Mecze wcześniejsze
Qarabag - Molde
W grupie jest również Hacken i Leverkusen więc poza Niemcami, którzy wydają się tu faworytami grupy sprawa awansu z drugiego miejsca do kolejnej rundy i z trzeciego do LK jest otwarta. Mecze między Karabachem, Molde i Hacken powinny być mega zacięte.
Karabach w eliminacjach:
Ljubljana - 9żk, 6żk + CZERWONA Ljubljana
HJK - 7żk + CZERWONA HJK, 1żk
Raków - 5żk, 4żk
Lincoln - 2żk, 3żk
Molde w eliminacjach:
Galarasaray - 6żk, 4żk
Klaksvik - 5żk, 4żk
HJK - 2żk, 2żk
Sędziuje Szkot Beaton, który w poprzednich dwóch sezonach w pucharach pare kartek rozdał i czuje, że dziś może być podobnie. Molde lubi sobie ostatnio kartkę dostać albo karne sprokurować
Quarabag - Molde
Over 3,5żk - 1,60
Over 4,5żk - 2,20
Molde over 2,5żk - 2,20
Karny - 3,20
S. Tiraspol - AS Roma
W grupie z Servette i Slavią Praga
Teoretycznie Roma jest dużym faworytem w grupie. Z jednej strony pamiętam jak zespoły włoskie lubią sobie olać Puchary. Mam nadzieję, że Roma tego nie zrobi. Na szczęście o motywację szeryfów można być spokojnym i liczę, że to oni będą dzisiaj łapać kartki.
Sherif w kwalach:
Klaksvik - 9żk, 0żk
Bate - 7żk, 1żk
Haifa - 12żk + CZERWONA × 2, 5żk
Farul - 4żk, 6żk
Sędziuje Łotysz Treimanis, który w ubiegłym roku fajnie rzucał kartkami więc mam nadzieję, że w tym roku będzie podobnie.
S. Tiraspol - AS Roma
Over 3,5żk - 1,50
Over 4,5żk - 2,00
Sheriff over 2,5żk - 2,05
Servette - Slavia
W grupie Tiraspol i AS Roma.
Jak już wspomniałem wcześniej oprócz Romy nie mamy tu specjalnie więcej faworytów w tej grupie. Mecze między pozostałymi ekipami powinny być zacięte. Servette w tych eliminacjach bardzo ładnie kartkowała, z kolei z tego co widzę Slavia jedzie w okrojonym składzie. Nie będę tu ściemniał bo wiem na ile ważni są gracze, którzy nie pojadą do Szwajcarii.
Sędziuje Gruzin Kruashvili. Nie jest jakimś demonem kartek ale mam nadzieję, że dziś ich że sobą nie zapomni
Over 3,5żk- 1,53
Over 4,5żk - 2,00
Servette over 2,5żk - 2,20
Slavia over 2,5żk - 2,55
Panathinakos - Villareal
Tutaj albo grubo gole, karne,kartki albo 0:0 i mecz bez historii. Wybieram opcję nr 1
Over 3,5 żk -.1,47
Over 4,5żk - 1,95
Panathinakos over 2,5żk - 2,20
Czerwona Kartka - 4,00
Karny - 3,20