Myśle , że Zenit udowodnił moją tezę jaką przedstawiłem - to już nie jest tylko zbiór bardzo dobrych piłkarzy. Braki obronne uzupełnione , widać progres. Ścieżka zwycięstw buduje ducha drużyny. Jutro myśle , że warto pograć jakieś handi na PSG nawet 2,5 bramki. Liga holenderska bardzo spadła poziomem i w tej chwili najlepszą kadre ma PSV. Kadra Ajaxu nie bije na głowe nawet ich rodzimej ligi. PSG lubi sobie pojechać po drużynach w
LM i tutaj raczej obrona holendrów nie jest trudną przeszkodą. Drugi typ warto uwagi to jakieś handi na Sporting. Maribor chyba najsłabasza drużyna
LM. Jeżeli Sporting myśli o drugim miejscu w grupie to musi mieć na uwadze , że Chelsea jest po za zasięgiem. Wszystko rozstrzygnie się miedzy Schalke , a właśnie Sportingiem i tutaj punkty z takim przeciwnikiem są obowiązkiem. Kto pamięta Sulera z Legii ten niech sobie go wyobrazi na środku obrony Mariboru ???? ???? ???? Powinno być ciekawie. Reszta meczy jak dla mnie , a przedewszystkim kursy wystawione na te mecze są mniej godne uwagi.