benek_27
Forum VIP
Jak zwykle bardzo ciekawe wyniki padły w LE. Ciężko jest tutaj cokolwiek wytypować na zakładach combo. Jedynie single lub duble są opłacalne. U mnie na kuponie zawiodło Lazio i Fenehrbace. Ładnie siadł Sporting. Heerenveen rozbił sam Liedson strzelając 3 bramki. I Genoa nie zawiodła. To co zrobił Ajax jest dla mnie ogromnym zaskoczeniem. Ostatnia forma w Eredivisie jest imponująca, a tu taka wpadka na samą inaugurację fazy grupowej LE. Co do innej drużyny z Eredivisie, Twente to bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie ich postawa. Przegrywali już w Stambule 0:1, potem szybkie 1:1 i oszołomione Fenehrbace straciło gola na 2:1 dla zespołu z Enschede. Jestem ciekaw jak w lidze się zaprezentują.
Sporo ludzi stawało na Dinamo Zagreb, a tu zonk. W końcówce dominacja Anderlechtu i gładkie 2:0. Cóż, więcej nie gram combosów grubiej. Jedynie za przysłowiowe 'dwa złote' dla zabawy. Od teraz single. Żałuje strasznie, że nie zagrałem Sportingu na singlu. Ale niestety taka jest bukmacherka ????
Sporo ludzi stawało na Dinamo Zagreb, a tu zonk. W końcówce dominacja Anderlechtu i gładkie 2:0. Cóż, więcej nie gram combosów grubiej. Jedynie za przysłowiowe 'dwa złote' dla zabawy. Od teraz single. Żałuje strasznie, że nie zagrałem Sportingu na singlu. Ale niestety taka jest bukmacherka ????