>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1. Grand Prix Australii [18-20 marca 2016]

Status
Zamknięty.
heros123 1K

heros123

Użytkownik
Wyścig - niedziela 6:00

Wygra: Lewis Hamilton @ 1,40 &quot;start&quot; - słowo klucz
Oczywiście kurs do dubla. Ja tu nie widzę innej opcji jak zwycięstwo Anglika. Przez cały weekend Hamilton praktycznie dzielił i rządził, a do tego kosmiczne kółko w kwalach. Hamilton zrobi wszystko, aby już na początku sezonu wygrywać wyścigi i budować przewagę w generalce. Jeśli nie zawali startu lub jeśli nie nawali samochód, to innej możliwości tutaj nie widzę. Tyle.

Proponuję jeszcze na sucho taki dubelek:
Daniel Ricciardo - Daniil Kvyat @ 1,25
Valtteri Bottas - Felipe Massa @ 1,44
AKO: 1,80 ✅✅
kursy bet365

Otrzymane punkty reputacji: +41
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Do typów h2h jakoś nie mam przekonania jeszcze, sporo niewiadomych jaki układ sił w stawce będzie. Z testów i trzeciej sesji treningowej widać, że trzeba się liczyc z Toro Rosso i wysokie pozycje startowe Verstappena i Sainza napawają optymizmem. Mi się wydaje, że Perez lub Hulkenberg także dojadą na wysokich pozycjach. Coś czuję, że Ricciardo będzie miał rozczarowujący domowy wyścig.
Ale to takie przewidywania jednak, jakoś żadne pary za bardzo mnie nie przekonały, więc gram jutro inaczej.

GP Australii wyścig niedziela 6:00
Pascal Wehrlein zostanie sklasyfikowany?
Typ: TAK @ 1,80 Uni.bet
✅✅16 miejsce

Manor w tym sezonie z silnikiem Mercedesa oraz ze skrzynią biegów i elementami zawieszenia od Williamsa. Przyszło kilku znaczących postaci F1 do zespołów, dyrektor wyścigowym został Dave Ryan znany przed laty z McLarena. A np sprawami inżynierii zajmuje się Pat Fry, także znany w padoku F1 kibicom.
Te zmiany powodują, że Manor może w tym sezonie liczyć na jakieś punkty, bo do tej pory zdobył je dla zespoły jedynie świętej pamięci Jules Bianchi w Monaco.

Ogólnie Manor w poprzednim sezonie bardzo często dojeżdżał do mety:
- Will Stevens 2 niesklasyfikowania. Jedno spowodowane wyciekiem oleju, a drugie kolizją
- Roberto Mehri 1 niesklasyfikowanie z powodu awarii wałka rozrządu
- Alexander Rossi swoje wszystkie 5 startów był klasyfikowany.

Czyli przez cały sezon jak widać awaryjność Manora nie była zmorą. 3 razy nie dojechali do mety.

Wehrlein to bardzo zdolny kierowca, Mistrz Świata w DTM z 2015 roku. Chłopak, który był w Mercedesie kierowcą rezerwowym, jeździł tam testy już. Jest to wielki talent. Podczas testów spisywał się dobrze.
Inaczej niż jego zespołowy partner Rio Haryanto, który kilka razy zwiedzał pobocza i np już tu w Australii podczas 3 treningu w alei serwisowej wjechał w Grosjeana. Coś mi się wydjae, że Haryanto może przejąć schedę po Nakajimie czy Maldonado ;D Indonezyjczyk znalazł się w F1 bo wniósł spory budżet, Wehrlein jednak to talent.

Bardziej mi się wydaje, że to Renault i Haas będą mieli kłopoty z awaryjnością bolidów na początku

Otrzymane punkty reputacji: +20
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom