźna i potrafiąca zdobywac bramki z niczego posiadając Neymara, Mbappe czy Cavaniego. Bez wątpienia szlagier dwóch wielkich formacji atakujących, co według mnie przyniesie bramki z obu stron, a sam mecz skończy się jakimś remisem 1-1 lub 2-2. To akuratnie w moim przypadku nie ma znaczenia, gdyż BTTS ma według mnie dużą szanse na wejście, przynajmniej na papierze.
Schalke - Porto, typ: 2 druzyna strzeli bramkę, kurs: 1,35
Mimo małej wpadki Porto w ostatnim meczu pucharowym zakończonym remisem 1-1 to widać, że Porto jest w gazie i potrafi strzelać na wyjazdach, czego nie można powiedzieć o Schalke, które swoje ostatnie trzy mecze przegrało, tracąc w każdym meczu po 2 brameczki, dlatego w tym meczu wypatruje duże szanse na zdobycie choć jednej bramki przez porto, jeśli tych bramek nie będzie więcej.
Kurs łączny po odliczeniu podatku: 2,94