niccolo7
Użytkownik
Holta jedzie właśnie tylko i wyłącznie na tej swojej niby "marce", a tak naprawdę nie jest liderem na miarę Gingera, Golloba, PePe czy AJ-a. Falubaz rzeczywiście powinien być groźny, ale nie sądzę, by Norweg dał radę godnie zastąpić Grega. Moja ocena Rune jest bardzo surowa, ale po prostu nie trawię takich złotów ???? (drugi na liście jest Keniu).ja bym raczej powiedział, że Norweg miał beznadziejny poprzedni sezon, a w tym bardzo prawdopodobne, że go powtórzy. Tylko że to nadal jest taka marka, która swoje punkty do mety będzie wozić, zatem - biorąc pod uwagę fakt, że jest jeszcze Jonsson, Davidsson którego zaczynam coraz bardziej doceniać, chociaż teraz przez kontuzję może gorzej wejść w sezon, Dudek czy tak naprawdę nieobliczalny Krzysiek Jabłoński oraz PePe oczywiście, Falubaz będzie bardzo groźny.
Prawdopodobny brak Świdra w pierwszym meczu zdecydowanie zmienia moją optykę na spotkanie w Gdańsku. Myślę, że nie tylko ja uważałem Piortka za wielką nadzieję Wybrzeża na skuteczną walkę o utrzymanie. ZZ za niego z pewnością nie przyniesie tyle punktów, ile zrobiłby zdrowy Świder. Juniorzy mogą być w tym meczu języczkiem u wagi, bo choć ani jedni ani drudzy nie mają na tych pozycjach wybitnych zawodników, to jednak jakikolwiek "wyskok" choćby jednego z nich może zadecydować o wyniku. W obliczu ostatnich faktów szala zwycięstwa wydaje się przechylać w stronę Stali, mimo to ja nadal pozostaje sceptyczny, ale też raczej zrezygnuje z grania na wygraną miejscowych, no chyba że buki zaskoczą mnie jakimś value betem ???? .